Horoscopul risipitorilor: Partenerul care te aduce la sapă de lemn, în funcţie de zodie

Profilul financiar al nativilor din fiecare zodie este influenţat de partenerul de cuplu, existând uneori o incompatibilitate în ceea ce priveşte modul de percepţie şi gestionare a banilor. De aici şi până la a ajunge la sapă de lemn nu mai rămâne decât un pas - alegerea partenerului care scoate din tine un comportament îndoielnic când vine vorba de buget.

18 sept. 2015, 12:06
Horoscopul risipitorilor: Partenerul care te aduce la sapă de lemn, în funcţie de zodie

Berbec

Firea ta impusivă te face să intri în probleme de ordin financiar. Pentru tine nu există “Vreau să-mi cumpăr”, ci “mi-am cumpărat”. Știi exact ceea ce vrei și nimic nu te poate opri să obții. Trebuie să stai departe de nativii născuți în zodia Săgetător pentru că natura rebelă a acestuia îl va determina să te încurajeze să nu te abții de la nimic.

Taur

Nu ai problem atunci când trebuie să îți drămuiești banii. Știi exact cum să faci asta și nu ești genul care să facă shopping compulsiv. Adori luxul și îți plac numai lucrurile scumpe, dar ști exact cum să faci rost de banii necesari pentru a îți satisfice capriciile. Nativii din zodiac Scorpion te pot face să te abați puțin de la drumul tău întrucât te provoacă să faci față stilului lui de viață care nu este deloc ieftin.

Gemeni

Banii vin ușor la tine, însă pleacă la fel. Trebuie să te stăpânești atunci când este vorba despre cheltuieli, însă rareori o faci tocmai pentru că știi că exact atunci când rămâi fără bani, apar câștiguri neașteptate. Vărsătorii au o influență negative asupra ta atunci când vine vorba despre chestiuni financiare și asta pentru că vă asemănați foarte tare. Împreună, sunteți în stare să vă cumpărați ceva cu ultimii bani și să rămâneți faliți.

Rac

Ai nevoie de singuranță pe plan financiar așa că rareori rămâi fără bani. Ești genul care pune banii la ciorap și e mereu pregătit pentru situațiile neprevăzute. Totuși, dacă ți se scurg ochii după un nativ născut în zodiac Pești, riști să rămâi fără economii. Acesta te va convinge că banii sunt făcuți pentru a fi cheltuiți.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.