Horoscopul norocului 2022. Ce zodii vor fi lovite de şansă, le pune Dumnezeu mâna-n cap

Anul 2022 promite sa aduca schimbari in mai toate domeniile vietii. Unele zodii se vor bucura de momente de neuitat, in timp ce altele nu vor fi chiar atat de norocoase. Astrele au pregatite multe surprize.
Alina Costache
17 feb. 2022, 22:12
Horoscopul norocului 2022. Ce zodii vor fi lovite de şansă, le pune Dumnezeu mâna-n cap

Horoscopul norocului 2022 BERBEC
Se anunta un parteneriat norocos. Poate fi vorba despre partenerul de cuplu sau de un partener de afaceri. Indiferent care este cazul tau, profita de oportunitatea de a impartasi aceleasi idealuri cu “perechea” ta. E foarte important cand tragi in aceeasi directie.

Zodii lovite de noroc în aceast sfârşit de săptămână. Totul merge ca uns
TAUR
Se anunta un an norocos pentru tine la capitolele: dragoste, bani, putere. Nodul Lunar Nord se afla in zodia ta, destul de aproape de Jupiter, stimuland energia norocului. Nodul Sud aflat in Scorpion te protejeaza si iti asigura plasa de siguranta. Indrazneste mai mult.

GEMENI
Pentru tine anul se anunta norocos la capitolul comunicare. Discutiile cu femeile si cu copiii sunt cele mai propice. Da-ti voie sa iti pui visurile in actiune. Creativitatea poate fi o zona pe care o poti exploata si care sa-ti aduca venituri interesante.

RAC
Norocul la tine se va rasfrange spre zona carierei. Poate aparea in viata ta un barbat cu o putere mare de decizie care te va incuraja sa faci anumite actiuni aducatoare de succes. Nu-ti fie frica sa preiei initiativa si sa faci lucruri.

Horoscop februarie 2022: Astrele se aliniază perfect pentru aceste zodii, avantaje pe toată linia
Horoscopul norocului 2022 LEU
Atentie la comunicarea excesiva si la comportamantul compulsiv. Te vor indeparta de ceea ce unii ar numi noroc. De fapt, dupa cum se zice, norocul si-l face omul cu mana lui. Ai toate calitatile necesare pentru succes. Depinde doar de tine cat de motivat esti sa faci ceea ce trebuie.

FECIOARA
Norocul iti surade si in cariera, si in dragoste. Astrele reusesc sa-ti indeparteze fricile, iar tu prinzi aripi ca sa profiti de oportunitati. Vei face bine in 2022 atat timp cat vei fi constient de calitatile si de darurile tale. Ai grija sa nu iti risipesti resursele.

BALANTA
Norocul pe anul 2022 are legatatura cu trecutul si cu filosofia ta de viata. Nu te supraestima, dar nici sa cazi in extrema cealalta nu e bine. Fii cinstit cu tine insuti si vei sti ce ai de facut! O calatorie alaturi de partenerul de cuplu iti poate deschide alte orizonturi.

Horoscopul norocului 2022 SCORPION
Te poti astepta la un an 2022 norocos. Ai oportunitati de crestere, de dezvoltare personala. Relatiile cu copiii sunt excelente. Atentie, insa, la orice are legatura cu industria auto. Daca ai copii cu varsta legala pentru a sofa, nu cheltui multi bani pe o masina.

SAGETATOR
Norocul pe anul 2022 are legatatura cu partenerul de cuplu. Tot ce are legatura cu sexul, exprimarea sexuala este pe un trend ascendent. Daca esti intr-o relatie negativa, iti gasesti puterea sa faci pasul care sa te deprinda din toxicitate. Ai curajul sa incepi o viata noua!

CAPRICORN
Norocul pe anul 2022 are legatatura cu dezvoltarea in cariera. Intalnirea cu niste oameni pe care ii urmezi in afaceri iti da o energie buna care te duce pe culmi inalte. Daca lucrurile evolueaza mult prea repede in unele directii, fa un pas in spate si reanalizeaza toata situatia. Daca o usa se inchide, nu uita ca pe undeva poate fi o fereastra deschisa.

Horoscopul norocului 2022 VARSATOR
Norocul pare a fi la el acasa in zodia ta, cel putin pana in luna aprilie. Planeta Jupiter se afla in Varsator si te impinge de la spate. Profita de aceste oportunitati. Pune-ti in valoare talentele si vor veni si rezultatele.

PESTI
Jupiter cel norocos va petrece in zodia ta cea mai mare parte din 2022. Daca esti implicat intr-o relatie, nu te da in laturi de la diverse activitati/hobby-uri impreuna cu el. Comunicarea cu cei dragi este si la la cote inalte. Nu uita sa-ti suni parintii.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care le găsești oriunde
Capital.ro
Ungaria, sprijin total PENTRU ROMÂNIA. Decizia total neașteptată a fost luată DIRECT la Budapesta
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
MApN scoate 5.000 de posturi la concurs! Cât vor câștiga românii care vor intra în armată?
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Un celebru cuplu din România se iubea pe furiș. El își înșela partenera
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Anca Dumitra se retrage din Las Fierbinți! 'Nu o interesează acest aspect'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
GHEORGHE DINCĂ a primit vestea chiar acum. Decizia luată în dosarul CARACAL
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'