HOROSCOPUL lunii mai: Află ce îţi rezervă astrele

Iată horoscopul lunii mai 2014 prezentat de Astrocafe.ro.

30 apr. 2014, 19:50
HOROSCOPUL lunii mai: Află ce îţi rezervă astrele

Berbec

În prima parte a lunii, veniturile tale din activitatea profesională sunt mulţumitoare. Mai ales până în preajma datei de 8 mai, negocierile unei remuneraţii mai bune sau măcar a condiţiilor de muncă au succes. Tendinţa de a cheltui prea mult este bine să o temperezi şi să te rezumi la strictul necesar. În preajma datei de 14 mai se conturează chestiuni materiale pe care le administrezi în comun cu alţii, rude sau parteneri de viaţă şi de afaceri. Se lămuresc unele lucruri, fie poţi achita unele datorii, fie cazi la pace cu ceilalţi asupra unei moşteniri, asupra unui partaj sau altor bunuri de valoare. În intervalul 8 – 29 mai îţi sunt favorizate relaţiile cu anturajul apropiat, călătoriile, dar şi studiile, învăţarea sau evaluarea în cadrul unui procesv educativ. Gândirea şi comunicarea îţi sunt bine sustinte din astral, aşa încât, de câte ori ai ocazia etalează-ţi cunoştinţele şi prezintă-ţi ideile. Auditoriul va fi încântat şi chiar te poate auzi cineva care te va ajută în planurile tale de viaţă. Spre finalul lunii ai şanse să legi noi relaţii apropiate cu persoane interesante şi de bună calitate. Totuşi, fii prudent în toate şi ţine cont şi de părerile celorlalţi.

Taur

Eşti plin de energie, dornic de noi începuturi, dar şi de a te implică în treburile altora. În preajma datei de 14 mai se conturează un final de capitol relaţional. Asta înseamnă că relaţiile cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri, colaboratorii profesionali se reconfigurează sau chiar se pot încheia definitiv. Bine este să laşi lucrurile să îşi urmeze cursul şi să menţii în viaţă ta doar acele relaţii şi colaborări care te ajută să evoluezi din toate punctele de vedere. După 8 mai este posibil să îţi crească veniturile de pe urmă activităţii pe care o desfăşori la serviciu. Se petrec schimbări importante în sfera profesională, cu efecte pe termen lung. Se recomandă atenţie sporită la relaţiile colegiale, deoarece există tensiuni majore. Totuşi, după 20 mai se ameliorează neplăcerile de la serviciu. În preajma datei de 28 mai ţi se deschid posibilităţi noi de câştig din muncă ta, posibilităţi pe un an de zile de la acest moment. Însă, deocamdată poţi primi bani, bunuri sau favoruri deosebite de la locul de muncă. Evita cheltuielile nefondate şi mai ales nu le permite altora să profite de pe urmă resurselor tale materiale.

Gemeni

Este o luna importantă pentru ţine, deoarece ai şanse bune de a începe o nouă etapă de viaţă, care va dura un an de zile. Dar, în prima parte a lunii eşti interiorizat, cufundat în gândurile tale şi relaţionezi greu cu ceilalţi. Este bine să îţi studiezi atent viaţă şi să îţi trasezi planuri noi de viitor. Sunt momente bune pentru a te debarasa de idei, concepţii învechite, de relaţii şi situaţii nepotrivite. Unele afecţiuni ale gâtului şi sistemului renal îţi pot crea neplăceri, de aceea acordă-le îngrijirile potrivite. Consultaţiile şi analizele medicale pot fi teme frecvente pe tot parcursul lunii. La serviciu sunt conflicte mocnite. În preajma datei de 14 mai se poate finaliza o activitate importantă, se pot schimbă condiţiile de lucru, relaţiile colegiale. Ţine-te la distanţă de bârfe sau de sarcini de lucru care nu te privesc. Relaţiile sentimentale cunosc turnuri favorabile, în sensul că se vor lămuri neplăcerile avute în ultimele luni. Fie că este vorba despre persoană iubita, fie despre copii se va putea ajunge la înţelegeri favorabile pentru toată lumea. A două parte a lunii îţi aduce multă energie şi sprijin divin în tot ce doreşti să întreprinzi.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.