Horoscopul păsărilor sacre: Află ce spirit te veghează şi ce spune acesta despre tine

În foarte multe culturi, animalele şi păsările joacă un rol esenţial în definirea personalităţii şi destinului unei persoane, ele fiind adevărate simboluri ale unor zeităţi, care au calităţi pe care nu mulţi le pot vedea.

02 dec. 2014, 10:05
Horoscopul păsărilor sacre: Află ce spirit te veghează şi ce spune acesta despre tine

Horoscopul pasarilor sacre te ajuta sa descoperi ce spirit te vegheaza si astfel sa afli ce spune acesta despre tine:

Paun

Zile de nastere: 1, 14, 21, 27

Paunul este o pasare nobila, respectata. Persoanele nascute in aceste zile sunt foarte atente la detalii, sunt aprige, inteligente si pun foarte mare pret pe infatisarea lor. Pot da dovada de foarte mult egoism in anumite situatii si pot prinde foarte usor ura pe alte persoane. Marea lor greseala este ca obisnuiesc sa-i judece pe altii dupa aparente si nu au rabdarea necesara pentru a cunoaste mai bine anumite persoane.

Citeşte şi Horoscopul numerologic pentru decembrie 2014

Corb

Zile de nastere: 4,8,20, 26,31

Corbul este considerat o pasare sacra, el este mentionat in foarte multe scrieri sau legende, iar despre spiritul lui se spune ca este nemuritor. Persoanele nascute in aceste zile sunt foarte pretentioase in dragoste, nu se ataseaza de oricine si isi cunosc foarte bine propriile interese. Totusi, sunt atente la nevoile celor din jur, iar atunci cand iubesc cu adevarat pe cineva sunt capabile sa faca mari sacrificii.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro.