Horoscopul săptămânii 13-19 octombrie. Află ce spun astrele!

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

12 oct. 2014, 21:50
Horoscopul săptămânii 13-19 octombrie. Află ce spun astrele!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Tot ce ai nevoie în această săptămână este odihnă. Nu îţi poţi dori nimic mai mult decât să te cuibăreşti în braţele iubitului, dacă ai unul. Dacă eşti singură, cu siguranţă vei căuta puţină afecţiune la colegi sau vechi prieteni. Chiar şi un dialog deschis te va mulţumi.

Poţi avea succes în această săptămână, însă doar dacă te înarmezi cu răbdare şi nu grăbeşti deloc lucrurile. Arată că ai încredere în tine, şi cu siguranţă vei atrage mulţi susţinători în jurul tău. 

Încearcă să vezi tot mai des partea plină a paharului, altfel rişti să te apuce dureri serioase de cap. Nimeni nu te poate face să te simţi mai bine decât o poţi face tu. Fericirea şi pozitivismul ţine bolile la distanţă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În această săptămână trebui să fii foarte atentă la vorbe, nu risca să spui cuvinte pe care le poţi regreta. Nu îţi jigni persoanele dragi, cu atât mai mult iubitul, nu va tolera nimic în această perioadă. Găseşte acel echilibru în care eleganţa şi răbdarea să fie cuvintele cheie.

E posibil ca în această săptămână să primeşti o sumă de bani la care nici nu te mai aşteptai. Un serviciu pe care l-ai făcut cu mult timp în urmă l-ai dat uitării dacă ai văzut că nu e niciun semn de plată. Ai încredere şi fii optimistă!

Încearcă să te ocupi mai mult de organismul tău şi mergi regulat la controale medicale. Acum este momentul pentru unele investigaţii, altfel e posibil să descoperi o boală pe care să o poţi trata mult mai greu.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu este o săptămână excelentă din punct de vedere sentimental, însă nici nu te preocupă acest lucru. Totul se întâmplă cu voia ta, pentru că gândul îţi zboară la alte aspecte ale vieţii tale. În această perioadă te vei ocupa de carieră şi prea puţin de parteneri.

Situaţia ta financiară este din ce în ce mai bună, însă nu trebuie să te porţi de parcă ar fi perfectă. Atitudinea ta trebuie să fie una de mulţumire faţă de ce ai reuşit să obţii, însă trebuie să fii chibzuită cât să îţi păstrezi constanţa.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în acest weekend, însă trebuie să fii prudentă. Există riscul de accidentări, fie că eşti pieton, fie şofer. Nu lăsa nimic să îţi strice buna dispoziţie cu care ai fost binecuvântată.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Lucrurile nu merg prea bine între tine şi iubitul tău, şi cel mai probabil este vorba de gelozie şi infidelităţi. Dacă îţi suspectezi iubitul de astfel de fapte, nu ezita să investighezi mai în amănunt. O urmărire mai atentă a telefonului nu ar strica deloc!

Fii ambiţioasă şi săptămâna aceasta, e posibil ca acum să dai testul suprem. Răbdarea şi devotamentul cu care ai muncit te poate scoate din anonimat cât mai curând posibil. Nu uita să le mulţumeşti celor care te-au susţinut.

E posibil să cazi prada tentaţiilor în această săptămână, iar în weekend să te simţi destul de rău. Încearcă să nu faci excese de niciun fel şi fă un efort pentru a scăpa de vicii. Ieşirile dese prin cluburi îţi pot degrada condiţia fizică.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai nevoie de mai multă intimitate alături de iubitul tău, căci cei din jurul vostru nu prea vă lasă să respiraţi. Dacă viaţa sexuală nu mai este satisfăcătoare, cu siguranţă acesta este motivul. Faceţi ceva inedit pentru a condimenta relaţia, o fugă în miez de noapte la un hotel poate fi o soluţia perfectă.

Banii nu sunt singura cale spre fericire, aşa că încearcă să nu îţi canalizezi toată energia pe profesie sau pe afaceri. E posibil să pierzi multe momente frumoase alergând după faimă şi lucruri materiale. Încearcă să fii cât mai echilibrată.

Nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate, ci doar uşoare dureri de cap sau extenuare fizică. Încearcă să îţi faci un program echilibrat, cu pauze şi mese regulate, pentru a evita orice disconfort de care te poţi lovi. În weekend relaxează-te şi răsfaţă-te tot mai mult!

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Vei avea parte de surprize plăcute în această săptămână, atât din partea iubitului, cât şi din partea copiilor dacă este cazul. Dacă eşti singură ai toate şansele să te laşi cucerită de un bărbat atent şi matur.

Nu da bani cu împrumut în această săptămână şi nu face acte de caritate cu persoane care nu merită. Trebuie să acţionezi foarte raţional dacă nu vrei ca familia ta să plătească pentru greşelile tale. Orice decizie impulsivă îţi poate creea probleme.

Încearcă să nu faci excese, nici măcar în weekend în această perioadă. Eşti mai sensibilă decât de obicei, aşa că un aliment pe care nu îl tolerezi îţi poate da zilele peste cap. Dacă constaţi că ceva îţi face rău, renunţă la el fără să mai stai pe gânduri.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Eşti mai geloasă ca oricând în această săptămână, iar partenerului tău s-ar putea să nu îi mai placă acest lucru de la un anumit punct. Încearcă să îi dai mai multă libertate, iar din când în când să faceţi activităţi doar voi doi. În acest fel vă veţi aprecia mult mai mult şi nu va deveni monoton.

Nu investi astazi nici sentimente, dar nici bani într-un proiect pe care ţi-l doreşti, nu este cel mai bun moment pentru a avea succes. Încearcă să rămâi constantă şi lasă schimbările pentru perioada imediat următoare, deocamdată stai bine cu serviciul, banii ori relaţiile profesionale.

Te supără vreo răceala de sezon? Ai grijă cum te îmbraci şi ce alimente consumi! Nu este suficient să te izolezi în cameră şi să te îndopi cu mâncare, ci să optezi pentru un meniu care să îţi dea mai multă putere. Ai grijă de organismul tău!

 
Cite;te mai mult pe eva.ro

loading...
Partenerii noștri