Horoscopul săptămânii 11-17 mai: Află previziunile pentru zodia ta!

Horoscop 11-17 mai: Nativa din Fecioară nu trebuie să lase nimic nelămurit în discuţiile pe care le are cu partenerul, altfel situaţia dintre ei se va agrava.

11 mai 2015, 03:32
Horoscopul săptămânii 11-17 mai: Află previziunile pentru zodia ta!

TAUR

Încearcă să pui o barieră între profesie şi viaţa ta sentimentală în această perioadă, şi nu le amesteca chiar dacă va trebuie să faci unele eforturi. Axează-te pe ce este mai important acum şi lasă restul pentru viitorul apropiat, cei dragi te vor înţelege perfect şi te vor susţine.

Eşti foarte activă în această săptămână şi vei reuşi să rezolvi unele probleme care îţi pot aduce atât faimă, cât şi bani în plus. Cu cât aşteptările sunt mai mici, cu atât vei fi mai surprinsă de rezultatele pe care le ai. Este o perioadă favorabilă pentru investiţii!

Protejează-ţi sănătatea mentală, chiar dacă nu îi acorzi importanţă. Nervii nu îţi pot face decât probleme, durerile de cap şi puterea de concentrare scăzută pot fi doar câteva dintre ele. Încearcă să te relaxezi mai mult în această perioadă!

GEMENI

Nu îţi face prea mari speranţe legate de viaţa ta sentimentală, există riscul să primeşti exact opusul a ceea ce îţi doreşti. Faptul că eşti măcinată de unele griji care nu au legătură cu relaţia ta, îşi poate pune amprenta într-un mod negativ asupra ei.

Nu va exista o bună comunicare între tine şi colegii tăi în această săptămână, de aceea rezultatele muncii voastre va lăsa de dorit. Ai însă norocul de a primi o sumă de bani la care nu te aşteptai şi care te va scoate din încurcături.

Eşti foarte energică în această săptămână şi nu vei întâmpina probleme de sănătate. Încearcă să profiţi de această conjunctură şi să faci cât mai multe lucruri care să îţi uşureze viaţa în viitorul apropiat. Poţi chiar să le dai o mână de ajutor şi celor din jurul tău.

RAC

Încearcă să nu îţi ignori viaţa sentimentală în această săptămână, pentru că această perioadă îşi va pune amprenta asupra viitorului tău apropiat. Cum îţi aşterni, aşa dormi, de aceea iubeşte, ca să fii iubită. Partenerul tău de viaţă are nevoie de mai multă afecţiune din partea ta!

Unele situaţii imprevizibile îţi pot da bugetul peste cap în această perioadă, însă o bună organizare te va salva de la haos. Fă economii atât cât poţi, însă focalizează-ţi atenţia mai mult pe acele cheltuieli făcute ca să fii în rândul lumii sau pentru că eşti uşor manipulabilă.

Încearcă să nu exagerezi cu hainele subţiri, mai ales dacă vremea este ploioasă, altfel te vei alege cu o răceală serioasă. Nu îţi strica planurile doar pentru că vrei să ieşi ân evidenţă, ci mai degrabă încearcă să fii echilibrată. Ascultă de sfaturile unei persoane care ţine la tine!

FECIOARĂ

În această săptămână nu vei putea să eviţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, însă măcar ar trebui să rezolvi ceva. Nu lăsa nimic neclarificat, altfel situaţia dintre voi va degenera şi nu ar fi indicat să vă îndepărtaţi tocmai acum.

Încearcă să îţi stabileşti o listă de priorităţi în această săptămână, nu îţi permiţi să cheltui niciun leu în plus. Tot ce ai de făcut este să fii la zi cu facturile, iar apoi te poţi desfăşura în voie. Nu promite nimănui nimic până nu ştii sigur că situaţia ta financiară este în siguranţă.

E posibil ca greutatea corporală să îţi aducă probleme de sănătate în această săptămână, de aceea ar trebui să iei măsuri înainte de a fi luată prin surprindere. Dacă sesizezi că oboseşti mai uşor, cu siguranţă aceasta este principala cauză.

BALANŢĂ

Săptămâna aceasta va fi foarte importantă pentru viitorul tău din punct de vedere amoros, şi vei fi nevoită să treci peste testele vieţii tale. Acum vei vedea dacă relaţia ta este cu adevărat sudată sau nu, însă astrele sunt de partea ta şi se anunţă veşti bune!

Trebuie să ai în vedere ca în această săptămână să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta, şi nici să nu dai împrumuturi consistente. La locul de muncă trebuie să fii precaută şi să asculţi ce ţi se spune, chiar dacă informaţiile sunt multe şi vin din toate părţile.

Eşti agitată şi simţi că timpul nu îţi mai ajunge nici măcar să mănânci? Cu siguranţă acest prost obicei îţi va crea neplăceri. Nu te lăsa luată de val, mai ales că ai nevoie de multă forţă pentru a-ţi duce la bun sfârşit sarcinile.

 
Citeşte mai mult pe eva.ro