Horoscopul dragostei: zodiile care experimentează totul în dormitor

Zodia este un factor care influenteaza preferintele sexuale ale oamenilor dar si maniera in care privesc ei partea carnala a unei relatii. Unii nativi sunt timizi in dormitor si prefera sa faca sex cu lumina stinsa in vreme ce altii sunt lipsiti de orice inhibitie, dupa cum se spune in horoscopul dragostei.

30 mart. 2018, 13:13
Horoscopul dragostei: zodiile care experimentează totul în dormitor

Horoscopul dragostei: zodia Berbec
Berbecii sunt persoane lipsite de inhibitii. Horoscopul dragostei atrage atentia ca unii ii pot considera vulgari pe Berbeci din cauza ca sunt foarte pasionali, impetuosi si sunt adepti ai partidelor de sex scurte si intense.

Horoscopul dragostei: zodia Taur

Taurii au o viata sexuala activa si plina de noutati constant. Horoscopul dragostei pentru Tauri spune ca nativii acestei zodii sunt foarte pasionali si traiesc fiecare senzatie la intensitate maxima.

Horoscopul dragostei: zodia Gemeni

Gemenilor le place sa vorbeasca in momentele intime si sunt curiosi din punct de vedere sexual. Nativii din Gemeni fac parte din categoria de zodii care experimenteaza in dormitor si incearca si lucruri neobisnuite.

Horoscopul dragostei: zodia Rac

Racii sunt romantici si sensibili in dormitor. Cei nascuti in zodia Rac se dau in vant dupa partide de amor presarate cu flori, inimioare sau lumanari parfumate. Horoscopul dragostei spune ca si Racii au fantezii sexuale, dar chiar si acestea au o nota romantica.

Horoscopul dragostei: zodia Leu

Nativii din Leu sunt exigenti in pat, dar nu se dau in laturi de la gesturi pasionale. Horoscopul dragostei ii carcaterizeaza pe Lei ca fiind siguri pe ei.

Horoscopul dragostei: zodia Fecioara

Persoanele nascute in zodia Fecioara par inocnte si neexperimentate in pat, insa cand se stinge lumina, lucrurile se schimba. Conform horoscopului dragostei, Fecioarele sunt perfectoniste si la capitolul sex si nu lasa nimic la voia intamplarii: calculeaza, analizeaza si gandesc fiecare miscare.

Horoscopul dragostei: zodia Balanta

Balanta este cea mai romantica zodie si cauta perfectiunea in pat. Horoscopul dragostei spune ca nativii din Balanta sunt atenti la nevoile partenerului si se adapteaza la ceea ce acestia vor.

Horoscopul dragostei: zodia Scorpion

Scorpionii sunt cei mai sexy din zodiac si horoscopul dragostei spune ca ei experimenteaza orice atunci cand vine vorba depsre sex.

Horoscopul dragostei: zodia Sagetator

Sagetatorii sunt foarte deschisi atunci cand vine vorba despre aventuri sexuale. Horoscopul dragostei ii considera pe Sagetatori craii zodiacului si acestia adora sa se inspire din filmele pentru adulti atunci cand ajung in dormitor.

Horoscopul dragostei: zodia Capricorn

Capricornii au un caracter sexual duplicitar: uneori le place sa isi domine partenerul alteori se lasa dominati.

Horoscopul dragostei: zodia Varsator
Cei din zodia Varsator sunt in permanenta in cautare de senzatii noi. Horoscopul dragostei spune ca Varsatorii lasa impresia ca sunt greu de satisfacut, insa sunt atenti la dorintele partenerului.

Horoscopul dragostei: zodia Pesti

Pestii pun accent pe chimia intre parteneri. Sunt romantici si creduli, dar si pasionali. Horoscopul dragostei catalogheaza Pestii ca fiind cel mai neconventional semn din zodiac.