Horoscopul până în 2050: Care sunt zodiile care se vor bucura de decenii de succes

Astrologul Michael St. Clar prezintă anumite previziuni pentru fiecare zodie în parte pentru perioada 2010-2050.

14 sept. 2014, 09:27
Horoscopul până în 2050: Care sunt zodiile care se vor bucura de decenii de succes

Berbecul, Balanta, Capricornul si Racul sunt semnele zodiacale care vor simti cel mai mult pe propria piele schimbarile interioare care au loc intre 2009 – 2024. Este o faza lunga in care cele 4 semne cardinale isi vor confrunta lumea interioara. Una din provocarile inerente acestor 4 semne este reprezentata de gestionarea si schimbarea cu folos a conditiei umane cunoscuta drept “manie”. Este vital ca o noua perceptie a ceea ce are loc in minte sa se sprijine pe alegerea unei actiuni potrivite, scrie Garbo.ro.

Citeşte şi Horoscopul relaţiilor: Compatibilităţile PERFECTE ale zodiacului

2025 – 2044 este o faza care poate fi caracterizata ca „pace interioara relativa” pentru semnele mobile Gemeni, Sagetator, Fecioara si Pesti. Provocarea inerenta a celor 4 semne care se adapteaza cel mai bine schimbarilor exterioare prin intermediul interiorului este intr-adevar trecerea de la ignoranta la intelepciune. Este crucial in cazul acestor semne acumularea unor cunostinte care pot fi intrebuintate cu folos. Faza in care se va intampla acest lucru dureaza o generatie intreaga sau chiar 20 de ani.

Citeşte şi Horoscop: Cele mai bune combinaţii erotice, în funcţie de zodie

Varsatorul, Leul, Scorpionul si Taurul – cele 4 semne fixe – vor fi transformate radical in decadele 2025 – 2044. Provocarea lor inerenta este schimbarea a ceea ce isi doresc, a dorintelor. Pentru aceasta faza sunt prevazute descoperiri uriase in privinta tehnologiei mintii umane, inovatii care vor transforma odata cu ele stiinta, medicina, cultura, societatea si umanitatea intr-o modalitate in care istoria umana – asa cum a fost scrisa ea pana acum – nu a mai vazut vreodata. Cele 12 semne se adapteaza si reactioneaza in functie de abilitatile lor”

Continuarea pe Garbo.ro.