HOROSCOPUL MUNCII în 2013: Care sunt activităţile care se vor bucura de succes

Astrologul Oana Hanganu a explicat, la România TV, că anul Şarpelui de Apă vine cu şanse foarte mari pentru cei care lucrează în domeniul cosmeticii, al înfrumuseţării, iar toate specializările care ţin de medicină vor beneficia de avantajele astrelor.

01 mai 2013, 07:56
HOROSCOPUL MUNCII în 2013: Care sunt activităţile care se vor bucura de succes

De asemenea, cei care lucrează în domeniul educaţiei vor trece printr-o perioadă foarte bună.

„În teoria celor cinci elemente a astrologiei chinezeşti, Apa hrăneşte Lemnul, iar Lemnul înseamnă copii, tineret, iar tot ce ţine de copii are parte de succes”, a explicat astrologul. Sub această predicţie intră şi grădiniţele, programele after school, şcolile particulare, precum şi locuri de joacă pentru copii.

Toţi cei care lucrează în domeniul organizării de evenimente, în special evenimentele care presupun educarea adulţiilor – seminarii, conferinţe, programe de perfecţionare, vor avea parte de succes. De asemenea, şi cei care organizează nunţi vor fi preferaţi de astre deoarece foarte multe cupluri vor dori să-şi oficializeze relaţia.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum atragi un bărbat, în funcţie de zodie

Nici cei care lucrează în domeniul modei nu vor fi ocoliţi de succes, iar, potrivit astrologiei europene, din iunie tendinţele vor fi spre moda clasicăşi retro, datorită creşterii interesului consumatorilor.

Un alt domeniu care se va bucura de succes în acest an va fi cel al turismului, mai ales cel care promovează locurile istorice, agroturismul, dar şi turismul medical.

Citeşte şi Zodiac mayaş: Află ce daruri îţi rezervă destinul

În acest an orice hobby poate fi transformat în acest an într-o afacere de succes, precum pictura sau muzica, dar şi meşteşugurile tradiţionale.

Din păcate, chiar dacă aceste domenii se vor bucura de succes, câştigurile nu vor fi unele ridicate.

„Câştigurile din munca noastră nu vor fi consistente. Este o perioadă până în 2015 în care lumea va munci de două-trei ori mai mult decât înainte pentru aceeaşi sumă de bani. Până atunci trebuie să ne gândim care sunt adevăratele noastre talente, să ne redescoperim talentele şi hobby-urile uitate. Totodată, trebuie să fim foarte atenţi la oameni cu care lucrăm pentru că este o perioadă în care contează foarte mult cei de lângă tine”, a explicat Oana Hanganu.

Care sunt domeniile care vor avea de suferit în acest an

La polul opus se află sistemul financiar, care va avea suferi, în continuare, din cauza crizei de la nivel internaţional. „Potrivit datelor care vin din astrologia chinezească şi europeană putem vorbi de o creştere a numărului de dezvăluiri legate de cazuri de corupţie. Vor fi foarte multe bănci care se vor închide, iar populaţia va refuza să-şi plătească sumele contractate. De asemenea, cei care lucrează în sistemul financiar vor avea de suferit”, a explicat Oana Hanganu.

Citeşte şi HOROSCOP: Regimul alimentar potrivit zodiei tale

Este un an foarte riscant pentru cei care fac speculaţii, iar cei care încep o afacere în această perioadă nu îşi vor vedea rezultatele muncii prea curând, în condiţiile în care Şarpele este un semn al înţelepciunii şi al răbdării. „Acesta nu este un an în care să începi o afacere care să-ţi aducă foarte mulţi bani imediat, ci trebuie să ai foarte multă răbdare”.

Citeşte şi Zodiac românesc folcloric. Vezi care este zodia ta şi ce spune despre tine

Domeniul celor care lucrează în securitate, precum şi cei din poliţie, armată, nu vor avea un an bun.

Cei care lucrează în construcţii vor fi împărţiţi în funcţie de tipuri de locuinţe: cei care merg pe construcţiile de tip rustic vor avea mai mult de câştigat faţă de cei care se concentrează pe materialele reci, precum betonul. „Există un interes deosebit pentru tot ce înseamnă vechi, clasic, adevărat tradiţional şi asta trebuie puse în valoarea”, afirmă astrologul România TV.

Citeşte şi HOROSCOP: Cât de răi sunt bărbaţii, în funcţie de zodie