HOROSCOPUL PRIMĂVERII: Zodiile afectate de echinocţiul de primăvară

Echinocțiul de primăvară marchează începutul primăverii astronomice și are loc în fiecare an în jurul datei de 21 martie. Acest fenomen complex trebuit privit și din punct de vedere astrologic, deoarece există unele zodii care pot fi date peste cap de anumite schimbări. Află care sunt acestea! 

20 mart. 2018, 09:39
HOROSCOPUL PRIMĂVERII: Zodiile afectate de echinocţiul de primăvară

Berbec

Ca semn de Foc, nu ai cum să nu simți câteva schimbări din data de 20 martie. E posibil să fii mai agitată ca de obicei și să ai tendința să te cerți cu cei din jurul tău, chiar dacă știi că nu ai dreptate. Cu toate astea, încearcă să îți păstrezi calmul și să nu agiți prea mult spiritele, căci nu vei avea de câștigat. Poate ar fi mai bine să ceri sfatul unor prieteni apropiați când vine vorba de conflicte.

Rac

E posibil ca acest echinocțiu de primăvară să te facă să fii mai apatică. Pur și simplu, vor urma câteva zile în care nu îți vei dori să faci mai nimic și nu te vei putea concentra asupra muncii. Preferi să lenevești în pat, fără să vezi pe nimeni. Totuși, ar fi indicat să mai ieși din când în când și să nu lași astenia să pună stăpânire pe tine. Relaxează-te și reîncarcă-ți bateriile făcând ce îți place mai mult.

Balanță

Echinocțiul îți cam strică planurile, întrucât ți-ai dorit să mergi într-o excursie, poate o escapadă romantică, dar partenerul nu mai vrea. Fie că și-a găsit o scuză, fie că nu are chef, va face tot posibilul să te evite, lucru care pe tine te va scoate din minți. Nu poți comunica și simți că devii din ce în ce mai irascibilă pe marginea acestui subiect. Lasă timpul să treacă, să se mai calmeze spiritele.

Află cum va fi afectată zodia ta  de echinocțiul de primăvară pe clickpentrufemei.ro.