Horoscopul săptămânii 11-17 martie: Sensibilitatea marchează aproape toate relaţiile

HOROSCOP: Află ce-ți rezervă astrele pentru următoarea perioadă, ce probleme de sănătate pot apărea și cum stați cu banii!

11 mart. 2016, 10:58
Horoscopul săptămânii 11-17 martie: Sensibilitatea marchează aproape toate relaţiile

BERBEC

Marți, acceptaţi cu plăcere un contract, cu mari şanse de a vă propulsa într-un post mai bun. Reacţiile dv. sunt foarte dure la mijlocul intervalului. Ripostaţi, ironizaţi şi-i convingeţi în final pe cei dragi că ei greşesc. Sensibilitatea marchează aproape toate relaţiile cu cei din anturaj.

TAUR

Nu vă odihniţi din cauza coşmarurilor şi este posibil să produceţi în fiecare zi unele încurcături fie din pricina unei exprimări anapoda, fie doar pentru că vă tremură mâinile. Le lăsaţi intenţionat impresia celor din jur că sunteţi preocupată în continuare numai de soarta lor.

GEMENI

Aveţi numeroase planuri de viitor, care se referă însă doar la dv. Nu este indicat totuşi să vă faceţi iluzii şi să continuaţi miercuri să-i lăudaţi pe cei care vă produc numai necazuri. Este vorba se pare în primul rând de persoana iubită, apoi de rudele dv. foarte apropiate. Banii primiţi la începutul intervalului sunt cheltuiţi cu folos mai ales de nativele care au copii. Profesional, luaţi decizii care afectează întreaga familie, bazându-vă pe cererile şefilor direcţi, care sunt cam confuzi. Starea de sănătate este doar la prima vedere bună, însă ar trebui să repetaţi nişte analize medicale.

Vezi ce-ţi pregătesc astrele în perioada 11 17 martie AICI