HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE 2015

Iată ce vă rezervă astrele pentru luna februarie:

01 feb. 2015, 14:50
HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE 2015

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 BERBEC

Luna februarie nu va fi o lună simplă din punct de vedere sentimental, însă tu vei face tot ce îți stă în puteri să îndrepți lucrurile. Vei realiza cât de importantă este pentru tine persoana care îți stă alături și vei face tot posibilul să readuci relația pe linia de plutire. Îi vei arăta celui de lângă tine mult mai multă dragoste și viața voastră de cuplu se va îmbunătăți.

Vei căuta mai multă intimitate și vei vrea să te descoperi de tine însuți. Spre finalul lunii lucrurile se vor schimba puțin, mai ales că Marte și Venus vor intra în zodia ta. Astfel va lua naștere o perioadă foarte senzuală, plină de pasiune și de aventură. Trebuie, totuși, să fii foarte atent și echilibrat.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 TAUR

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 TAUR. Planetele se așează astfel încât următoarea perioadă pentru tine este plină de romantism, senzualitate și plăcere. Este o perioadă bună pentru a face planuri de viitor și pentru a-i arăta partenerului cât de mult îl iubești. Lasă frâu liber imaginației și pasiunea care te înconjoară te va îndruma.

Trebuie să depui mai multe eforturi în ceea ce privește viața sexuală. Încearcă lucrui noi, explorează, ia în considerare fanteziile partenerului tău și îndrăznește mai mult. Comunciare este cheia și doar ea te va ajuta să îți îmbunătățești acest aspect al vieții.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 TAUR. În ceea ce privește cariera, ai toate șansele să fii promovat. Planetele se așează în așa fel încât tu să fii în ascensiune pe acest plan. Ai mulți susținători și vei fi apreciat de echipa ta, câștigând o mare popularitate. Este totodată o perioadă prielnică pentru investiții importante. Asigură-te că îți vei consolida poziția și nu vei pierde tot ce câștigi luna aceasta.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 GEMENI

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 GEMENI. Saturn se află în casa cuplului Gemenilor pentru o perioadă îndelungată. Asta înseamnă că viața ta sentimentală trebuie să fie pe calea cea bună. Intri într-o relație serioasă sau, dacă ești deja acolo, faci lucrurile să meargă mai bine. Sentimentele tale vor fi mai presus de rațiune în prima parte a lunii și trăirile tale vor fi extrem de puternice. Vei avea parte de momente romantice și pline de pasiune.

În ceea ce privește profesia ta, trebuie să știi că luna februarie este ideală pentru a face cursuri de perfecționare sau pentru a învăța mai multe despre domeniul în care activezi. Cercetezi mai mult, începi noi proiecte, cunoști persoane noi și îți faci diverse relații care te vor ajuta pe viitor.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 GEMENI. Farmecul tău personal te va ajuta foarte mult în relațiile sociale și datorită acestuia vei obține multe beneficii. Ambiția ta depășește nivelul normal în această lună și se pare că vei deveni extrem de competitivă.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 RAC

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 RAC. Prima jumătate a lunii februarie este liniștită din punct de vedere sentimental. Nimic nou nu se întâmplă, doar te complaci în rutină. Totul este însă liniștit și nu există probleme în cuplu. Alături de partenerul tău este posibil să mergi în călătorii romantice, deoarece vă doriți să descoperiți împreună noi orizonturi.

Lucrurile se schimbă complet la finalul lunii, când trăirile tale devin mai intense și situația devine mai palpitantă. Apar răsturnări de situație la care nici nu te-ai fi gândit și trebuie să fii foarte atentă cum răspunzi la ele. Deși totul va părea ca o aventură, este nevoie să fii cu capul de umeri.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 RAC. În privința carierei trebuie săștii că este o perioadă prielnică pentru schimbări. Trebuie să îți faci curaj și să pășești înainte, spre mai bine. Toate oportunitățile vor apărea la timpul potrivit și trebuie să știi cum să acționezi. Fii atentă și nu te lăsa condusă de impuls, este mult mai bine să calculezi puțin lucrurile.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 LEU

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 LEU. Mercur este retrograd, așa că trebuie să acorzi mare atenție modului în care comunici cu partenerul tău în această lună. Pot exista dezbateri pe subiecte mai vechi, așa că trebuie să știi cum să te faci înțeles. Luna aceasta va fi plină de discuții și poate chiar mici certuri, așa că încearcă pe cât posibil să îți păstrezi luciditatea.

În ultima parte a lunii lucrurile se vor clarifica și tu îți vei reorganiza viața sentimentală. Ai nevoie de ceva nou, de mai multă comunicare și de mai multă înțelegere. Totuși, s-ar putea să analizezi prea mult unele situații. Ar trebui să te ghidezi după instinct și să nu te mai frămânți atât.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 LEU. Pe plan profesional vor apărea multe forme de interacțiune. Fie că te împrietenești mai bine cu colegii de birou, îți faci clienți noi sau noi proiecte de grup, trebuie să acorzi atenție felului în care comunici. Este o perioadă bună pentru a investi sau a cumpăra anumite lucruri de valoare, însă alegerile tale trebuie să rămână realiste. Nu te aventura prea mult în cheltuieli inutile.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 FECIOARĂ

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 FECIOARĂ. Luna februarie va fi pentru tine plină de evenimente surpinzătoare pe plan sentimental. Trăirile tale sunt la intensitatea maximă și nimic nu te va opri să obții tot ce vrei de la persoana iubită. Ai o energie incredibilă și ești plină de pasiune, gata să te aventurezi în orice clipă pentru dragostea ta. La finalul lunii te mai calmezi și devii mai statornică, romantică, mult mai liniștită.

Pe plan profesional alegi să iei niște decizii care ar fi trebuit luate cu mult timp în urmă. Este cazul să rupi anumtie colaborări și să începi unele noi cu forțe proaspete. Vei reuși tot ce ți-ai propus, mai ales că ești gata să dobori concurența fără să stai pe gânduri.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 FECIOARĂ. Vei începe să vezi rezultatele unor proiecte mai vechi și vei câștiga foarte bine. Atenție însă la cheltuieli! În ultima parte a lunii veniturile tale vor fi extrem de bune și vei fi tentată să cheltui tot mai mult, pe lucruri care nu îți sunt neaparat necesare.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 BALANȚĂ

Luna februarie va fi o lună imprevizibilă pentru tine. Este bine să fii pregătită și să te aștepți la unele schimbări neprevăzute pe plan sentimental. Comunicarea pe care o ai cu partenerul tău nu este foarte bună și pot să reapară probleme pe care în trecut nu ați reușit să le rezolvați complet. Trăirile tale vor fi intense, așa că trebuie să înveți să te controlezi și să fii mai echilibrată.

Vei avea o lună stresantă și din punct de vedere profesional. Pregătește-te pentru schimbări și încearcă să te focusezi mai mult pe obiectivele tale. Vei avea multe proiecte care te presează, însă cuvântul cheie pentru tine este muncă. Dacă vei reuși să te concentrezi și să dai tot ce ai mai bun, luna februarie poate fi extrem de productivă.

Citeste horoscopul integral pe Revista TEO