Horoscopul săptămânii 11-17 noiembrie. Vezi ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în săptămâna 11-17 noiembrie.

10 nov. 2013, 20:41
Horoscopul săptămânii 11-17 noiembrie. Vezi ce spun astrele!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În acest început de săptămână ai parte de agitaţie şi discuţii neplăcute în familie, aşa că ai grijă să le rezolvi cu calm. Încearcă pe cât posibil să păstrezi o armonie, iar tensiunea să nu existe între tine şi cele mai importante persoane din viaţa ta. Miercuri şi joi lucrurile încep să îşi reintre în normal, dar nu trebuie să te grăbeşti să te bucuri. La locul de muncă, situaţia este sub control, iar în weekend ţi se pregăteşte o surpriză.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Îţi începi săptămâna lipsită de energie şi simţi că orice este plictisitor pentru tine. Ia măsuri şi încearcă să îţi condimentezi puţin viaţa. Aplică această regulă atât în plan profesional, cât şi sentimental. Trebuie să ai grijă cu alimentaţia, pentru că joi sau vineri este posibil să te confrunţi cu o problemă de sănătate. Trebuie să fii pregătită pentru orice, dar mai ales trebuie să ştii să mai şi pierzi. În weekend, ocupă-te de unele lucruri pe care le-ai ignorat în ultima perioadă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

În acest început de săptămână lucrurile îţi par perfecte, dar cu cât este aşa, cu atât vei fi mai îngrijorată. Concentrează-te mai mult pe ceea ce îţi provoacă plăcere, şi de abia apoi pe făcut bani. Miercuri sau joi te simţi depăşită de o situaţie personală, care le implică pe cele mai importante persoane din familia ta. Sâmbătă, atmosfera revine la normal şi va deveni foarte plăcut să îţi reaminteşti de vechile obiceiuri.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Luni te vei simţi atrasă de o persoană din anturajul tău într-un mod ciudat, şi nu poţi să îţi dai seama dacă eşti îndrăgostită, sau doar adori să petreci timp în compania ei. Va fi o săptămână agitată, dar joi sau vineri vei avea timp să te recreezi exact aşa cum îţi doreşti. În acest weekend, cineva te va acuza că eşti prea plină de tine, aşa că distrează-te pe seama acestor vorbe.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Ai planuri măreţe pentru acest început de săptămână, dar vrei să ţii totul secret. Ai o viaţă socială, o familie şi un loc de muncă, ce poţi să îţi doreşti mai mult? Trebuie să ai grijă să ştii unde să te opreşti, pentru a nu risca să pierzi lucruri esenţiale. Miercuri sau joi îţi reorganizezi priorităţile, şi realizezi cât de important este să stai lângă persoanele care te iubesc. Chiar dacă a fost o săptămână bizară, weekendul va fi cât de poate de normal, relaxant şi plin de dragoste.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

La începutul acestei săptămâni vezi cum viitorul tău înfloreşte. Te vezi şi în prezent, dar în acelaşi timp şi în viitor. Totul este în regulă cu tine, doar că îţi merge atât de bine, încât îţi permiţi să îţi faci planuri de lungă durată. Cu emoţiile nu stai prea bine, visezi mult şi rişti să fii dezamagită. Oamenii din jurul tău te iau drept exemplu, iar tu te simţi foarte utilă. Vei avea parte de un weekend plin şi obositor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

La începutul acestei săptămâni, cineva care îţi părea de obicei amuzant, acum te înnebuneşte. Care este cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci? Petrece câteva zile cu acele persoane care te fac să te simţi bine şi pe care le adori. Joi şi vineri ai posibilitatea de a trece pe primul loc la locul de muncă, lucru care îţi va aduce multe beneficii. Acest weekend va fi magic.
Citeşte mai mult pe eva.ro