Horoscopul lunii decembrie. Află previziunile astrelor pentru zodia ta

Află ce te aşteaptă în această perioadă şi ce anume trebuie să faci pentru a profita la maximum de oportunităţile care apar.

28 nov. 2013, 21:02
Horoscopul lunii decembrie. Află previziunile astrelor pentru zodia ta

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Luna decembrie vine cu veşti bune în plan sentimental, mai ales că până acum ai avut parte de multă agitaţie. Liniştea se instalează în viaţa ta de cuplu, iar relaţiile cu iubitul tău se îmbunătăţesc simţitor. Dacă eşti singură şi îţi doreşti să nu mai fii, poţi face primul pas în acest sens. Orice mică tentativă de cucerire poate primi un răspuns tentant. Dacă profiţi de toate oportunităţile care îţi ies în cale, ai toate şansele să ieşi pe locuri fruntaşe. Acest lucru aduce după el atât un pas înainte în carieră, cât şi un venit în continuă creştere. O altă veste bună ar fi recuperarea unei sume de bani pe care o credeai demult pierdută.
 
Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

În această lună, dacă îţi doreşti ceva, nu îţi va sta nimic în cale. În cazul în care ai un iubit care este exact aşa cum ţi-l doreşti, e posibil să vrei să îţi devină soţ. Nu îl presa cu nimic, lucrurile vor veni de la sine. Dacă eşti singură, vei avea o mulţime de ocazii de a simţi iubirea. Aşa că tu alegi dacă vrei stabilitate, sau doar o simplă aventură. Din punct de vedere financiar, apar multe oferte tentante. Ai grijă să nu le scapi şi să nu te trezeşti că nu mai sunt valabile. Te organizezi foarte bine, aşa că lucruri nu ar avea de ce să îţi scape de sub control. Trebuie să fii ambiţioasă şi să îţi faci ideile cunoscute, altfel nu vei avea nimic de câştigat.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Ai mult mai multă încredere în tine şi în partenerul tău în această lună. Acest lucru va linişti apele şi va îmbunătăţi relaţia dintre voi. Este momentul să vă faceţi planuri comune şi de lungă durată. Dacă eşti singură, nimic nu te poate opri din flirt, dar doar unul dintre noroscoşi îţi va răspunde la fel. Ai mari şanse să începi o nouă poveste de dragoste. Te aşteaptă multe surprize, mai ales că este luna cadourilor. Este posibil să primeşti multe cadouri, fie sub forbă de bani, fie cu o valoare sentimentală deoseită. Dacă punem cap la cap totul, ieşi în mare câştig oricum. Trebuie să fii atentă la câţi bani investeşti şi tu la rândul tău în micile atenţii de sezon.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativa din Berbec poate pune mâna pe orice bărbat dacă îşi propune acest lucru. Asta nu înseamnă şi că va avea o relaţie serioasă şi de lungă durată. Dacă aceasta are deja un partener stabil, atunci este posibil să aibă parte de multe bătăi de cap. Nu sunt excluse certurile excesive, la fel cum nu este nici despărţirea . Ai tendinţa de a nu depunde nici cel mai mic efort pentru a câştiga câţiva bani în plus. Te gândeşti la sărbători, iar tot ceea ce faci, o faci din plăcere şi din pasiune. Atitudinea ta indiferentă poate determina pierderi majore din punct de vedere financiar, pentru că cei din jurul tău te vor ocoli, ba chiar te vor critica.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această lună, în sfârşit, o să ai parte de liniştea pe care ţi-o doreşti de atâta vreme. Dacă ai un partener stabil, atunci vei reuşi să te bucuri de iubirea lui care ţi-a lipsit în ultima perioadă. Dacă eşti singură, este posibil să ai parte de o idilă cu un bărbat care îţi poate creea probleme pe viitor. Fii atentă! Situaţia ta financiară cunoaşte primele îmbunătăţiri. Este posibil să îţi apară bani din senin, bani bineveniţi pentru luna cadourilor. Te vei organiza foarte bine şi îţi vei planifica fiecare cheltuială în parte. Este posibil să primeşti o sumă de bani de care uitasei complet, din vechi colaborări.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă ai un partener stabil, este posibil să îţi doreşti să treci la nivelul următor cu relaţia voastră. Şi asta nu pentru că ai tu această ambiţie, ci pentru că amândoi deveniţi mult mai maturi şi responsabili. Dacă eşti singură, ai toate şansele să cunoşti un bărbat care îşi doreşte o familie, şi nu o aventură. Eşti foarte productivă, iar parteneriatele îţi sunt foarte utile în această perioadă. Ai grijă, însă, să nu împrumuţi bani din caştigurile tale, pentru ca rişti să nu ţi-i mai recuperezi.

Citeşte mai mult pe eva.ro