Horoscopul săptamanii 13-19 aprilie 2015

Horoscopul saptamanii 13-19 aprilie 2015: vezi ce ţi-au rezervat astrele în prima săptămână după Paşte. 

12 apr. 2015, 12:26
Horoscopul săptamanii 13-19 aprilie 2015

BERBEC 21.03-20.04: Aflati câteva vesti care va bucura. Se pare ca familia se mareste printr-o casatorie, o nastere sau chiar o adoptie. Indiferent de situatie, va simtiti entuziasmati de venirea noilor membri. Daca inca nu v-ati casatorit poate aceste evenimente va pun putin pe gânduri. Totul este sa stiti ce vreti!

TAUR 21.04-21.05: Parcurgeti o perioada tocmai buna pentru negocieri imobiliare si aveti o reala sansa de a va imbunatati relatia cu familia. Nu subestimati aceasta binecuvântare, ci mai bine profitati de „oferta”. De altfel, schimburile de replici dintre apropiati pot lua o intorsatura nedorita. Atentie la tonalitati!

GEMENI 22.05-21.06: Se poate sa va simtiti un pic cam descurajati sau obositi, sau poate doar este urmarea unei perioade stresante care v-a cam extenuat. Amintiti-va doar ca finalurile sunt urmate intotdeauna de inceputuri. Oricum, viata este doar un peisaj in continua schimbare.

RAC 22.06-21.07: Veti munci din greu pentru a pune totul in ordine. Uneori, munca si responsabilitatile vi se par a fi coplesitoare, dar pâna la urma le priviti ca pe niste provocari. Asigurati-va ca veti primi totusi si bonusuri pe masura, fie in bani, fie persoana iubita va trimite la cumparaturi si nu va tine cont de nimic.

LEU 22.07-22.08: Rezistenta si stabilitate, cam asta va confera astrele in aceasta saptamâna. Va faceti câteva planuri legate de o calatorie amânata de ceva vreme si de copii. Acestia au nevoie de atentia dumneavoastra si de mai multa dragoste. Poate o mica excursie impreuna i-ar distra foarte tare.

FECIOARA 23.08-22.09: Aveti nevoie de sprijinul celor dragi pentru a va simti in siguranta. Doar atunci veti pasi mai departe cu incredere. Oricum, cei din familie va arata intelegere si dragoste si fara sa le-o cereti. In weekend va bucurati de vizita unor galerii de arta si muzee, sau plimbari prin parcuri. Asta va inspira si va aduce fericire.

BALANTA 23.09-22.10: O schimbare la locul de munca sau de locuinta va convinge ca nu totul arata asa de rau cum vi se pare. Amintiti-va sa va duceti un pic mai devreme la culcare decât o faceti de obicei, deoarece starile de epuizare pe care le simtiti sunt sigur de la stresul acumulat. Desi poate vi se pare banal, dar este singurul remediu care va incarca bateriile.

SCORPION 23.10-21.11: Reputatia si succesul in cariera va aduce mai mult respect printre colegii de la serviciu. Trebuie insa sa va revizuiti un pic situatia financiara si sa luati masuri incepând chiar de la cheltuielile zilnice. Un pic de economie acum, va confera mai târziu o lejeritate. Curând se apropie si vacanta!

SAGETATOR 22.11-21.12: Vreti sa elaborati un plan de lucru bine pus la punct. Si acasa se simte nevoia unei mai bune organizari, mai ales daca veti reusi sa faceti investitiile in domeniul imobiliar. Un schimb de locuinte sau chiar achizitia unei noi case va pun in actiune insa veti faceti fata solicitarilor doar daca veti actiona prompt.

CAPRICORN 22.12-19.01: Astrele va influenteaza modul de a actiona in aceste zile si veti lua hotarâri pe ultima suta de metri fara a pune in cumpana prea multe. Va faceti planuri de viitor legate de familie sau locuinta. Oricum, câteva schimbari sigur apar prin casa.

VARSATOR 20.01-18.02: Primiti sfaturi importante de la cineva mai in vârsta sau mai experimentat. Faceti-va timp pentru a-l asculta si veti invata poate câteva lucrui noi. Comunicarea cu cei din jur se face anevoios. Se pare ca v-ati pierdut din rabdare si asta nu va ajuta deloc sa imbunatatiti situatia.

PESTI 19.02-20.03: Sunteti axati pe cariera, venituri si planurile de la locul de munca. Se pare ca si reusiti, acumulând realizari dupa realizari. Asta este calea succesului. Totul este sa nu va abateti din drum. Cineva spunea ca hobby-urile costa bani, dar interesele sunt gratuite. Mare dreptate avea…