HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE. Află previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru tine în luna octombrie. Află cum vei sta cu sănătatea, banii, dragostea sau cariera.

01 oct. 2013, 19:44
HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE. Află previziunile astrelor pentru zodia ta

Balanţă. Partenerul tău va fi primul care te va surprinde plăcut, urmat de familie şi prieteni. La locul de muncă, toată energia pozitivă pe care o emani îşi va pune amprenta asupra colectivului. Situaţia financiară va rămâne aceeaşi.

Scorpion. Faptul că îţi merge ca pe roate la locul de muncă te poate ajuta să primeşti mai mult, dar şi să îţi permiţi mai multe. În dragoste, situaţia nu se schimbă cu mult faţă de luna trecută.

Săgetător. În această lună, senzualitatea de care dai dovadă îţi va aduce multe beneficii. Fie că este vorba de relaţiile profesionale, ori personale, o singură privire şi vocea suavă te vor scoate din orice încurcătură.

Capricorn. Dacă până acum totul era agitat şi aveai parte de acţiune în orice moment, de data aceasta vei simţi cum monotonia se instalează uşor, uşor. Este posibil ca pe plan profesional să apară discuţii cu privire la bani.

Vărsător. Vei avea o lună foarte activă, dar trebuie să ai grijă să nu te grăbeşti în luarea deciziilor. Fie că au legătură cu viaţa amoroasă, fie la locul de muncă, aceste hotărâri trebuie să fie luate cu maximă seriozitate.

Peşti. Chiar dacă de cum începe luna ţi se pare totul greu şi într-o dezordine totală, vei observa spre finele ei că a meritat fiecare efort pe care l-ai depus. Relaţia pe care o ai se dovedeşte a fi una adevărată, iar surprizele plăcute nu se mai opresc.

Berbec. Dacă ai un partener stabil, atunci aşteaptă-te ca relaţia ta să treacă la nivelul următor. Dacă eşti singură, cu siguranţă în această toamnă îţi vei găsi marea iubire. La locul de muncă nu se schimbă mare lucru, dar este posibil ca o relaţie cu un coleg să se strice.

Taur. Este posibil ca deciziile pe care vei fi nevoită să le iei să îţi marcheze viitorul. Pe plan sentimental lucrurile nu stau tocmai roz, mai ales că a venit momentul în care trebuie să te gândeşti serios la viitor.

Gemeni. La locul de muncă vei avea multe responsabilităţi cărora le poţi face faţă doar dacă păstrezi o relaţie caldă cu colegii tăi. Cu dragostea începi să stai din ce în ce mai bine, mai ales dacă prinzi din mers oportunităţile care îţi ies în cale.

Rac. Învaţă să trăieşti clipa şi să te bucuri de prezent! Dacă simţi că nu te mai înţelegi cu partenerul şi observi că nici comunicarea nu vă poate rezolva problemele, este cazul să iei o decizie fermă privitoare la relaţie. La locul de muncă ai parte de liniştea pe care ţi-o doreşti.

Leu. În luna octombrie o să te poţi bucura din plin de statutul de lider pe care l-ai obţinut prin multele ore de muncă peste program. Ai parte astfel de respectul celor care ţi-au fost cândva doar colegi, dar şi de beneficii financiare considerabile.

Fecioară. La capitotul finanţe stai foarte bine. Nu te grăbi să îţi arăţi nemulţumirea, ci mai bine ai începe uşor, uşor să îţi îmbunătăţeşti atât relaţiile personale, cât şi pe cele profesionale.