Horoscopul săptămânii 10-16 august. Află previziunile pentru zodia ta

Publicat: Duminică, 09 August 2015 22:15 // Actualizat: Duminică, 09 August 2015 22:15 // Sursa: romaniatv.net

Nativa din Fecioară va avea parte de o perioadă destul de agitată, criticile şi laudele la adresa ei venind în egală măsură.

LEU

Vei fi foarte șarmantă în această săptămână, lucru care ar putea să îți aducă o mulțime de admiratori. Dacă ești angajată într-o relație serioasă, fă în așa fel încât să nu ai probleme cu iubitul tău și nu îi da motive de gelozie. Dacă ești singură, profită la maximum de această etapă a vieții tale! 

Vei acţiona cu multă încredere în tine în această săptămână şi poţi obţine fără probleme ceea ce îţi propui. Important este că îţi alegi întotdeauna standarde pe care le poţi atinge, astfel asigurându-te că nu vei fi dezamăgită. Acţionezi din aproape în aproape, iar succesul este garantat chiar dacă vine mai târziu.
 
Nu vei avea o dispoziţie prea bună în această perioadă, aşa că nu e de mirare dacă te vei plânge din orice. Chiar dacă nu vei întâmpina o problemă reală de sănătate, cu siguranţă vei avea tu grijă să le inventezi. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri că nu suferi de nimic şi să laşi victimizarea deoparte!
 
FECIOARĂ
 
E posibil ca în această săptămână să îți dorești să pui punct oricărei interacțiuni cu partenerul tău, însă cu siguranță ai alte opțiuni mai bune. Dacă lucrurile merg cu adevărat prost între voi, atunci aceasta se va dovedi a fi cea mai bună decizie.
 
Eşti destul de agitată în această săptămână şi ţii morţiş să câştigi orice bătălie la care participi. Cu toate că de unii poţi fi considerată ambiţioasă, alţii te vor critica şi te vor acuza că nu eşti tocmai corectă. Încearcă să fii cât poţi de modestă, chiar dacă te situezi pe un loc fruntaş.
 
E posibil ca în această săptămână să îţi provoci de una singură nervi şi să îţi strici buna dispoziţie. Te crezi cu mult superioară celorlalţi, însă cineva te va pune la punct în aceste câteva zile. Nu îţi va pica deloc bine, ba chiar îţi va păta imaginea în faţa tuturor.
 
BALANŢĂ
O persoană se sex masculin pe care o vei cunoaște în această perioadă are toate șansele să îți ajungă la inimă. Fii deschisă unei noi relații, chiar dacă ai trecut recent printr-o dezamăgire amoroasă. Cui pe cui se scoate, așa că nu spune nu unei noi experiențe, chiar și doar sexuală.
 
Chiar dacă nu vei obţine rezultatele mult dorite în această perioadă, nu îţi pierde speranţa. În viitorul apropiat vei culege primele roade ale muncii tale şi vei fi mult mai satisfăcută decât ai fi acum. Încearcă să prinzi mai mult curaj în expunerea ideilor!
 
Nu te afli într-o formă fizică prea bună în această săptămână, faptul că ai un program dezorganizat îşi va pune amprenta asupra organismului tău. Fă tot ce poţi pentru sănătatea ta, altfel vei avea multe regrete în viitor!
 
SCORPION
 
E posibil ca în această perioadă să îți neglijezi partenerul, iar acest lucru să creeze unele tensiuni între voi. Chiar dacă ai multe de făcut, încearcă să separi viața profesională de cea sentimentală și să ții la timpul tău liber mai mult decât până acum!
 
Ai toate şansele ca în această perioadă să creşti din punct de vedere profesional, fie printr-o mărire de salariu, fie vei fi avansată. Profită de orice oportunitate care ţi se oferă, porţile nu vor fi prea mult timp deschise pentru tine!
 
Dacă fizic stai foarte bine, psihic nu se poate spune acelaşi lucru. Încearcă să îţi controlezi mai mult emoţiile pentru că vei avea tot tu de suferit într-un final. Încearcă să nu te implici în certurile altora şi nu pune la suflet ceea ce nu te priveşte!
 
SĂGETĂTOR
Astrele sunt de partea ta în această perioadă și te vor ajuta să treci peste un conflict despre care credeai că nu îl poți da uitării. Chiar dacă te-ai certat recent cu partenerul de viață, acum aveți șansa de a intra pe făgașul normal și de a repara ce s-a stricat. Lasă orgoliul deoparte!
 
Este o săptămână bună pentru călătorii în interes de afaceri, dar şi pentru aprofundarea cunoştinţelor. Tot timpul trebuie să înveţi câte ceva nou dacă vrei să evoluezi, iar acum este cel mai bun moment pentru astfel de activităţi. Starea ta mentală este una de zile mari!
 
Încearcă să te poţi cât mai natural, altfel stresul de a încerca să împaci pe toată lumea te va marca negativ. Nu te îngrijora prea mult de ceea ce cred alţii despre tine, cu cât îţi arăţi adevărata ta faţă, cu atât vei avea mai mulţi simpatizanţi.
 
CAPRICORN
 
Ai făcut unele greșeli în dragoste pentru care acum plătești scump, însă nu îți fie frică să îți ceri scuze. Nu înseamnă că te umilești dacă îi explici iubitului de ce ai procedat așa, mai ales dacă ești conștientă că nu ai procedat corect față de el. Vorbește deschis și încearcă să te dai pe lângă el!
 
Vei munci mai mult decât de obicei în această săptămână, însă şi oboseala va fi pe măsură. De cele mai multe ori te panichezi atunci când primeşti sarcini noi, iar rezultatele nu o să fie atât de bune pe cât speri. Încearcă să te organizezi mai bine cu totul!
 
În această perioadă ai tendinţa de a exagera în tot ce faci, aşa că să nu te prindă mirarea dacă oboseala pune stăpânire pe tine. Încearcă să adopţi un stil de viaţa echilibrat ţi îţi organizezi mai bine sarcinile în decursul unei zile!
 
VĂRSĂTOR
 
Viața ta sentimentală se dezvoltă frumos, așa că în această săptămână ai toate șansele să primești o veste bună sau să ți se facă o surpriză. Oferă și tu măcar puțin din ceea ce ți se dă, cu siguranță așa nu veți mai avea probleme de cuplu prea curând. Compromisurile fac parte din ascensiunea unei căsnicii trainice.
 
E posibil ca în această perioadă să câştigi mai mulţi bani şi să fii foarte surprinsă de acest lucru. Cu toate că îţi faci treaba foarte bine la locul de muncă, până acum nu ai fost apreciată în acest mod niciodată. Nimic nu te poate opri să obţii ceea ce îţi doreşti!
 
E posibil ca excesele alimentare, dar şi un program haotic de masă să îţi dea organismul peste cap în această perioadă. Încearcă să nu ignori semnalele de alarmă şi să iei măsuri din prima clip. Dacă acţionezi iresponsabil există riscul ca situaţia să se agraveze galopant.
 
Citeşte mai multe pe eva.ro
loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 10 august horoscopul zilei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 aug 22:27
Votează email 0 email
...destul de agitată, criticile şi laudele la adresa ei venind în egală măsură. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H