Horoscopul lunii iunie 2014: Bani, dragoste, sănătate, carieră pentru toate zodiile

Horoscopul lunii iunie 2014 le aduce mari surprize tuturor nativilor, schimbari neasteptate, mult noroc si vesti bune. Unele zodii vor trebui sa tina cont de gestionarea corecta a banilor, pentru ca pot ramane in pana, altele au probleme la job.

27 mai 2014, 18:52
Horoscopul lunii iunie 2014: Bani, dragoste, sănătate, carieră pentru toate zodiile

HOROSCOP LUNA IUNIE 2014 – BERBEC

HOROSCOP LUNA LUNIE BERBEC. Relatiile parteneriale se imbunatatesc vizibil. Vei avea mai mult spor in a-ti aranaja colaborarile socio-profesionale, dar si o relatie cu un partener de viata.

HOROSCOP LUNA LUNIE BERBEC. In preajma datei de 13 iunie se intrezaresc vesti din strainatate. Posibil sa se finalizeze o relatie in care erau implicate si persoane din alte tari sau daca erai implicat intr-un demers educational, acesta acum se incheie definitiv.

HOROSCOP LUNA LUNIE BERBEC. De asemenea, examenele, probele sau interviurile necesare dezvoltarii tale profesionale pot avea loc, in special dupa 17 iunie. Spre finalul lunii sunt zile favorabile schimbarilor in casa. Planifica-ti curatenii generale, reamenjari interioare sau achizitionarea unor bunuri patrimoniale necesare.

Horoscop luna iunie 2014 – Taur. Artele si tot ce este legat de estetica si igiena corporala sunt aspectele care te intereseaza in mare parte din aceasta luna. Iti sunt favorizate tratamentele cosmetice, sedintele de masaj sau sauna, imbunatatirea garderobei cu lucruri frumoase si valoroase si chiar o schimbare totala de infatisare si relationare cu ceilalti.

Horoscop iunie Taur – Dragoste, cariera si relatii

Horoscop luna iunie 2014 – Taur. Capitolul financiar este bine sustinut din astral, asta insemnand ca ti se pot rotunji considerabil veniturile din activitatea profesionala pe care o desfasori.

Horoscop luna iunie 2014 – Taur. Insa, dupa 13 iunie fii prudent la cheltuieli si la modul in care iti pastrezi banii si bunurile materiale. Sunt posibile cheltuieli nefondate pe mofturi de moment, pierderi sau furturi si fraude in documentele tale personale. O etapa de castig de la si prin altii se va incheia definitiv.

Horoscop luna iunie 2014 – Taur. In a doua parte a lunii pot interveni in viata ta personaje noi, care iti vor deveni prieteni pe termen lung. Intr-un fel salutar, mentalul cotidian iti va fi impulsionat de astre sa isi largeasca limitele cunoasterii si abordarii vietii.

Horoscop luna iunie 2014 – Gemeni – Dragoste, cariera si bani

Horoscop luna iunie 2014 – Gemeni. Stralucesti in prima parte a lunii si ai sanse mari sa reusesti in multe demersuri personale. Relatiile sentimentale devin mai agreabile, chiar daca izul conflictului inca se mai simte in fundalul cotidian.

Horoscop luna iunie 2014 – Gemeni.  Sanatatea primeste impulsuri bune, insa discret, din umbra si cand te astepti mai putin. La serviciu se mentine o stare incerta, cu posibile izbucniri neplacute fie din partea colegilor, fie din partea sefilor. Recomandabil este sa fii prudent si sa eviti criticile sau vorbele fara rost.

Horoscop luna iunie 2014 – Gemeni.  Colaborarile profesionale, relatia cu un partener de viata vor cunoaste un final de etapa in preajma datei de 13 iunie. Astfel, unele se vor incheia definitiv, iar altele isi vor schimba termenii si conditiile de desfasurare. Evita sa te agati de ceilalti sau de situatii care nu iti mai sunt de folos.

Horoscop luna iunie 2014 – Gemeni. Capitolul financiar se revigoreaza mult, existand sanse bune de a-ti creste veniturile. Totusi, intre 7 si 17 iunie, cheltuieste cu masura, evita semnarea documentelor importante si ai mai multa grija de resursele tale materiale.

Horoscop luna iunie 2014 – Rac – Dragoste, cariera si bani

Horoscop luna iunie 2014 – Rac. Inca esti pe un val foarte si pe parcursul acestei luni. Este bine sa iti trasezi planuri serioase de viitor, sa fii atent la fiecare domeniu al vietii tale si sa abordezi totul cu inima deschisa.

Horoscop luna iunie 2014 – Rac. Tot ce gandesti acum, tot ce iti doresti cu adevarat are sanse mari sa se realizeze, chiar daca nu in totalitate pe parcusul lunii iunie. La serviciu se anunta un final de etapa profesionala. Fie se schimba conditiile de munca, fie activitatea, fie salarizarea, fie pur si simplu iti gasesti un alt loc de munca.

