Horoscopul păcătoşilor. Care este păcatul tău în funcţie de zodie

Fiecare semn astral are slăbiciunile sale, iar astrologii au citit în stele care este cel mai mare păcat pentru fiecare zodie.

15 sept. 2021, 09:31
Horoscopul păcătoşilor. Care este păcatul tău în funcţie de zodie

Horoscopul păcătoşilor. Toata lumea are pacate, iar repercusiunile sunt in functie de gravitatatea pacatului. Astrologii de la higherperspectives.com au alcatuit o lista a influentelor stelare asupra fiecarei zodii.

Iata cat de pacatos esti, in functie de zodie.

Horoscopul păcătoşilor Berbec – Furia
Cine a apucat sa te vada la nervi stie. Fire pasionala, iti iesi repede din pepeni. Cand porneste vijelia, cam greu o mai poti domoli.

Taur – Lacomie
Iti plac cele mai fine lucruri si esti gata de orice ca sa le obtii. Nu conteaza daca in drumul tau ranesti pe cineva. Important este ca tu sa fii multumit.

Horoscop rune septembrie 2021. Mihai Voropchievici spune care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie
Gemeni – Minciuna
Te folosesti de minciuna pentru a-ti hrani egoul si pentru a-i descuraja pe ceilalti. Astfel devii un vampir care-i stoarce de energie.

Horoscopul păcătoşilor Rac – Slabiciune
Ai nevoie de oameni care sa te sustina, care sa te aprecieze, pentru a-ti hrani nevoile emotionale. Esti dependent de lauda altora.

Horoscopul păcătoşilor Leu – Mandrie
Egoul tau este la cote inalte, drept pentru care esti considerat arogant. Ii ajuti pe ceilalti doar ca sa se spuna despre tine ca esti filantrop. Daca nu e nimeni pe langa tine care sa te vada, renunti.

Horoscopul toamnei 2021, cu Mihai Voropchievici. Runele arată cine culege vânt, cine are parte de iubire din belşug

Fecioara – Invidia
Instabilitatea emotionala te umple de furie si invidie. Chiar si atunci cand esti in lumina reflectoarelor nu te poti bucura pentru ca ai senzatia ca va fi pentru putin timp.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...