Horoscopul runic: Soarta şi caracterul tău prezise în stil străvechi. Care sunt zodiile care îşi vor găsi FERICIREA

Fiecare zodie a horoscopului este descris prin două rune, ceea de desemnează trăsăturile principale ale nativilor, precum şi modalitatea prin care îşi vor împlini destinul.

10 iul. 2018, 13:26
Horoscopul runic: Soarta şi caracterul tău prezise în stil străvechi. Care sunt zodiile care îşi vor găsi FERICIREA

Berbec

Rune: Fehu – proprietate, Uruz – putere

Nativii in Berbec au caractere foarte puternice si se fac intotdeauna remarcati. In acelasi timp, ei sunt persoane posesive dar nu in sensul geloziei amoroase. Mai degraba, despre ei se poate spune ca tin foarte mult la spatiul personal si tot ce presupune acesta: carti dragi, locuinta, un loc personal pe canapea, scrie Kudika.ro.

Tocmai de aceea, ei sunt foarte selectivi in privinta celor pe care ii invita acasa. Desi au foarte multi prieteni, putini dintre acestia le trec pragul casei.

In ceea ce priveste puterea, aceasta pare ca emana uneori din nativii in Berbec. Pana intr-o situatie dificila, o astfel de persoana se poate topi in peisaj. Totusi, atunci cand se ivesc probleme, Berbecii sunt cei care preiau controlul si aduc totul pe calea cea buna.

Taur
Rune: Thurisaz – evadare, Ansuz – insemnatate

Cei nascuti in Taur isi cauta locul in lume si par tot timpul prinsi intre viata profesionala si spatiul privat. Chiar daca sunt oameni realisti si foarte constienti de necesitatile financiare ale lumii in care traiesc, isi pastreaza o doza adorabila de romantism.

Ei stiu ca nu poti sa cumperi fericirea dar acest lucru nu ii impiedica sa isi asigure tot confortul posibil necesar. Nu sunt egoisti si impart bucurosi cu cei din jur, cu conditia ca cei de pe urma sa merite astfel de gesturi. Ei insisi fiind adepti ai muncii, au un usor dispret, chiar daca nu vadit, pentru oamenii care prefera sa stea acasa.

Gemeni
Rune: Raidho – calatorie, Kenaz – perceptie

Nativii in Gemeni par mereu in miscare si cel mai probabil, sunt. Curiosi din fire, ei sunt gata mereu pentru o noua provocare sau o calatorie care sa le deschida mai mult ochii asupra lumii. Desigur ca sunt foarte creativi si vad in lucruri obisnuite un potential pe care alti nativi l-ar rata complet.

Nu au prea multa rabdare iar acest ii poate trage in jos. Din prea mult avant, se pot implica in proiecte mai mari decat pot duce si vor constata cu surpindere ca nu le pot finaliza. Din fericire, aici intervine ingeniozitatea lor pentru ca vor gasi in mod cert, solutii alternative.

Rac
Rune: Gebo – asociere, Wunjo – bucurie

Daca interpretam strict runele lor, Racii isi vor gasi fericirea doar alaturi de cineva. Ce-i drept, le este foarte greu sa traiasca singuri si au o nevoie permanenta de atentie. Aceasta se poate transpune, uneori, intr-un comportament narcisist sau posesiv.

Ei sunt facuti pentru viata de cuplu si se vor simti cu adevarat impliniti si in siguranta abia dupa ce isi vor intemeia o familie. De altfel, spatiul personal este extrem de important pentru ei si nu lasa foarte multi oameni in zona lor de confort.

Leu
Rune: Hagalaz – discrepanta, Naudhiz – impunere

Intr-adevar, Leii sunt o zodie discrepanta. Au stari de spirit foarte schimbatoare si isi stapanesc foarte greu personalitatea. Chiar daca au intentii bune, ii ia gura pe dinainte si prin sinceritatea lor brutala, pot face mai mult rau decat isi inchipuie.

In acealasi timp, ei sunt daruiti cu tarie de caracter si nu isi pierd sangele rece in situatii grave. Sunt echipati de la natura cu toate insusirile necesare unei pozitii de conducere. Daca ajung in varful ierarhiei, orgoliul lor se va manifesta cu siguranta insa nu sunt niciodata incorecti sau despotici.

Fecioara
Rune: Isa – contenire, jera – roade

Nativii acestui semn sunt persoane temperate. Se enerveaza foarte greu si sunt la fel de greu de impresionat. Muncesc sarguincios si nu au vise de marire insa tot efortul lor si actiunile constante vor fi rasplatite.

Sunt asi in organizare si planificare. Tocmai de aceea, nu le place sa fie luati prin surprindere. Cea mai mare problema a lor apare atunci cand planurile lor sunt date peste cap. Se adapteaza mai greu si nu fac fata foarte bine situatiilor noi. Partea buna este ca, dupa perioada de acomodare, ei devin siguri pe ei si reusesc sa tina totul sub control.

Balanta
Rune: Perthro – initiere, Eihwaz – aparare

Persoanele nascute in semnul Balantei sunt foarte lucide, realiste si cu sange rece. Au obiceiul sa se incapataneze inutil si se contrazic doar de dragul unei dezbateri. Chiar si asa, nu sunt dezagreabile. Acorda o deosebita atentie imaginii lor si sunt mereu foarte ingrijiti.

Viseaza cu ochii deschisi dar nu sunt suficient de intreprinzatori, pe masura ambitiilor pe care le au. De aceea, fie prefera sa stea si sa astepte, fie, in cazul celor mai lipsiti de scrupule, sa isi insuseasca meritele pentru munca altcuiva.

In ceea ce priveste mecanismul de aparare al Balantelor, acesta este format dintr-un zambet impenetrabil, o privire calculata si ironii foarte subtile. Nu este o idee prea stralucita sa te pui rau cu o Balanta pentru ca va raspunde cel putin masura.

Scorpion
Rune: Teiwaz – Razboinic, Berkana – evolutie

In astrologie vestica, patronul principal al acestui semn este Pluto. De multe ori se pierde din vedere ca Marte are o mai mare influenta asupra Scorpionilor. Prin urmare, nu este de mirare ca acestia au temperamente belicoase, in ciuda faptului ca pot fi absolut sarmanti cand isi doresc acest lucru.

Prin urmare, ei isi vor implini destinul atunci cand vor evolua din stadiul de beligerant in cel de pacifist. Desigur ca nu le poti cere Scorpionilor sa fie ceva ce nu sunt insa ei trebuie sa gaseasca acea cale de mijloc intre pornirile emotionale foarte puternice si latura lor rationala.

Mai multe pe kudika