Horoscopul financiar pentru luna august 2018. Te îmbogăţeşti sau să pierzi?

Banii par sa vina usor, iar unii au sanse reale sa se imbogateasca. Exista insa si cativa nativi pentru care luna august este o luna a cheltuielilor, iar banii vor disparea rapid.

10 aug. 2018, 09:39
Horoscopul financiar pentru luna august 2018. Te îmbogăţeşti sau să pierzi?

Afla daca te imbogatesti sau pierzi bani in luna august, in functie de zodie.

Berbec

Succes ca acum n-ai avut niciodata. August este o luna cu noroc, iar banii vor veni din toate directiile. Iti permiti sa cheltuiesti dupa pofta inimii fara sa ramai fara resurse.

La serviciu, energia si generozitatea ta sunt apreciate de catre sefi, care decid sa iti ofere drept recompensa un un concediu binemeritat.

Citeşte şi Mariana Cojocaru trage un semnal de alarmă. Zodii cu GHINION în săptămâna 12-18 august 2018

Taur

Succesul tau creste exponential, de la o decada la alta. Jupiter iti confera succes in tot ceea ce intreprinzi. Se intrevede o avansare la locul de munca de pe urma careia vei castiga mult mai multi bani. Atentie la cei care abia asteapta sa se imprumute de la tine

Gemeni

Vei munci destul de mult in aceasta luna, insa cu folos. August este propice finalizarii unui proiect dificil, care impune eforturi consistente. Din fericire, astrele iti sunt favorabile.

Din a doua decada a lunii incepe o perioada de un an in care se vor tot ivi oportunitati financiare pe care va trebui insa sa stii sa le fructifici.

Continuarea horoscopului AICI.