Horoscopul runelor 2-8 ianuarie 2023. Mihai Voropchievici anunţă zodia cu protecție divină totală! WUNJO aduce câştiguri pe toate planurile

Mihai Voropchievici a realizat previziunile pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023, practic prima săptămână completă din noul an!

30 dec. 2022, 19:32
Horoscopul runelor 2-8 ianuarie 2023. Mihai Voropchievici anunţă zodia cu protecție divină totală! WUNJO aduce câştiguri pe toate planurile
Mihai Voropchievici vine cu horoscopul runelor

Horoscopul runelor pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023, realizat Mihai Voropchievici. Berbecii pășesc extraordinar în săptămâna 2-8 ianuarie. Se pare că sunteți învingători. Ați câștigat pe toate planurile. Îl aveți pe Wunjo.

Taur. Atenție, e cazul să abordați altfel problemele care vă interesează. Stimați Tauri, schimbați tactica. Dacă ați fost blânzi, trebuie să lăsați bunătatea deoparte și să luați reversul medaliei, că altfel nu se mai poate.

Horoscopul runelor 2-8 ianuarie 2023. Gemenii primesc un mesaj dublu. Runa vă anunță să vă relaxați, iar în al doilea rând vă indică să nu vă mai faceți probleme vizavi de starea de sănătate a unei persoane apropiate. Fiți atenți, puneți mâna pe un telefon sau faceți-le o vizită celor dragi pe care i-ați neglijat în ultima perioadă.

Pentru Rac, e o certitudine că cineva care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou minunat. Să vă fie de folos și cu folos.

Mărețul Leu, în intervalul 2-8 ianuarie, se îmbracă într-o aură de mister, o nebuloasă. E mai puțin comunicativ sau, pur și simplu, par cu capul în nori. Ei sunt într-o comuniune cu tot ce înseamnă forța divină.

Horoscopul Anului Nou pentru toate zodiile. Ce iti aduce sfarsitul de an? Cum il intampini pe cel nou?

Horoscopul runelor 2-8 ianuarie 2023. Fecioara are o rună extraordinar de benefică. Au parte de fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele Fecioarelor se vor împlini.

Balanță. Nativii de aer susțin o mică bătălie, dar asta nu înseamnă că trebuie să se îngrijoreze. Sfatul runei ar fi să lase bătălia că tot ei câștigă

În schimb, Scorpionul are o rună de protecție totală. Se vor simți în siguranță. Este simbolul care îi va proteja de toate forțele malefice din Univers.

Săgetătorul se pare că încă mai are chef să facă plimbări sau schimbări. Sunt pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Vor acționa favorabil pentru ei într-o problemă care îi preocupă. Runa le-a dat porți deschise, de ei depinde dacă vor să aleagă una din două sau chiar pe amândouă, scrie Fanatik.ro.

Horoscop karmic 2023. Ai grijă de Karma ta în 2023, se anunţă schimbări mari şi provocări mirobolante!

Capricornul: rămâneți în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, în curând. La Vărsători am dat de uragan! Trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă sau o dispută.

Peștii vor afla un adevăr important care le va marca viața sau îi va schimba. Vin lucruri bune și pentru Peștișori. Adevărurile importante au marcaj dacă au făcut lucruri rele și cu schimbări benefice dacă au dat dovadă de bunătate cu cei din jur. Totul e în funcție de ce au făcut ei.