Horoscopul Mayaş pentru toamna aceasta. Se anunţă apocalipsa pentru Săgetator, Scorpion şi Leu

Mayasii au facut previziunile pentru toamna acestui an si nu ieste tocmai bine pentru anumite zodii. Cu cat se apropie finalul de an, cu atat provocarile vor depasi puterea anumitor zodii de a se adapta la noua lume, prevazuta de mii de ani de calendarul Maya.

09 sept. 2017, 08:08
Horoscopul Mayaş pentru toamna aceasta. Se anunţă apocalipsa pentru Săgetator, Scorpion şi Leu

Sagetatorul trebuie sa o ia pe un nou drum din punct de vedere sentimental. Relatia in care se afla nu mai functioneaza oricat de mult s-ar chinui sa peticeasca. Nu mai tin retusarile, micile amanari si razgandeli. Trebuie pus, efectiv, stop altfel lucrurile vor degenera in lacrimi fara oprire.

Acelasi semnal il primeste si Scorpionul. Pe langa o viata amoroasa dezastruoasa asa cum se anunta pentru acest nativ, viata sociala are si ea de suferit. Zeflemeaua cu care ii trateaza pe ceilalti se va intoarce impotriva sa in cel mai cumplit mod posibil. Asadar, Scorpionul trebuie sa gaseasca o strategie noua de afirmare sociala.

Leul, pe de alta parte, continua sa aiba probleme cu banii. Cariera nu straluceste in lunile urmatoare cata vreme acesta are asteptari paralele cu felul in care evolueaza societatea. Trebuie sa iasa din acea lume ideala si sa se alinieze la noul mers al lucrurilor, la noua ordine sociala in lume.

Zodiile care primesc vesti bune de la mayasi

Berbecul, Fecioara, Geamanul, Balanta si Pestele sunt cele mai avantajate zodii toamna aceasta. Berbecul reuseste sa faca pace cu sufletul sau naravas, Balanta trece la un nou nivel din punct de vedere social (poate deveni chiar faimos), Geamanul obtine bani si din piatra seaca, deci ii va fi usor in urmatoarea perioada din punct de vedere financiar, in timp ce Pestele continua pe acelasi trend pozitiv cu care a inceput anul.

Fecioara este cea mai interesanta zodie caci reuseste sa stabileasca noi prioritati care o vor avantaja pe toate planurile. Fecioara se redescopera si reinventeaza de la o zi la alta.

Zodiile care au parte de provocari tentante

Taurul, Racul, Capricornul si Varsatorul au toate sansele sa straluceasca si ele cu conditia sa nu apese prea mult pedala de acceleratie. Taurul are sanse sa avanseze in cariera, Racul este pe punctul de a gasi marea dragoste daca este atent, Capricornul isi va reveni din punct de vedere financiar cu un strop de efort, iar Varsatorul poate sa isi indeplineasca un mare vis daca accepta anumite compromisuri.

Sursa: horoscoponline.com