Horoscopul lui Saturn în zodia Săgetător. Cum te afectează timp de doi ani şi jumătate

Pe 17 septembrie 2015, Saturn, planeta limitărilor, a restricţiilor şi a lecţiilor de viaţă va începe tranzitul prin zodia Săgetător, care va dura până în decembrie 2017.

16 sept. 2015, 13:46
Horoscopul lui Saturn în zodia Săgetător. Cum te afectează timp de doi ani şi jumătate

Perioada în care s-a aflat în zodia Scorpion a adus în prim-plan banii, gestionarea finanţelor, sănătatea, dar şi secretele. Ţelurile şi priorităţile se schimbă, pe măsură ce descoperi că alte aspecte ale vieţii tale au nevoie acum de atenţia ta. Saturn este planeta responsabilităţii şi a stabilităţii, iar în funcţie de casa astrologică pe care o tranzitează, va aduce în atenţie anumite aspecte importante ale vieţii tale, asupra cărora vei fi nevoită să te concentrezi în următorii doi ani şi jumătate. Saturn ne obligă să învăţăm, să ne corectăm comportamentele greşite şi să depunem efort pentru a depăşi obstacolele care ne ţin în loc.

Deşi mai poartă şi numele de “Marele Malefic” în astrologie, Saturn nu are rolul de a ne face viaţa mai grea, ci de a ne obliga să ne corectăm greşelile, de a ne disciplina, pentru ca în final să obţinem rezultate excepţionale.

Iată în ce casă astrologică se va afla, pentru fiecare semn zodiacal în parte:

Berbec
Studiile, călătoriile, aventura şi filosofia sunt acum puse în valoare. Căutarea sensului, a scopului şi menirii tale vor căpăta acum o foarte mare importanţă cât timp Saturn se va afla în casa a IX-a. Vrei să înţelegi lumea în care trăieşti şi rolul tău în ea. Învaţă şi descoperă prin aventuri precum călătoriile sau plerinajul, dar şi studiul, scrisul, creaţia. Te poţi dedica descoperirilor în această perioadă. Ceea ce vei descoperi te va ajuta să înţelegi mai bine trecutul.

Taur
Saturn îţi energizează Casa a VIII-a, a datoriilor, taxelor şi finanţelor comune. Este o perioadă în care trebuie să înveţi cum să ţii sub control dorinţa de a cheltui, să reduci datoriile şi să investeşti în viitor. O abordare responsabilă a taxelor sau ratelor este obligatorie. Este cazul să stabileşti clar care sunt limitele şi responsabilităţile într-un parteneriat amoros sau de afaceri. Poţi faci mai multe acum, dar ai nevoie de un program bine stabilit.

Gemeni
Relaţiile sunt cele care necesită toată atenţia ta în timpul tranzitului lui Saturn prin Casa a VII-a. Vei învăţa despre adevărata semnificaţie a unui parteneriat şi vei descoperi cum limitele întăresc o relaţie amoroasă. Saturn te trezeşte la realitate şi te aduce cu picioarele pe pământ, astfel încât vei putea pune capăt unei relaţii care nu evoluează. Noi jurăminte de dragoste îşi fac apariţia la orizont. Dacă eşti fericită în cuplu, acum este momentul să treci la nivelul următor, să faci un pas important în evoluţia vieţii tale sentimentale.

Mai multe, pe eva.ro