Horoscopul pentru Crăciun şi Revelion. Zodiile care îşi schimbă viaţa de Sărbători 2019

Crăciunul și Revelionul ne bat la ușă. Chiar dacă mai avem mai puțin de o lună și trecem în noul an, iar perioada aceasta este dedicată pregătirilor, asta nu înseamnă că astrele vor lua o pauză și nimic notabil nu se va mai întâmpla.Haideți să vedem împreună ce are rezervat fiecare zodie și prin ce trebuie să treacă de Crăciun, dar și de Revelion.

05 dec. 2019, 14:34
Horoscopul pentru Crăciun şi Revelion. Zodiile care îşi schimbă viaţa de Sărbători 2019

Berbec

Ultima săptămână din luna decembrie este o perioadă a conștientizării. Vei fi foarte prinsă cu tot ceea ce înseamnă pregătiri și vei avea nevoie de ceva ajutor. Acela va fi momentul perfect în care vei vedea cine te ajută, cui îi pasă de tine și cine te caută pentru a-ți face o urare sau pentru a te întreba dacă ai nevoie de ceva.

Vei realiza, cu părere de rău însă, că multe persoane pe care le considerai apropiate nu sunt chiar așa cum credeai și vei pune punct multor relații.

Taur

A fost un an încărcat, un an cu de toate și ai nevoie de pauză. Crăciunul și Revelionul alcătuiesc perioada perfectă pentru a-ți găsi echilibrul. Vei lăsa toate grijile și toate pregătirile în seama celorlalți, iar tu vei începe să faci ceva pentru a-ți face bine.

Fie că vorbim de terapie de grup, de yoga, de ședințe de relaxare sau chiar de meditații acasă, acestea vor avea un efect benefic asupra ta.

Gemeni

Profită de perioada ce urmează și observă, cu ajutorul sărbătorilor, care sunt oamenii căriora le pasă de tine cu adevărat. Vei vedea că mulți dintre ei stau cu tine pentru că pot beneficia de anumite lucruri, dar nu pentru că aveți lucruri în comun sau pentru că aveți ce să discutați.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro