Horoscopul primei zi de toamnă 2021. Sufletul și mintea se află în armonie deplină. Astrele favorizează comunicarea și zona finaciară

În prima zi de toamnă a anului 2021, astrele surâd zodiilor care manifesta încredere în capacitatea de comunicare și care au curajul de face o schimbare în viața lor.

31 aug. 2021, 23:49
Horoscopul primei zi de toamnă 2021. Sufletul și mintea se află în armonie deplină. Astrele favorizează comunicarea și zona finaciară

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti asa de pregatit sa incepi un nou capitol si azi ti se da darul de a face exact asta. Planetele din zodia ta pun stralucire spre tine azi si te fac sa te simti ca poti cuceri lumea. Poti realiza aproape orice iti pui in minte azi si e bine sa iti urmezi orice intuitie vine spretine. Te simti cald si bun si vrei sa trimiti aceasta stare si spre altii. Luna este in zodia ta in urmatoarele zile si poate semnala unele finaluri pentru tine, dar nu le lua personal. Nu tot ce se intampla in lumea ta este despre tine, uneori este ca altii sa faca ceea ce au de facut. Asadar, ce alegi sa arati lumii azi ?

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Aspecte ce tin de bani pot fi dominante in mintea ta azi, ba chiar poti fi destul de emotional pe tema asta si ai dori sa nu faci greseli cand vine vorba de finante. Simte-te increzator in emotiile tale cand simti ca sunt unele bune. Planetele in esti de azi te inspira sa faci o schimbare benefica azi in acest domeniu. Daca poti gasi o cale sa iti transformi orice imaginatie a zilei in activitate care contribuie la vindecarea lumii, esti cu mult mai avansat decat credeai. Atentie insa, este vorba de a face ceva din inima, nu din mintea ta logica uzuala de Einstein. Intuitiile tale de azi sunt mai bune decat ai crede.  Ce iti spun ?

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Lasa-ti inima sa te conduca azi cand vine vorba de comunicare. Planetele din Pesti azi te inspira sa iti simti cuvintele. Si poti castiga aproape orice cu asta azi. fie ca vrei sa duci mai departe un subiect de munca sau de amor, poarta-ti inima la rever cand vorbesti azi si urmeaza-i inspiratia. A practica sensibilitatea azi este un mod bun de a explora aceasta parte din tine. In loc sa te infurii pe cineva ca a intarziat cu ceva de facut sau la o intalnire, pune-te in locul sau si incearca sa simti ce se intampla de a ajuns sa te dezamageasca. Vei vedea ca e o experienta mult mai productiva asa. Nu iti prea plac emotiile, dar atunci cand intrebi azi un om ce mai face si cum se mai simte, iar tu simti iubire, se intampla magie. Cum este asta pentru tine azi?

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)
Mintea si inima iti sunt pe zona de acasa azi si spre familia ta. Starea astrala emotionala te face sa te gandesti cum sa iti imbunatatesti situatia curenta de acasa. Poate sa fie vorba de ce poti construi mai bine emotional sau chiar concret fizic. Si parintii iti pot fi prezenti in minte azi. urmeaza-ti emotiile si vibratiile intuitive ale zilei. Conecteaza-te cu oamenii care te fac sa fii inspirat si sa simti caldura in interiorul tau. Fa-o in mod pasnic si vei fi surprins ce lucruri pot iesi din aceasta zi. Inima ta iti spune ceva. Ce anume ?

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)
Azi esti pus pe a simti stare de bine si distractie. Astrele te indeamna sa iti imbratisezi copilul interior. Intra in energia de joaca si nu lua viata prea in serios azi. Este timpul sa te lasi imbibat in ce te face sa te simti bine, sa urmezi acest tip de vibratii si sa te bucuri de o zi calda si confortabila. Tine minte, azi este despre a te simti bine, nu sa te gandesti ce sa faci in urmatorii 10 ani. Insa sigur daca iti propui sa iti fie bine zilnic, urmatorii ani vor arata bine !

