Horoscopul lunii decembrie: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP DECEMBRIE: Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în această perioadă? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta.
Alina Costache
02 dec. 2014, 08:49
Horoscopul lunii decembrie: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP DECEMBRIE SĂGETĂTOR

Dacă eşti singură, luna decembrie vine cu schimbări majore pentru tine. Fie vei începe o relaţie serioasă, fie va fi vorba doar de o aventură, alegerea stă doar în mâinile tale. Dacă ai deja un partener stabil, armonia se va împleti şi cu unele certuri minore.

Banii vor fi un subiect delicat în această lună şi trebuie să fii destul de prudentă. Este o lună a cheltuielilor şi trebuie să te organizezi mai bine dacă nu vrei să rămâi cu buzunarele goale chiar în preajma Sărbătorilor de iarnă.

Începi luna energică, dar sfârşeşti sleită de puteri. Este şi normal după atâta agitaţie şi excese alimentare. Încearcă să nu mai fii grăbită, altfel rişti să te accidentezi tocmai când ai planuri serioase de dus la bun sfârşit.

HOROSCOP DECEMBRIE CAPRICORN

Luna decembrie nu va fi aşa cum te aşteptai, însă trebuie să te mulţumeşti cu ceea ce ai. Chiar dacă îţi doreşti mai multe dovezi de iubire din partea partenerului, ar fi bine să te gândeşti că puteai să nu le ai deloc.

Situaţia ta financiară se va îmbunătăţi în această lună. Această schimbare te va ajuta cu cheltuielile, care vor fi mult mai mari decât în mod normal. Nu face însă orice pentru bani!

Eşti într-o permanentă alergătură, ceea ce te poate pune la pâmânt la un moment dat. Dacă simţi ceva în neregulă, cât de nesimnificativ ar fi, mergi la un consult pentru a afla ce ai. Nu amâna nimic!

HOROSCOP DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Luna aceasta vei primi exact atât cât oferi, cel puţin pe plan sentimental. Vei întâmpina şi unele neplăceri din cauza celor din jur, dar pe care nu ar trebui să le bagi în seamă. Tu şi iubitul tău sunteţi pe punctul de a construi ceva frumos.

Nu vei obţine mai mulţi bani luna aceasta, dar în viitorul apropiat sigur se va întâmpla acest lucru. Ţi se vor oferi oportunităţi de care ai face bine să profiţi chiar dacă rezultatele nu vor fi imediate.

E luna bunătăţilor? Cu siguranţă ar trebui să mănânci cumpătat dacă nu vrei să ai probleme cu stomacul. Păstrează-te suplă, doar aşa vei reuşi să te simţi bine în pielea ta!

HOROSCOP DECEMBRIE PEŞTI

Este o perioadă bună pentru a construi ceva împreună cu iubitul tău, sau cel puţin de a vă susţine moral unul pe celălalt. Dacă ai o relaţie care nu te mulţumeşte, decembrie vine cu schimbări de atitudine din partea ta.

Vei primi multe cadouri luna aceasta, unele dintre ele chiar substanţiale. Ai noroc de bani, însă pe cât primeşti, pe atât trebuie să şi oferi. E posibil să primşti chiar şi o primă!

Nu vei avea probleme de sănătate în această perioadă dacă continui ca şi până acum. Orice schimbare te poate da peste cap, mai ales dacă este este vorba de alimentaţie.

HOROSCOP DECEMBRIE BERBEC

Pe cât de bine începe această lună, pe atât de rău se şi încheie. Nu te bucura de o schimbare falsă a iubitului tău, e posibil să fii mai dezamăgită ca oricând. Mulţi factori externi îţi vor influenţa relaţia, care e posibil să scârţâie deja serios.

Ai fost cam stresată din cauza banilor în ultima perioadă, dar luna decembrie vine cu o revenire pe făgaşul normal. A venit momentul să te linşteşti, pentru că situaţia ta materială se va îmbunătăţi. 

Dacă din punct de vedere fizic stai foarte bine, psihic nu se poate spune acelaşi lucru. Ai grijă şi de această latură a ta la fel ca de întregul organism, şi lasă stresul deoparte cel puţin în această perioadă!

HOROSCOP DECEMBRIE TAUR

Dacă ai o relaţie de curând, luna aceasta vine cu mult stres pentru tine. Ţi-ai făcut multe speranţe şi parcă trăieşti cu frica de a nu se întâmpla ceva rău. Nu depinde nimic de tine, pentru că tot ce poţi să faci vei face, aşa că lasă lucrurile să curgă natural.

Îţi merge excelent din punct de vedere financiar în această lună, şi chiar dacă ai, nu trebuie să arunci cu ei în stânga şi în dreapta. Primeşti mici atenţii care te vor bucura, şi care îţi vor fi şi foarte utile.

Decembrie nu te găseşte prea energică, starea ta de sănătate îţi creează probleme pe toată durata acestei luni. Încearcă să iei o pauză de la toată agitaţia de la serviciu, şi dacă este cazul, chiar şi de la cea din mediul familial.

 

Citeşte mai mult pe eva.ro

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Orașul din România unde se deschide o nouă fabrică. Zeci de locuri de muncă noi vor fi disponibile
Capital.ro
Interzis în toată România. Legea este în vigoare din 2008
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Este vestea momentului pentru românii care au credite la bancă!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Vestea anului pentru români. În sfârșit, o țară nu ne mai cere pașaportul
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
DECIZIE pentru toți românii care au BULETIN. A fost semnat decretul prezidențial
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'