Horoscopul lunii februarie 2019. Ce zodii au de câştigat şi care sunt ghinioniştii lunii

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește previziunile astrale în horoscopul lunii februarie 2019 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

27 ian. 2019, 10:36
Horoscopul lunii februarie 2019. Ce zodii au de câştigat şi care sunt ghinioniştii lunii

Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Venus te însoţeşte chiar de la începutul lunii în ritm alert şi imprimă tuturor lucrurilor energia ei benefică, scrie libertateapentrufemei.ro. Este o perioadă aglomerată, cu multe planuri şi întâlniri, în care dragostea joacă rolul principal. Dacă abia ai cunoscut pe cineva, veți face tot posibilul să fiți cât mai mult timp împreună și să vă descoperiți secretele.

Citeşte şi HOROSCOP februarie 2019. Cele trei zodii care vor avea o lună de coşmar. Nimic nu le merge bine

Taur

Pregăteşte-te pentru o nouă relaţie de dragoste. Se spune despre februarie că este perioada cea mai depresivă a anului, dar Jupiter insuflă energie şi transformă cea mai mică oportunitate într-un eveniment deosebit pentru tine. Nu știi niciodată unde se ascunde dragostea, iar ea va veni tocmai atunci când vei fi pregătită să o primești!

Capricorn

Concentrează-te asupra planurilor pe care ţi le-ai făcut împreună cu iubitul sau soţul tău. Astrele te ajută să faci pregătirile necesare, să cumperi din timp biletele de călătorie sau să faci rezervările la hotel. În februarie, în preajma zilei de Sf. Valentin trebuie neapărat să organizezi ceva romantic și să alungi tensiunile dintre voi.

Zodiile norocoase la bani

Leu

Este timpul să profiţi de timpul liber şi să te ocupi mai mult de tine. Fă-ţi un abonament la o sală de fitness, mergi la spa, schimbă-ţi garderoba! Vei avea o situație materială mai bună, va fi o lună lipsită de griji și merită să fii tu în centrul atenției. Încearcă o coafură nouă și vei vedea cât de mult vei fi apreciată!

Fecioară

Fii generoasă şi arată-le celor dragi cât de mult ţii la ei! Februarie este o lună excelentă să reînnozi relaţiile pierdute, să te întâlneşti cu prietenii pe care i-ai neglijat în ultima vreme și mai ales să faci bani. Se pare că vei găsi noi resurse pentru planurile tale sau o colaborare care îți poate aduce sume frumoase la sfârșit de lună.

Scorpion

Februarie poate fi luna care îți împlinește primele dorințe puse la începutul anului. Se pare că ești interesată să călătorești mai mult acum sau apar situații care te obligă să faci o călătorie care nu era planificată. Dar va fi de bun augur și vei rezolva câteva lucruri mai ușor. Pe de altă parte, este și o perioadă bună în care vei aduna bani.

Zodiile norocoase în carieră

Balanță

Saturn te avertizează că vei trece prin câteva momente mai tensionate, în această lună. Chiar din primele zile, Luna nouă din 4 februarie va aduce noi schimbări în carieră, dar Saturn intervine cu situații mai tensionate, care te obligă să fii foarte atentă și prevăzătoare. Dacă nu lași nimic la voia întâmplării, vei juca o carte câștigătoare și vei avea un succes nesperat, arată horoscopul lunii februarie.

Săgetător

Succesul soseşte chiar de la începutul lunii, iar realizările tale devin tot mai cunoscute. Laudele pe care le primeşti te obligă să ridici ştacheta şi să fii tot mai ambiţioasă. În februarie, vei avea numeroase ocazii să îţi reconstruieşti cariera pe baze mult mai solide. Este momentul să te implici în proiecte noi la firmă sau să atragi clienți din alt domeniu.

Vărsător

Începe o lună benefică din toate punctele de vedere, iar proiectele tale înaintează rapid. Astrele îţi dau energie şi te ajută să treci peste obstacolele pe care le ridică în calea ta cârcotaşii. Cariera ta poate fi mai frumoasă dacă ești îndrăzneață și știi cu cine trebuie să vorbești pentru a ocupa un post mai bun. Conjuncturile norocoase nu vor lipsi.

Zodiile mai puțin norocoase

Gemeni

Baţi pasul pe loc şi proiectele pe care le-ai început progresează prea lent. Februarie este o lună prea monotonă pentru tine şi lipsită de acţiune. Dacă tot nu realizezi nimic, profită de zilele libere şi pleacă în călătorie cu un buget modest. Este posibil să se acumuleze noi datorii în februarie sau să dai bani cuiva care te va ajuta pe viitor, arată horoscopul lunii februarie.

Rac

Fereşte-te să te implici în evenimente sau situaţii neplăcute, plictisitoare sau care ţi-ar putea aduce un prejudiciu. Ultima lună de iarnă îndeamnă la odihnă şi la restabilirea forţelor pentru proiectele ambiţioase din primăvară. Dragostea ţi-ar putea scoate în cale câteva surprize mai puţin plăcute și trebuie să ai răbdare.

Pești

Venus te poate ajuta să îți refaci bugetul după ce ai cheltuit mai mulți bani decât trebuia la început de an. Dar februarie vine și cu vești mai puțin bune pentru că vor spori cheltuielile și vei fi destul de îngrijorată pentru sănătatea familiei. Nu forța norocul când primești ceva gratuit! Încearcă să oferi la rândul tău celor care se descurcă mai greu.