HOROSCOPUL DULCIURILOR: Ce preferi în funcţie de zodie

Daca exista ceva tentant pentru femei, acestea sunt dulciurile. Iata care sunt dulciurile preferate in functie de zodie. Toti reprezentantii fiecarui semn zodiacal are un desert dulce preferat. Vezi mai jos care sunt acestea.

10 iun. 2014, 20:03
HOROSCOPUL DULCIURILOR: Ce preferi în funcţie de zodie

Berbec

Femeile nascute in aceasta zodie prefera ciocolata calda! Acesta nu este un desert pentru toata lumea, ci doar pentru iubitorii de emotii, si entuziasm.

Taur

Femeile nascute in aceasta zodie le place ciocolata cu umplutura de nuca de cocos! Umplutura trebuie sa fie blanda, aromata, dar care sa le cucereasca simturile.

Citeste si: REŢETA ZILEI. Prăjitură cu ciocolată fără făină

Gemeni

Femeile nascute in aceasta zodie prefera deserturile usoare si aerisite ca spuma de ciocolata sau de fructe cu frisca. Gemenii sunt fanii mini-torturilor cu capsune sau afine, si frisca deasupra. De asemenea le plac si inghetata de fistic sau de pepene.

Rac

Femeia Rac adora placinta cu crema, prajiturile cu branza si torturile de inghetata. De asemenea sunt fane ale deserturilor canadiene, cum ar fi tartele cu stafide.

Vezi si: De ce este foarte important să mănânci ciocolată. Vei rămâne mască!

Leu

Pentru aceasta zodie, caramelul este desertul favorit. De asemenea, orice fructe cu frisca sunt, la fel de bine, un desert ideal.

Fecioara

Acestea prefera ciocolata cu alune. Este un desert de la care nu reusesc sa se abtina. Nu refuza nici biscuitii cu crema, prajiturelele cu ciocolata, cu stafide sau napolitanele.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro