Horoscopul lunar august 2017 pentru Berbec: carieră, bani, dragoste şi relaţii, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Berbec semnalează prezența majorității planetelor în jumătatea sudică a hărții astrale

26 iul. 2017, 11:42
Horoscopul lunar august 2017 pentru Berbec: carieră, bani, dragoste şi relaţii, sănătate

Cariera va trece pe planul doi. Acum în prim plan sunt aspectele domestice și cele emoționale. Vei avea șansa de a rezolva probleme de familie și de a te întări emoțional.

În perioada care urmează, ceilalți vor avea un rol important în viața ta. Abilitățile sociale și flexibilitatea îți vor fi de mare folos. Autonomia și inițiativa personală vor avea de așteptat. Cooperarea și parteneriatul sunt mai importante.

Aspectele planetare indică o perioadă în care amuzamentul și distracția se vor împleti armonios cu întâlnirile de afaceri și de interes profesional. Chiar și vacanța va fi una productivă. Mercur retrograd îți va da un răgaz de autocontemplare și înțelegere de sine.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Berbec: CARIERĂ

Abia după data de 23 aspectele profesionale îți vor reține din nou atenția. Atmosfera de la muncă va fi plăcută. Dacă ai o afacere, aceasta va crește cu ajutorul noilor conexiuni sociale pe care le vei stabili la o petrecere.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau al unui nou parteneriat în afaceri, vei avea succes după data de 16.

Citeşte mai mult pe avantaje.ro.