Horoscopul relaţiilor! După cât timp te înşală, în funcţie de zodie. Trebuie să ştii

Află cum se descurcă zodiile în relaţii. Se pare că fiecare nativ are un moment în care va înşela, în funcţie de zodia în care s-a născut şi de lipsurile pe care le simte la partener.

11 iul. 2019, 14:18
Horoscopul relaţiilor! După cât timp te înşală, în funcţie de zodie. Trebuie să ştii

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul este plin de energie și înșeală atunci când este nevoie de ceva nou. Cei în zodia berbec sunt de regulă persoane fidele, dar doar dacă sunt ținuți în priză d.p.d.v sexual și emoțional. Dacă un berbec nu mai primește suficientă atenție din parte partenerului, dacă nu se mai simte apreciat, iar relația este dominată de monotonie și rutină, atunci este mai predispus să însele decât nativii altor zodii.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Cu siguranță una dintre cele mai loiale zodii, taurii sunt foarte pasionali. Taurul va calcă strâmb doar atunci când crede că este înșelat, când există suspiciune asupra partenerului de viață. Un taur care-și bănuiesc partenerul că a înșelat este foarte tentat să calce la rândul lui strâmb. Cei care au la parteneri de cuplu nativi în taur trebuie să-și arate iubirea și dorința sexuală față de aceștia în mod constant tocmai pentru că lor să nu li se trezească bănuieli.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt agitați și au nevoie de stimulare intelectuală pentru a rămâne conectați cu jumătatea lor. Comunicarea este de baza la gemeni. Dacă se rupe comunicarea, atunci ei pot calcă strâmb și sunt dispuși la eventuri. Însă, înainte de a ajunge între așternuturile altor persoane, gemenii încep să dezvolte relațîi online, prin e-mailuri și conversațîi pe net, pentru că, înainte de satisfacerea nevoii sexuale, ei dus lipsa de incitate emoțională și psihică. Pentru a te asigura că partenerul tău nativ în gemeni nu te va înșela, trebuie să-l provoci intelectual, psihic, să-i oferi noutate în comunicare astfel încât să fie periodic surprins de capacitățile tale.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

Racii sunt sensibili și foarte puțîn disponibili să însele. Există totuși o posibilitate de infidelitate – atunci când le-a scăzut respectul de sine. Dacă unui nativ al acestei zodii îi spune partenerul, periodic, că „nu poate”, că „nu face bine” ceea ce face, că este „incapabil” în anumite situațîi, atunci stimă de sine a racului se va prăbuși și va caută, cel mai probabil, o altă persoană care să-i alimenteze stimă de sine, care să-l aprecieze și să-i spună că „acesta poate”.

LEU (23 iulie – 22 august)

Leul este pasional și are nevoie să fie în centrul atenției. Dacă această scade, leul își va orienta atenția și dorința către o altă persoană, riscând mult să se angajeze într-o aventură amoroasă. Pentru a preveni infidelitatea, partenerul unui leu trebuie să-l surprindă constat pe această, atât din punct de vedere sexual, cât și social. Practic, în relația cu un leu trebuie să fii energică pe toate planurile și să nu-i lași impresia că „ți-a trecut vremea”, că „ai îmbătrânit”, pentru că el să nu fie tentat să caute o „versiune mai tânăra” a ta cu care să te însele.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Cei în zodia fecioara sunt loiali și responsabili. Totuși devin ușor frustranti dacă simt că partenerii lor nu se dăruiesc relației.Fiind foarte critice din fire, fecioarele vor condamnă din prima comportamentul partenerilor lor, fără să încerce cu adevărat, cu o atitudine pozitivă, să încerce să descopere sursă problemei și să o „trateze”. În schimb, ei vor caută dăruirea de care simt că duc lipsa în relație într-o altă relație, așadar vor înșela.

BALANȚă (23 septembrie – 22 octombrie)

Cei în zodia balanță sunt romantici și echilibrați. Când decid să se angajeze într-o relație de cuplu, riscul că ele să însele este foarte scăzut. Totuși, balanțelor le place să socializeze și să cochetezr, motiv pentru care, uneori, se ajung în situațîi în care flirtul ia amploare, devenind mai mult decât simple vorbe și zâmbete. Secretul unei relațîi fără infidelitate cu o balanță? Să devii, înainte de toate, prietenul acestuia de suflet și mai apoi amantul.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt misterioși, pasionali și par să ascundă mereu ceva. Din acest motiv, infidelitatea este adesea asociată cu scorpionii. Dar este o prejudecată falsă. Nativii din scorpioni sunt cel mai adesea acuzați că au înșelat și în cele mai multe cazuri se dovedește a fi falsă. De ce? Pentru că dincolo de aerul misterios al lor, scorpionii sunt persoane loiale în relațîi, atâta timp cât le sunt mereu provocați de parteneri din punct de vedere intelectual și sexual. Din acest motiv, cei care au că parteneri de cuplu nativi din scorpion ar trebui să lase tabuurile deoparte și să dea dovadă de puțînă perversitate, spre binele relației.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

La fel că berbecii și leii, sagetotorii tânjesc după atenție și după aventură, inclusiv în dormitor. Mereu în căutarea unor noi experiențe, este greu, înainte de toate, să transformi un aventurier de scorpion într-un partener de cuplu stabil. Însă, odată ce reușeșți acest lucru, înseamnă că l-ai dat pe spate în totalitate pe scorpion. Odată ce-l ai, trebui să dai dovadă de aceeași inventivitate și pasiune pentru nou de care ai dat dovadă înainte că el să devină partener de cuplu stabil. Altfel, îi pierzi atenția și va caută, fără doar și poate, ceea ce-i lipsește prin alte paturi.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Calmi, adunați din fire, capricornii sunt, adesea, parteneri loiali de cuplu. Ei sunt disciplinați din fire și le place să dețînă control integral asupra propriilor acțiuni și asupra propriei stare de spirit, motiv pentru care se aventurează foarte rar la acte de infidelitate, chiar dacă tentația este mare. Însă vor ceda tentației dacă simt că partenerii de cuplu nu-i mai respectă și nu-i mai admira așa cum își doresc. Înainte de plăceri sexuale, un capricorn are nevoie de dovadă de respect și de admirație din parte iubitului, motiv pentru care – în lipsa acestora – devine foarte vulnerabil în față actelor de infidelitate. Însă un capricorn nu va calcă strâmb din slăbiciune, el va înșela perfect conștient, el va dori să însele, asumându-și toate riscurile acțiunilor lui. Așadar, cei care au că parteneri de cuplu capricorni trebuie să-și dovedească permanent respectul și admirația pe care le poartă față de aceștia, pentru că în relația de doi să nu apară și a treia persoană, potrivit zodiata.com.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Detasatii vărsători nu reprezintă cea mai romantică zodie, dar chiar și nativii acestei zodii care pun mare preț pe stimularea intelectului au nevoie să se simtă importanți și iubiți de parteneri. Însă, dincolo de această nevoie mai există nevoia de libertate, de a avea spațiu și timp personal, pentru a-și dezvoltă ideile năstrușnice, adesea provenite parte din viitor, pe care le au varsatorii. Dacă partenerul de cuplu nu respectă nevoia de libertate a vărsătorului, acesta se va simți prins într-o cușcă și va caută o evadare fără doar și poate. Evadarea constă adesea în a comite acte de infidelitate sau a face acele lucruri despre care știe că îl deranjează pe partener. În sine, vărsătorul este un semn zodiacal foarte imprevizibil, însă, atâta timp că partenerul unui vărsător da dovadă de iubire, dar și de respect fără de spațiul personal al acestuia, vărsătorul nu va înșela.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Semnul de apă al peștilor este marcat de visare, de imaginație, de fantezie. Iată de ce peștii sunt una dintre cele mai romantice zodii! Din acest motiv, romantismul, momentele de râsete și veselie trebuie să guverneze relația cu un peste. Dacă relația întră pe un făgaș confortabil, în care partenerul peștelui se mulțumește cu situația și cu ce are, atunci nativul acestei zodii de apă va porni în căutarea altul partener alături de care să poate construi momenele magice după care tânjește.