Horoscopul iubirii. Cum stai cu dragostea în săptămâna 3-9 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

02 apr. 2017, 08:28
Horoscopul iubirii. Cum stai cu dragostea în săptămâna 3-9 aprilie

BERBEC

Din păcate, în ultima perioadă nu prea ai avut timp de familie şi de persoanele dragi ţie. Acum este momentul să îţi iei revanşa şi să renunţi la alte planuri în favoarea acestora. Dacă weekend-ul e liber, încearcă să mergi într-o escapadă romantică alături de iubit, vremea e bună, aşa că vă puteţi bucura din plin de plimbări lungi şi intense. 

TAUR

E foarte important să ai grijă de familia ta în această săptămână, mai ales în cazul în care ai copii. Găseşte cât mai multe activităţi distractive şi recreative pentru cei dragi şi astfel vei reuşi să faci ca relaţia dintre voi să devină şi mai apropiată. Dacă eşti singură, dragostea nu pare să fie o prioritate pentru tine, dar nu este niciun fel de problemă atât timp cât te simţi bine aşa cum eşti!

GEMENI

Dacă ştii că unele relaţii cu rudele scârţâie, săptămâna aceasta e momentul să faci ceva pentru a remedia situaţia. Fă-le o surpriză acestora acordându-le mai mult din timpul tău liber, unele activităţi împreună chiar vă pot ajuta. În această categorie intră şi partenerul de viaţă, iar lui trebuie să îi aplici un regim special. Plecaţi în weekend undeva doar voi doi!

RAC

Ar trebui să te concentrezi mai mult pe viaţa ta amoroasă în această perioadă, mai ales dacă în ultima perioadă a existat o tensiune între tine şi partener. Discuţiile aprinse dintre voi au apărut din cauza orelor peste program la serviciu, însă dacă discutaţi deschis despre asta, veţi rezolva rapid problemele. Doar ascultându-vă unul pe celălalt cu atenţie şi calm veţi reuşi să nu vă îndepărtaţi unul de celălalt. 

Citeşte mai multe pe eva.ro