Horoscop luna iunie 2014 – Rac. Sunt jocuri de culise foarte importante pentru tine, jocuri care intr-un anume fel iti pregatesc un alt traseu profesional. Totul este sa ai rabdare si increderea ca lucrurile se desfasoara in favoarea ta. Ai grija mare de sanatatea ta, mai ales dupa 17 iunie.

Horoscop luna iunie 2014 – Rac. In preajma datei de 27 iunie, cand se formeaza aspectul de Luna noua chiar in Semnul tau zodiacal este un moment exceptional pentru a-ti aranja intreaga viata, pentru multi ani de acum incolo. Profita la maxim de energiile astrale ale acestei luni si concentreaza-te doar pe treburile tale!

Horoscop luna iunie 2014 – Leu – Dragoste, carieră, bani


Horoscop luna iunie 2014 – Leu. Relațiile cu prietenii sunt animate și pline de inedit până în preajma datei de 20 iunie. Vei avea susținători și protectori în toate demersurile tale. Totuși evită să îți lași exclusiv treburile personale pe mâna altora. Horoscop luna iunie 2014 – Leu. Relațiile sentimentale se reconfigurează. Posibil ca pentru unii nativi Leu să se încheie definitiv o relație de iubire mai veche. Sau dacă, o relație deja existentă are o bază solidă, atunci planurile de viitor vor avea mari șanse de realizare. Sănătatea se îmbunătățește mult, chiar dacă fundalul rămâne vulnerabil.

Horoscop luna iunie 2014 – Leu. Demersurile secrete legate fie de ameliorarea sănătății tale, fie de locul de muncă se desfășoară discret, în umbră. Mâna divină aranjează lucrurile, astfel încât să te bucuri de prosperitate și belșug pentru tot restul vieții. Luna iunie este foarte importantă, chiar dacă rezultatele concrete par mărunte sau deocamdată nu apar deloc.

Horoscop luna iunie 2014 – Leu. Se recomandă prudență până pe 17 iunie, deoarece mentalul îți este confuz. Există riscul unor erori de judecată, decizie și acțiune. În intervalul 17 – 30 iunie, relațiile cu prietenii devin zgomotoase. Posibil ca unele persoane care ți-au promis susținere, protecție sau chiar prietenia lor să se retragă din viața ta.

Horoscop luna iunie 2014 – Fecioara – Dragoste, cariera si bani

Horoscop luna iunie 2014 – Fecioara. Foarte animat este sectorul socio-profesional. Esti bine vazut in lume, pozitia ta sociala se consolideaza bine, ba chiar este posibil sa primesti sarcini de lucru, care iti vor aduce alti lauri.

Horoscop luna iunie 2014 – Fecioara. Totusi, dupa 17 iunie exista riscul sa te incarci cu prea multe indatoriri. De retinut ca vei fi nevoit, ca la serviciu sa reiei unele activitati sau sa le completezi pe unele care necesita imbunatatiri. Gandirea si comunicarea vor fi destul de ingreunate, asa incat tine-ti firea si gandeste-te bine inainte de a vorbi.

Horoscop luna iunie 2014 – Fecioara. Dupa 21 iunie se intetesc relatiile cu prietenii, protectorii sau sustinatorii. Pot aparea in preajma ta personaje noi, alaturi de care vei dezvolta in timp, relatii deosebite si de mare folos. Insa, intervalul 7 – 17 iunie aduce tensiune in relatiile cu anturajul.

Horoscop luna iunie 2014 – Fecioara. Bine ar fi sa te desprinzi de oamenii negativisti si care vin la tine doar cand au ei nevoie. Relatiile cu strainatatea, procesele de invatare, sustinerea examenelor sau interviurilor au susces, dar pregaste-te serios. Calatoriile indepartate sunt o alta tema importanta a lunii.

Horoscop luna iunie 2014 – Balanta – Dragoste, cariera si bani

Horoscop luna iunie 2014 – Balanta. Esti plin de energie, dornic de a rezolva multe si marunte, avand mari sanse sa realizezi tot ce iti propui. Insa ai grija in tot ce faci, pentru ca exista un risc mare de a te pierde in treburi marunte sau de a te implica prea mult in ale altora.

Horoscop luna iunie 2014 – Balanta. Relatiile cu strainatatea sunt bune, existand posibilitatea sa calatoresti sau macar sa aranjezi demersuri importante in acest sens. De asemenea ai avea succes si la studiu, invatare, cercetare, sustinerea examenelor, probelor sau interviurilor fie pentru obtinerea unui loc de munca, fie pentru a te inscire la un program de instruire pe termen lung.

Horoscop luna iunie 2014 – Balanta. Totusi, in intervalul 17 – 30 iunie este rost mai mult de reluarea unor discutii sau actiuni ce au legatura cu strainatatea sau cu diverse forme de scolarizare. Pe cat posibil, in acest interval ar fi bine sa eviti semnarea documentelor, luarea deciziilor importante si graba in actiuni.

Horoscop luna iunie 2014 – Balanta. Dupa 20 ale lunii se anima sfera socio-profesionala. Se contureaza intalniri si dialoguri importante cu sefi, cu reprezentanti ai unor isntitutii oficiale. Fii deschis la tot, intrucat ti se deschid culoare profesionale noi pentru multi ani de acum incolo.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com