Horoscopul pentru săptămâna 20-26 iulie

Iata ce va rezerva astrele in perioada 20-26 iulie.

19 iul. 2015, 20:37
Horoscopul pentru săptămâna 20-26 iulie

Berbec – Este momentul sa iti analizezi sentimentele. Sa afli daca te afli pe drumul cel bun sau nu. Si sa redescoperi copilul din tine. Toate acestea de indata ce Venus isi va incepe mersul aparent retrograd, pe 25 iulie, o zi in care vei prefera sa te evidentiezi, nicidecum sa iti vezi de ale tale si de ceea ce tu ai de facut. Nerabdarea si tendinta de a fi impulsiv iti vor aduce numai probleme, atunci cand actionezi manat fiind de acestea. Pana atunci, insa, clarifica-ti parametrii in care te situezi si nu incerca sa controezi ceea ce nu poate fi controlat. 22 iulie este o zi in care este posibil sa iei o decizie foarte importanta pentru viitorul tau.

Taur – Este posibil sa traiesti cu impresia ca faci un pas inainte si trei inapoi; datorate sunt toate perceptiei tale, nu intotdeauna corecta (mai ales in aceasta perioada, cand Venus, dispozitorul Soarelui tau, se pregateste sa isi inceapa mersul aparent retrograd in semnul Fecioarei, pe 25 iulie, mai exact). In schimb, primele zile ale saptamanii iti ofera sansa de a te bucura de caminul tau, de timpul de calitate petrecut alaturi de cei din familie si de… o analiza foarte ampla a propiului Sine. Ai parte de o perioada exelenta pentru a-ti schimba casa, pentru a achizitiona o noua proprietate sau pentru a face investitii imobiliare.

Gemeni – Pe cat posibil evita sa iei vreo decizie importanta pentru viitorul tau in prima zi a saptamanii. Si nu te lasa influentat de nimeni, nu ai nevoie de ajutor, ai toate „armele” la indemana pentru a-ti organiza de unul singur resursele. In materie de cerinte si de comunicare, dar si in ceea ce priveste relatiile cu cei apropiati tie, 23 iulie este o zi excelenta pentru tine. Tot de acum ai putea incerca sa-ti imbunatatesti harul oratoric; cat de curand vei avea nevoie sa obtii totul doar prin puterea pe care ti-o confera cuvintele si arta discursului…

Rac ­- Se pare ca aceasta saptamana, in ceea ce te priveste, este asemeni unei bune ursitoare: din pamant, din iarba verde, mici daruri sau bani, noi modalitati de castig sau oportunitati de afaceri iti sunt rezervate. Este posibil sa „vina” la tine niste bani pe care de mult ii asteptai, o suma de bani care nu ti-a fost data la timpul potrivit, dar de care acum vei avea parte. Doar ca, pe masura ce sfarsitul de saptamana se apropie, este posibil sa fii nevoit a-ti indrepta atentia catre cei care-ti sunt frati sau surori ori vecini. Bine ar fi sa nu le refuzi acestora ajutorul pe care ti-l vor cere.

Leu – Desi introvertit in prima zi a saptamanii, desi taciturn in cea de-a doua zi a acesteia, in interior bucuria si voiosia nu contenesc a-ti imbogati latura optimista a personalitatii tale. Toate acestea vor fi din ce in ce mai evidente, pe masura ce Soarele si Mercur vor accesa energiile semnului tau solar, pe 23 iulie. Nimeni si nimic nu-ti vor sta in cale atunci si orice ti-ai fi propus, cu usurinta vei obtine. Totusi, nu te multumi cu micile bucurii de care ai avut parte in trecutul recent; cat de curand vei fi nevoit sa iti analizezi cu atentie dorintele si planurile, totul pentru a reusi sa urci si mai usor decat pana acum pe scara evolutiei personale.

Fecioara – In cazul in care traiesti cu senzatia ca nu ai toate datele la dispozitie, nu te mira daca vei observa ca nimic nu iti va reusi, din prima incercare. Este de preferat sa te concentrezi pe propriile-ti resurse si sa nu iti bati capul cu ceea ce se intampla in exterior, cel putin in primele trei zile ale saptamanii. Apoi, pe masura ce se aproprie sfarsitul de saptamana, ocupa-te de tine insuti, de infatisarea ta, de planul tau mental si de propria-ti dezvoltare. Evita sa discuti in contradictoriu cu prietenii tai, exista riscul de a avea parte de o cearta cum rar ai intalnit. De asemenea, nu este o saptamana potrivita pentru a te opune sistemului si autoritatilor, indiferent care este natura aacestora.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro