Horoscopul runelor. Pietrele magice anunţă mulţi bani şi o seară fierbinte în weekend

Etalare zilnica RUNE mistice sambata 20 noiembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului pentru fiecare dintre zodii.

19 nov. 2021, 23:51
Horoscopul runelor. Pietrele magice anunţă mulţi bani şi o seară fierbinte în weekend

Horoscopul runelor.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop decembrie 2021. Ce zodii sunt lovite de noroc la finalul anului. Curg banii, vin cadouri din străinătate, iar iubirea este la cele mai înalte cote
Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 20 noiembrie 2021.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Horoscop Cristina Demetrescu. Totul se schimbă în noaptea asta, majoritatea zodiilor dau un restart dureros, se pierd bani, se pierd iubiri
Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Horoscopul runelor pentru BERBEC
Runa etalata – Thurisaz: In milologia norvegiana, stravechiul si siretul Gigant Farbauti (tatal lui Loki) a fost dintotdeauna dusmanul zeilor nordici. Si, desi avea rolul de a chinui omenirea, au dat zeilor norvegieni un scop: sa protejeze taramurile lor sacre. Acesta runa reprezinta tradarea Gigantilor de gheata, si transmite mesajul ca e nevoie sa fii atent, vigilent cu ceea ce se intampla in jurul tau.

Horoscopul runelo pentru TAUR
Runa etalata – EIWAZ (cu fata in sus). O noua influenta in viata ta este la orizont. Poate fi o oportunitate sau o persoana. Se anunta totodata si o perioada de distractie si bucurie. Acum este timpul sa te ocupi de acele hobbyuri pe care le-ai pus deoparte sau sa incepi unele noi, in special daca sunt creative si artistice. Un prieten iti poate oferi ajutor sau serviciile sale ; accepta doar daca aduce progres la calatoria ta.

Horoscopul runelor pentru GEMENI
Runa etalata – Dagaz : Obiectivul tau este sustinut de lumina divina. Fii sincer si corect iar norocul te va ajuta. Esti protejat de lumina si iti da o viziune clara ca sa eviti orice pericol, nu doar sa fii orbit de egoul tau. Ramai smerit iar lucrurile bune sunt pe drum spre tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, sambata 20 noiembrie 2021. Afla daca nu incerci imposibilul!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, sambata 20 noiembrie 2021. Daca planurile marete nu iti ies poate ca ai asteptari prea mari. Inainte de orice, verifica daca nu cumva incerci imposibilul!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Daca ai tot amanat o discutie importanta cu partenerul de cuplu, acum pare momentul prielnic sa o faci. Atentie, insa, a fi deschis nu inseamna sa faci tot felul de reprosuri. Incearca sa gasesti solutia, nu sa exagerezi problema. Daca esti singur, sunt sanse mari sa gasesti o persoana cu care sa-ti placa sa-ti petreci timpul. Nu se stie ce va iesi de aici, insa ar fi pacat sa nu incerci.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Bucura-te mai mult de partenerul de cuplu. Stai mai mult cu el, distrati-va impreuna, discutati, puneti tara la cale. Daca esti singur, nu trebuie sa disperi. Nici Roma nu a fost construita intr-o singura zi!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Viata amoroasa este favorizata de contextul astral actual. Profita la maximum de aceasta zi minunata alaturi de partenerul tau de cuplu. Daca esti singur, cineva special poate intra in viata ta si sa iti dea lumea peste cap. Esti pregatit?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.