Horoscopul lunii octombrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Horoscop: Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în această perioadă? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta

01 oct. 2014, 07:22
Horoscopul lunii octombrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Chiar dacă nu vei câştiga exact cât ţi-ai dorit, situaţia ta financiară se va îmbunătăţi simţitor. Nimic nu este întâmplător însă, persoanele cu care relaţionezi în mod normal au un merit aparte în dezvoltarea şi avansarea ta.

Stai bine la capitolul sănătate, însă trebuie să ai grijă şi să eviţi accidentele. Eşti mai predispusă ca oricând, aşa că se recomandă atenţie atât în calitate de şofer, cât şi de pieton. Sfătuieşte-i chiar şi pe cei din jurul tău să fie prudenţi!

Dacă eşti singură, luna aceasta vei face orice să găseşti pe cineva care să te scape de singurătate şi plictiseală. Dacă eşti angajată într-o relaţie, atunci o să ai parte de o perioadă destul de extenuantă. Nu trebuie să te îngrijorezi însă, certurile voastre întotdeauna au parte de împăcări spectaculoase.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna aceasta te vei trezi cu multe surprize de ordin financiar, unele cadouri vor fi chiar substanţiale. Nu se ştie care este motivul pentru care ai atâtea beneficii dintr-o dată, însă nu poţi face altceva decât să te bucuri. Ai toate şansele să prinzi o ofertă care îţi va îmbunătăţi viaţa.

Nu lua în râs sănătatea şi nu ignora semnalele care ar trebui să te pună pe gânduri. Mergi mai des la controale medicale şi mai ales ţine sub control problemele deja existente. Dacă ştii că suferi de o boală, atunci cu siguranţă nu va trebui să faci nimic care să o agraveze.

Nu vei avea parte de evenimente speciale în această săptămână, de aceea nu trebuie să îţi faci speranţe. E posibil să fi ajuns la capătul răbdării, dar partenerul tău nu pare că înţelege nimic. Dacă simţi că pierzi timpul cu el, ar fi cazul să iei atitudine.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Din punct de vedere financiar, luna aceasta vine numai cu bucurii pentru tine. Te vei putea răsfăţa cu tot ce îţi doreşti, însă nu trebuie să exagerezi cu cheltuielile. Ambiţia ta şi eforturile pe care le-ai depus până acum vor cunoaşte primele rezultate.

Deşi ai avut concediu, nu pare că ţi-ai fi încărcat bateriile vreun pic. Eşti tot mai obosită, tot mai stresată, iar durerile de cap vor fi inevitabile. Faptul că stai mult peste program la locul de muncă te împiedică să te odihneşti atât cât ar trebui.

Nu acţiona impulsiv luna aceasta, indiferent cât de mulţi nervi ţi-ar provoca iubitul tău. Dacă decizi să iei o pauză, e posil să regreţi când deja e prea târziu. Chiar dacă nu se întâmplă nimic din ce ţi-ai dori în această perioadă, viitorul vostru arată impecabil dacă reuşiţi să aveţi răbdare unul cu celălalt.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă rămâi fără bani luna aceasta, prietenii şi familia vor fi lângă tine şi te vor ajuta. Susţinerea pe care o primeşti de la cei dragi din jurul tău este mai puternică decât oricând, însă trebuie să ai grijă să nu pară că profiţi de ei. Ia cât ai nevoie şi nu uita să înapoiezi atunci când vei putea.

Nu se va întâmpla nimic rău în organismul tău dacă vei continua să ai acelaşi stil de viaţă. Faptul că acum te gândeşti serios la asta, înseamnă o maturizare benefică pentru tine. Cel mai probabil vrei să devii mamă sau vrei să faci o astfel de schimbare majoră.

Vei primi luna aceasta mici atenţii din partea iubitului tău, însă din păcate nu le vei aprecia la adevărata lor valoare. Dacă eşti singură e posibil să te îndrăgosteşti de o persoană interzisă, lucru care îţi poate aduce statutul de amantă. Ai grijă la consecinţe!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Luna aceasta nu trebuie să rămâi cu datorii, aşa că ai grijă să îţi plăteşti toate facturile. În caz contrar, chiar dacă acum nu vei simţi că este greu, peste câteva luni vei ajunge la fundul sacului. Fii responsabilă şi nu încerca să amâni obligaţiile pe care le ai.

Eşti plină de energie şi nimic nu pare că ţi-o poate strica. E posibil însă ca din prea multă agitaţie să ai parte de accidentări, aşa că fii atentă chiar şi unde calci. Dacă eşti însărcinată, fii atentă la alimentele pe care le consumi.

Luna aceasta este perfectă pentru planuri de viitor alături de iubitul tău. Este necesar să asculţi sfaturilor familiei tale înainte de a lua o decizie, altfel rişti să ai de suferit. Vestea bună este că astrele vă călăuzesc paşii şi vă ajută să vă înţelegeţi şi completaţi perfect.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Ai parte de o mare schimbare în această lună, însă poate fi atât spre bine, cât şi spre rău. Trebuie să fii cumpătată şi să încerci să păstrezi o constanţă în viaţa ta din punct de vedere financiar. Cu cât eşti mai calculată, cu atât vei reuşi să scapi cu bine de această cumpănă.

E posibil să apară probleme de sănătate în această lună, însă nu este nimic atât de grav precum pare. Te extenuezi la serviciu şi îţi canalizezi energia spre activităţi deloc utile, lucru care te va afecta. Dacă te simţi slabită, iar cearcănele sunt mai mult decât evidente, mergi de urgenţă la un control.

Posibile discuţii aprinse cu partenerul tău de viaţă în această lună, certuri apărute din cauza problemelor exterioare. Nu vă lăsaţi influenţaţi de vorbele care se vehiculează în jurul vostru şi lăsaţi familia deoparte. Trebuie să fii mai responsabilă şi să acţionezi cu maturitate!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu treci printr-o perioadă prea bună din punct de vedere financiar, însă nici nu trebuie să faci o tragedie din asta. Trebuie să faci mai multe economii şi să eviţi tentaţiile pe cât posibil. Trebuie să nu te pui rău cu superiorii, altfel viitorul tău va fi unul nesigur.

Ai grijă la răcelile de sezon, eşti mai sensibilă decât de obicei în această lună. Trebuie să îţi întăreşti organismul printr-un regim de viaţă mult mai sănătos, prin mai multă mişcare şi prin reducerea grijilor şi orelor nedormite.

Dacă te-ai despărţit recent de iubit, luna aceasta ai toate şansele să te împaci cu el. Este o perioadă favorabilă pentru viaţa amoroasă, însă trebuie să fii pregătită pentru mari schimbări. Responsabilitatea trebuie să fie cuvântul cheie al acestei perioade.

 
Citeşte mai mult pe eva.ro