Horoscopul INDIAN al săptămânii. Horoscopul karmei. Ce zodie eşti în CELEBRUL horoscop INDIAN. Iată mesajul pentru zodia ta

Iată cele 12 zodii din HOROSCOPUL INDIAN şi mesajul înţelept al săptămânii.

14 apr. 2019, 05:18
Horoscopul INDIAN al săptămânii. Horoscopul karmei. Ce zodie eşti în CELEBRUL horoscop INDIAN. Iată mesajul pentru zodia ta

Acest mesaj este scris de astrologi indieni brilianti, medaliati in excelenta pentru astrologie vedica si cu titluri de onoare in uniunile astrologice indiene.

Horoscop indian BERBEC (14 aprilie – 14 mai)

Nume sanscrit : Mesha

Cum e Berbecul din horoscopul indian? Curajos, foarte muncitor, lider, sincer si perseverent. Are multa energie si dinamism ; cu carisma sa poate convinge si conduce oamenii usor. Se indragosteste usor si e serios in amor.

Citeşte şi Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 11 APRILIE 2019. A început Jupiter retrograd! Pregătiţi?

MESAJUL SAPTAMANII :

Frictiunea se poate dezvolta intre tine si partenerul tau dar trebuie sa tii la punctul tau de vedere si sa nu dai inapoi. Desi poti fi tentat sa faci cheltuieli extravagante, este mai bine sa optezi pentru luxuri mici decat pentru unul mare. Vei avea multa energie si dedicare spre munca ta dar pot aparea unele tensiuni dar nimic de negestionat. Evita sa fii dur cu oricine si petrece timp cu copiii.

Horoscop indian TAUR (15 mai – 13 iunie)

Nume sanscrit : Vrishabha

Cum e Taurul din horoscopul indian ? Iubitor, grijuliu, dedicat, incapatanat si usor de ranit. Este loial si atasat de cei iubiti, de job, de angajati, de proiecte, de prieteni, de aproape orice si oricine. In amor nu le place competitia.

MESAJUL SAPTAMANII :

Posibil sa stai destul de mult timp departe de casa ta din cauza programului aglomerat de munca. Incearca sa investesti mai mult in depozitele de bani decat sa ii cheltui. Abilitatile de comunicare si capacitatea ta de convingere iti pot sustine si creste afacerea. Orice crestere in venituri, fie mare sau mica, ar trebui evitat sa o risipesti. Adun-o sau investeste-o inteligent. Norocul tau in acest domeniu este la maxim acum.

Horoscop indian GEMENI (14 iunie – 15 iulie)

Nume sanscrit : Mithuna

Cum e Geamanul din horoscopul indian ? Bun comunicator, in special in scris, plin de abilitati, poate avea mai mult de o cariera pe durata vietii. Alege cariere ce il tine ocupat si ii da mari ocazii de comunicare. In relatii, apreciaza prietenia cu partenerul si nu ii plac posesivii. Adora flirtul.

MESAJUL SAPTAMANII :

Este o saptamana foarte buna pentru tine. Castigi bani frumos chiar si din surse nestiute iar daca inca nu vin, sigur ai idei noi pentru ei. Cei singuri ce doresc iubirea isi pot vedea visul implinit. Nu permite rusinea si timiditatea sa te impiedice sa iti exprimi trairile pentru cineva. Poti primi un bonus sau o marire pentru ca ti se recunoaste munca sustinuta. Venitul iti poate creste si in alte moduri imprevizibile.

Horoscop indian RAC (16 iulie – 15 august)

Nume sanscrit : Karkataka

Cum e Racul din horoscopul indian ? Intelegator, sensibil si cu mult drag pentru confortul dat de casa si familie. In fata dificultatilor sau dilemei se retrage rapid in siguranta carapacei sale decat sa se confrunte si sa rezolve. Este romantic, pasional si loial in relatii.

MESAJUL SAPTAMANII :

Fii focusat pe munca ta si ignora pe cei ce incearca sa iti coboare energia si entuziasmul. Ai toata puterea sa te bati cu intreaga lume la nevoie pentru ca familia si partenerul sunt acolo pentru tine. Pe planul banilor, saptamana indica un flux constant de venituri. Te indrepti spre armonie in viata personala si fluturasi romantici pot zbura in jurul tau.

Horoscop indian LEU (16 august – 15 septembrie)

Nume sanscrit : Shimha

Cum e Leul din horoscopul indian ? Ambitios, cu gusturi scumpe, pune cariera pe primul loc. Cuvantul indoiala sau indoiala de sine nu face parte din vocabularul sau. Determinat si motivat, uneori in exces, stie foarte clar ce vrea de la o situatie si de la viata. Conducr dinamica din cuplu.

MESAJUL SAPTAMANII :

Cu cat devii mai familiarizat cu mesajele transmise de mintea ta subconstienta, cu atat mai bine vei prinde ghidarea oferita. Te poti astepta la o crestere de energie. Foloseste-o ca sa fii cat mai activ cu putinta, atat fizic cat si mental. Colegii te vor sustine la munca si vei fi apreciat pentru ce faci. Poti primi bani in plus sau o promovare de la superiori.

Continuarea horoscopului pe kanald.ro.