HOROSCOPUL lunii ianuarie 2018. Iată ce prevăd astrele

HOROSCOPUL lunii ianuarie 2018. Iată ce prevăd astrele fiecărei zodii.

06 ian. 2018, 16:20
HOROSCOPUL lunii ianuarie 2018. Iată ce prevăd astrele

Berbec. Luna aceasta vine cu o mare energie pe zodia Capriconului și al Scorpionului. Pentru tine, se va pune accentul pe carieră, pe șefi, pe superiori, pe organizațiile statului. Ce ai nevoie să schimbi in cariera ta? Acum este momentul ideal de a-ți face un plan de lungă durată pentru evoluția ta în carieră, sau chiar schimbarea ei. Este nevoie să dai dovadă de înțelepciune în acest sector, pentru a ajunge cât mai ușor unde ți-ai propus. Șefii sunt și ei cu ochii pe tine, deci dă dovadă de cel mai bun caracter.

Taur. Începe o perioadă în care ești pus sub reflectoarele justiției, din toate punctele de vedere, justiție umană, justiție personală și justiție divină. Trebuie să dai dovadă de coloană vertebrală, de principii sănătoase și corecte, iar așa vei putea evolua foarte mult în această perioadă. Nu mai merge să ascunzi nimic, cu cât încerci să ascunzi ceva mai tare, cu atât va ieși mai repede la suprafață.

Gemeni. Casa ta a opta se încarcă de planete, lucru care te va presa să te uiți la partea ta ascunsă, intimă. Să pui reflectoarele pe partea ta întunecată și să începi să faci curățenie cât mai repede, altfel ai putea avea senzația că ceva te tot bântuie, ceva nu-ți dă pace, este indicat să incerci să afli ce anume își caută rezolvarea în tine și să te ocupi cât mai rapid de aceste probleme. Și problemele legate de moșteniri pot apărea acum la suprafață, sau documente de proprietăți, taxe, impozite etc.

Rac. Începi să vezi oamenii din jurul tău din alte puncte de vedere, începi să vezi mai clar lucrurile, mai precoce și de aceea să vrei să faci o curățenie generală, este absolut normal și este momentul ideal de a pune niște bariere clare celorlalți. Mai ales că intimitatea este un aspect foarte important pentru tine, deci nu mai permite oamenilor să îți neglijeze această dorința. Sectorul iubirii este și el foarte activ și bine aspectat.

Leu. Casa muncii tale stă să explodeze, în sensul bun să zicem, nu prea ai tu parte de liniște și odihnă, deoarece trage lumea de tine. Colegii dintr-o parte, șefii din alta și colac peste pupăză și familia are nevoie de atenția ta. Este timpul pentru o mai bună organizare la locul de muncă, trebuie să dai la o parte tot ce nu-ți mai folosește, se cere o înnoire totală în acest sector. Trebuie să cauți moduri noi de a lucra mai eficient, mai bine și mai rapid. Iar dacă jobul nu-ți mai dă nici o satisfacție de ceva vreme încoace, este timpul să-I pui capăt. Există alte oportunități pentru tine.

Fecioară. Casa creativității și a iubirii de aglomerează în luna Ianuarie pentru Fecioare, ceea ce denotă faptul că trebuie să dai dovadă de maturitate când vine vorba de iubire, ar trebui să vezi lucrurile dintr-un alt punct de vedere, mai realist. Cu Neptun în casa relațiilor, este clar că ai o viziune mai slabă asupra relațiilor, dar care acum începe să se clarifice încet încet. Și relația cu copii trebuie schimbată radical în următorii ani, începând de acum, iar alții pot deveni acum suficient de maturi pentru a lua decizia să aducă un copil în viață lor în viitorul apropiat.

Balanță. Pentru tine, planetele se strâng în sectorul familiei și al casei, astfel îți vei concentra mare parte din atenție pe aceste sectoare. Vei fi nevoit să acorzi întâietate membrilor familiei, părinților și casei în care locuiești. Vei da dovadă de o mai mare înțelepciune când vine vorba de relația cu familia ta, vei căuta să-ți îmbunătățeșți aceste relații și să încerci să dai la o parte toate aspectele negative și care v-au ținut la distanță.

Citeşte mai mult pe secretele.com

Citeşte şi HOROSCOP: 3 zodii care iubesc din nou în 2018. Vor fi mai îndrăgostite ca niciodată