HOROSCOPUL săptămânii 10-16 noiembrie. Astrologul Mariana Cojocaru: „Se aruncă cu venin”

Mariana Cojocaru a prezentat la România TV horoscopul pentru săptămâna 10-16 noiembrie.  Astrologul atrage atenţia asupra faptului că toţi nativii trebuie să fie mai temperaţi, pentru că intrarea planetei Mercuri în zodia Scorpion va arunca cu venin în viaţa tuturor nativilor.

10 nov. 2014, 09:10
HOROSCOPUL săptămânii 10-16 noiembrie. Astrologul Mariana Cojocaru: „Se aruncă cu venin”

BERBEC

Conjuncţia formată din Marte şi Pluto schimbă foaia de destin a Berbecilor. Unii nativi pur şi simplu închid un capitol de viaţă şi se pregătesc să scrie un altul. Trebuie să se gândească foarte bine, să se organizeze, să înţeleagă cum vor începe capitolul. Aceşti nativi trebuie să se gândească de două ori înainte să facă o mişcare.

Ce păţeşti în dragoste la finalul lui 2014, în funcţie de zodie. Tot de ce aşteaptă pe plan amoros

TAUR

Taurii se gândesc la tot felul de schimbări, privind strategia de la locul de muncă, un nou loc de muncă, o nouă alianţă sau asociere. Astrologul Mariana Cojocaru afirmă că este un aspect care duce cu gândul că Taurii au ceva de discutat cu jumătatea, vor să clarifice unele lucruri, iar Mercur va ajuta în acest sens. Această planetă îi va pune în ipostaza în care să fie mai serioşi, mai calculaţi şi să împartă sarcinile în familie.

GEMENI

În ultima perioadă, Gemenii au fost bulversaţi, agitaţi. Aspectul astral le aduce acestor nativi tot felul de discuţii la locul de muncă sau legate de locul de muncă. Este o perioadă în care trebuie să vă faceţi treaba foarte serios şi să gândiţi pe termen mediu şi lung. Gemenii trebuie să fie atenţi ce vorbesc, cum negociază şi mare atenţie trebuie acordată şi sănătăţii.

Horoscopul sexual al săptămânii 10-16 noiembrie

RAC

Prima parte a acestei săptămâni este tensionată pentru Raci. Totuşi, această săptămână stă sub cheia emoţiilor, discuţiilor şi a modului în care îşi organizează treaba şi relaţia cu cei din jur. La nativii căsătoriţi poate există riscul de tensiuni.

LEU

Leii sunt consideraţi extrem de puternici, iar această săptămână nu este decât un test şi trebuie să fie cu ochii în patru. Dacă energiile ţin de creativitate, ambiţie, toate dublate de competenţe pe măsură, atunci aspectul astral este cât se poate de bun. Acelaşi aspect spune de un blocaj din care foarte greu pot ieşi.

HOROSCOP 10-16 NOIEMBRIE: Cum stai cu sănătatea în funcţie de zodie

FECIOARA

Fecioarele beneficiază de un Mercur intrat în casa comunicării, ceea ce susţine cercul relaţional, dă grad de simpatie, uneşte, leagă lucrurile şi le pune cap la cap. Mercur le va da forţă, energie, vitalitate, iar aceşti nativi poate să comunice mai bine ca niciodată, să se pună în valoare. Este un aspect favorabil, conferinţelor, oamenilor care au de susţinut interviuri sau examene. Astrele susţin şi deplasările scurte, fie că sunt în interes personal sau de serviciu. De asemenea, trebuie să fie foarte atenţie, să îşi pună scutul de protecţie şi să nu răspundă la provocări. În plus, Luna neagră pe casa a 12 a duşmanilor reprezintă o veste nefastă pentru bolnavii cronici.

BALANTA

Balanţele sunt foarte bine susţinute şi încurajate de Mercur, care intră în casa banilor. Sunt pozitiv aspectate noi câştiguri, noi oportunităţi, discuţii, negocieri, fie pentru măriri salariale, fie pentru un nou job. Este o săptămână în care vă gândiţi la noi investiţii, iar doamnele se gândesc cum să-şi reînnoiască garderoba.

Horoscop 2015: Care este luna care te avantajează, în funcţie de zodia ta

SCORPION

Scorpionii vor beneficia de un plus de isteţime, de agilitate. Totuşi, planeta Mercur atenţionează asupra deplasărilor, dar şi a discuţiilor. În plus, Mercur rezonant cu Saturn pune amprenta asupra cinismului, a veninului, şi se va vedea şi în felul în care aceşti nativi vorbesc  cu cei din jur.

SAGETATOR

Săgetătorii sunt destul de tensionaţi în această săptămână. Planetele aflate în constelaţia Scorpionului sunt active şi concentrate pe ceea ce înseamnă starea de spirit, sănătatea lor şi atmosfera de la locul de muncă. Nativii care se ştiu cu probleme de sănătate este bine să facă o vizită la medic. În această săptămână este bine să nu vă jucaţi cu focul, puteţi stârni bârfe, invidii sau valuri care foarte greu vor fi liniştite. Dacă va faceţi treaba serios lucrurile nu au cum să scape de sub control.

CAPRICORN

Aspectul astral va favoriza nativii din Capricorn tinere, agile şi competitive, în timp ce Marte nu va fi favorabil persoanelor care nu ştiu să pună punctul pe I. Capricornii trebuie să fie agili, atenţi, cu sabia în mână, dar să nu acţioneze instinctiv.

VARSATOR

Sănătatea este foarte importantă în această săptămână pentru Vărsători. Cuadratura Marte-Uranus poate să indice riscul de accidente la locul de muncă şi nu este o perioadă favorabilă operaţilor. În plus, trebuie să fiţi atenţi cum manevraţi aparatura electrocasnică.

PESTI

Toţi Peştii care au de susţinut examene sunt favorizaţi, mai ales dacă sunt şi foarte bine pregătiţi. Delegaţiile sunt importante acum, chiar şi modul în care discută, în care negociază sunt importante. Şi cei care vor să plece în străinătate sunt favorizaţi.