Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie. Află ce ţi-au pregătit astrele!

Horoscop: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

12 ian. 2014, 21:20
Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie. Află ce ţi-au pregătit astrele!

Horoscop Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Luni este o zi ciudat de potrivită pentru cumpărături, ceea ce înseamnă că stai bine la capitolul buget. Asigură-te că îţi permiţi acele lucruri pe care ai pus ochii, şi ia în considerare şi utilitatea lor. Comunici bine cu cei din jurul tău, ceea ce face ca munca în echipă să aibă rezultate spectaculoase. În weekend, aşteaptă-te la câteva răspunsuri la cerereile pe care le-ai făcut, dar şi la o sumă de bani bine meritată.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă nu primeşti niciun semn de la familia ta, este posibil ca în acest început de săptămână să iei tu iniţiativa. Nu este nimic urgent, dar ai vrea să petreci mai multe clipe alături de ei, şi pe bună dreptate. O să ai nevoie de câteva zile de relaxare, dar munca nu te lasă. Învaţă să ai grijă de toate sectoarele vieţii tale în egală măsură şi să aduci echilibru în viaţa ta. În acest weekend vrei să împaci pe toată lume, şi e posibil să nu îţi iasă exact cum ţi-ai dori.

Horoscop Peşti (19 februarie – 20 martie)

Această primă zi din săptămână îţi aduce multe mesaje, mailuri şi apeluri telefonice, şi ar trebui să răspunzi la fiecare în parte. Acest lucru va face ca săptămâna să fie una destul de încărcată, dar şi perioadă de după va fi pe măsură. Rezultatele şi laudele nu vor întârzia să apară, iar buzunarele tale se vor umple de bani. Weekend-ul va veni cu multe probleme ale prietenilor sau familiei, dar ar trebui să îi laşi să se descurce singuri.

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Viaţa ta socială se îmbunătăţeşte în această săptămână, iar victoriile se ţin lanţ. Miercuri sau joi, însă, resimţi oboseala iar prietenii şi familia vor încerca să te facă să încetineşti ritmul. Nimeni nu ar vrea să te îmblonăveşti, de aceea ţine cont de sfaturile celor dragi. În weekend ai parte de multă distracţie, atât timp cât îţi urmezi impulsurile.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Această săptămână în forţă, te vei trezi cu gura până la urechi fără să ştii care este motivul. Vei avea parte de o idilă cu unul dintre colegii tăi drăguţi, chiar dacă eşti sau nu cumplată. Te simţi atrăgătoare şi acest lucru îl văd şi cei din jurul tău. Miercuri sau joi poţi să ai discuţii cu privire la o mărire de salariu, dar răspunsul poate fi unul dezamăgitor. În weekend pregăteşte-te pentru a practica ceva ce te pasionează şi la care te gândeşti de ceva vreme.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ascultă cu atenţie ceea ce vor prietenii tăi să îţi spună în această săptămână. Cineva care este foarte stabil te va sfătui să încerci ceva riscant. Miercuri şi joi vei fi plină de energie şi vei onora toate invitaţiile la petrecerile din aceste zile. Mai târziu, te vei simţi extenuată şi pare că nu mai dai randament la locul de muncă. În weekend totul revine la normal şi te vei bucura de compania cuiva drag.

Horoscop Rac (22 iunie – 21 iulie)

Contribuţia ta la locul de muncă sau acasă va reflecta exact stilul tău, şi ai putea surprinde câteva persoane într-un mod plăcut. La mijlocul acestei săptămâni vei întâmpina câteva probleme cu privire la un proiect în curs. O călătorie va fi cheia rezolvării acestei situaţii, dar trebuie să organizezi totul până la cel mai mic amănunt. Acest weekend va fi perfect pentru planuri de viitor.

Citeşte mai mult pe eva.ro