Horoscopul lunii august 2014: Profită de ultima lună din vară

E ultima lună de vară, să profităm la maximum de ea. Află ce ţi-au rezervat astrele în luna august.

04 aug. 2014, 09:20
Horoscopul lunii august 2014: Profită de ultima lună din vară

Fecioară (23 aug – 22 sep)

Concentrează-te pe: Debarasarea de trecut. Acesta va ajunge să te obsedeze dacă nu reuşeşti să rezolvi o problemă din prezent. Fă o listă cu evenimentele neplăcute pe care le-ai depăşit deja şi arde-o! Acest gest îţi va da un sentiment de eliberare.

Mantra ta: E OK să te relaxezi. Gândurile tale sunt mereu în priză, chiar şi în vacanţă. Apasă butonul „off” – doar aşa le vei da ocazia marilor idei să se afirme.

Nu te obosi: Să te izolezi în casă. Scoate-ţi zâmbetul la înaintare şi petrece cât mai mult timp afară, alături de prieteni.

Puterea atracţiei: Luna Nouă intră în semnul tău pe data de 25, aducând romantism. Pregăteşte pături şi şampanie – e timpul să petreceţi o noapte de iubire pe iarbă, sub magia stelelor.

Previziuni astrologice pentru zodia Leu

Balanţă (23 sep – 22 oct)

Concentrează-te pe: O nouă perspectivă în carieră. Îmbogăţeşte-ţi ritualul de navigare pe internet cu câteva websituri specializate pe domeniul tău – nu trebuie să te limitezi la pisicuţe şi exerciţii pentru abdomen.

Mantra ta: Ia în considerare părerile altcuiva, chiar dacă nu coincid cu ale tale. Fiind deschisă vei reuşi lucruri pe care le credeai imposibil de atins.

Nu te obosi: Să te laşi afectată de o mică ceartă cu cea mai bună prietenă pe data de 27, când irascibilul Marte va aprinde conflicte.

Puterea atracţiei: E vremea să testezi apele cu un amic care ţi-a cam furat inima. Trebuie să afli dacă există vreun strop de pasiune în spatele convorbirilor voastre interminabile.

Vezi horoscopul lunii august 2014 pe cosmopolitan.ro.