Horoscopul runelor. Ce zodie este protejată de WUNJO tot anul 2023 şi de ce ANSUZ stabileşte graniţe pentru mai multe semne

Etalarea runelor este o artă străveche care poate fi urmărită până la zeul nordic Odin. Scripturile vechi arată că vikingii au continuat această tradiție. Au folosit chiar și simboluri runice folosite în bijuterii, îmbrăcăminte și arme pentru a-și spori energia.

12 iul. 2023, 10:11
Horoscopul runelor. Ce zodie este protejată de WUNJO tot anul 2023 şi de ce ANSUZ stabileşte graniţe pentru mai multe  semne

Horoscopul RUNELOR pentru a doua jumătate a anului 2023. Pe măsură ce universul se schimbă constant, horoscopul runic ne poate poate spune cum evenimentele, acțiunile și lucrurile ne pot influența viața. Ele pot dezvălui, de asemenea, ce energii, evenimente și schimbări au loc și cum poți acționa cel mai bine asupra lor.

Iată ce este scris în rune pentru tine pentru restul anului 2023.

Horoscopul runelor BERBEC
Fehu

Acum trebuie să respeți noile reguli într-o organizație sau o rețea pe care o ai. Poate ar trebui să reconsideri rolul celorlalți sau al tău în societate. Profită atunci când apare oportunitatea în drumul tău. Poți ajunge o mărire de salariu sau la o consolidare a poziției tale. Se anunța o promovare. Construiește-ți rețele de cunoștinte ca să fii mulțumit de dezvoltare.

Previziuni rune. Zodia care va avea o rună proastă, merge pe gheaţă subţire toată săptămâna

TAUR
Uruz

În a doua jumătate a anului 2023, apartenența ta la grupuri, contacte și rețele te va provoca și te va ridica. Contactele, rețelele și grupurile existente deschid și uși noi. Caută în mod activ organizațiile și rețelele din care dorești să faci parte. O persoană cu mai multă expertiză sau un mentor te poate ajuta pe drumul tău. Poți negocia un salariu mai mare în octombrie sau noiembrie. Ai încredere în tine și în abilitățile tale.

Horoscopul runelor GEMENI
Thurisaz

Ești la începutul unui nou ciclu în care poți experimenta o expansiune și o întâlnire norocoasă în legătură cu munca, familia și imaginea publică. Mai ales în octombrie, evoluțiile pot avea loc rapid. Creează-ți oportunități. Profită și sari în tren când vine. Gândește-te la ceea ce s-a întâmplat în 2011. Același proces se întâmplă și acum, dar la un nivel superior. Urmează-ți instinctul!

Horoscopul runelor RAC
Ansuz

Acum ești la începutul unui nou ciclu de doisprezece ani, în care va fi vorba în principal despre imaginea ta publică sau locul de muncă. Gândește-te la ceea ce s-a întâmplat în 2011. Același lucru se întâmplă și acum, dar într-un mod diferit la un nivel superior. Dacă ești mulțumit de jobul tău existent, ușile se vor deschide. Dacă nu, poate că este timpul să cauți alternative.

Horoscopul runelor RAC
Ansuz

Acum ești la începutul unui nou ciclu de doisprezece ani, în care va fi vorba în principal despre imaginea ta publică sau locul de muncă. Gândește-te la ceea ce s-a întâmplat în 2011. Același lucru se întâmplă și acum, dar într-un mod diferit la un nivel superior. Dacă ești mulțumit de jobul tău existent, ușile se vor deschide. Dacă nu, poate că este timpul să cauți alternative.

Horoscop Cristina Demetrescu iulie-decembrie 2023. Karma din zodia Balanţei afectează relaţii şubrezite

FECIOARĂ
Kenaz

Veți obține cea mai mare creștere în sezonul de toamnă, întărindu-ți valorile vieții. Construiește cunoștințe și contacte în străinătate. Filosofia ta de viață este importantă. Ceea ce stabilești acum poate avea durabilitate. Valorile comune creează oportunități de creștere și securitate în relațiile apropiate. Fiecare relație începe cu o prietenie anul acesta. Fă alegeri în conformitate cu valorile tale de viață.

Horoscopul runelor SCORPION
Wunjo

Te dezvolți cel mai bine prin găsirea unor parteneri buni care te pot completa. Ai mai mult de câștigat în colaborare cu alții decât să alergi de unul singur. Profită de oportunitățile de creștere care apar. Acordurile pe care le închei în toamnă îți pot fi favorabile pe termen lung. Când citești acorduri scrise, citeștei literele mici. Sau mai bine apelează la un profesionist pentru asta. Ești sigur că ești de accord cu tot ce se scrie acolo? Susține-ți cauza!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.