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Azi este o zi ocupata pentru tine, cu mintea la munca si la detalii ce iti ocupa timpul. Ai putea primi si unele vesti despre sanatate azi. Te poti simti cam emotional. Urmeaza-ti instinctele si mesajele centrate din inima si vei reusi sa iti faci treaba mai usor. Este in regula sa te pui pe tine azi pe primul plan sau macar sa te pui pe lista. Chiar daca te ocupi de tine la finele zilei, asigura-te ca macar o faci, altfel vei incepe sa te simti epuizat si surmenat. Desigur ca nu e nimanui de folos sa fii asa. Cum poti avea azi mai bine grija de tine ?

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Relatiile sunt in centrul scenei tale azi. Prea posibil ca este vorba mai degraba de planul romantic, deci poti experimenta unele castiguri si intr-un parteneriat profesional daca iti pui mintea la asta. Trebuie sa iti urmezi inima si sa fii atent la acele impulsuri intuitive ce vin spre tine azi. Daca esti interesat sa duci o iubire mai departe, azi este o zi buna pentru o discutie de la inima la inima. Chiar este destul de simplu. Tu faci sa para mai complicat decat e. Urmeaza-ti inima plina de compasiune si vei sti exact cine este persoana care iti satisface Sinele inalt in planurile tale de viitor. Ce iti spune inima azi ?

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Este o zi in care sa fii generos si sa imparti si vei simti cum legaturile se adancesc si devin mai puternic cu cineva special daca vei face asa. Poti primi vesti despre un subiect de bani sau doar te vei apropia mai mult de cineva la care tii. A te apropia mai mult de oameni iti va schimba perspectiva despre orice. Nu este un subiect rational, deci a folosi doar gandirea pentru a actiona nu te va ajuta prea mult. Fii emotional alaturi de ei si apoi asteapta-te la miracole. Urmeaza-ti intuitia si condu cu inima azi si vei castiga.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Te poti simti cam visator azi. Si iti place asa. Dar e o tendinta ca emotiile sa fie prea intense deci ai grija in abordarile tale azi, ca poti fi prea dominat de ce simti. Azi gandesti mare. Urmeaza-ti acea intuitie si lasa-ti mintea sa colinde spre ceva fantastic. Tine minte ca esti semn cardinal, deci esti un initiator, esti nascut sa pornesti si sa conduci. Azi condu. Fie ca decizi sa conduci intr-o relatie sau sa iti extinzi orizontul azi, de tine depinde acum. Exista niste indicii psihice care iti spun ceva important despre un viitor pas. Ce iti spun ?

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Este o zi grozava pentru tine ca sa ti se recunoasca munca sustinuta, dar este si o zi in care e bine sa ai cel mai bun comportament posibil. Toti ochii sunt pe tine azi. urmeaza-ti instinctele dar nu si fricile azi. Elibereaza-te din tot ce iti ingreuneaza mintea sau de birouri ori bucatarii imbacsite si fii cat poti de deschis. Inima ta stie drumul. Poti castiga multe in cariera azi sau macar in imaginea publica. Insa e nevoie sa ramai fidel intentiilor tale. Pentru asta, urmeaza vibratiile bune.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Azi iti sunt favorizate intalnirile in grupuri sau prieteniile sau orice care implica conectarea ta cu oamenii. Iar aceste experiente pot fi bune emotional pentru tine dintr-un anumit punct de vedere. Ai vise si idealuri mari azi si pe unele chiar le poti vedea realizate. Grupurile si oamenii sunt modul de a te apropia de aceste vise. Nu este o zi in care sa refuzi invitatiile. Daca nu poti sa fii aproape de cineva drag, iesi in comunitate si fa munca voluntara sau gaseste un mod de a-i ajuta pe altii azi. Asta te va ajuta sa iti hranesti acea parte din tine careia ii place sa fie conectata cu lumea si chiar ai nevoie de asta acum.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)
Azi este o zi mai mistica pentru tine. Un capitol pare a se inchide pentru tine si te pregatesti pentru un nou ciclu. Este zi tacuta pentru tine, in care poti fi mai emotional decat de obicei. Si este bine si asa ! Daca nu ai chef sa stai pe canapea, timpul langa o apa sau in apa iti este cel mai favorizat azi. chiar si a medita si a visa cu ochii deschisi despre a fi la malul unei ape sau a auzi sunet de apa are rol vindecator mare pentru tine azi. mergi dus de val si fii foarte atent la intuitia ta si la simturile tale psihice. Mesaje sau semne de la ingerii pazitor pot aparea azi mai clar. Esti atent la ce iti spune Sinele tau inalt?