Horoscopul săptămânii 13 iulie – 19 iulie 2018

Luna iulie se anunţă o lună palpitantă pentru toţi nativii. În timp ce unii dintre aceştia îşi fac planuri de căsătorie, alţii se dedică vieţii profesionale şi au numai de câştigat în plan financiar. Află ce ţi-au pregătit astrele în perioada următoare.

13 iul. 2018, 10:05
Horoscopul săptămânii 13 iulie – 19 iulie 2018

Berbec

Accentul perioadei se pune pe stimularea vieții domestice. Căutați soluții pentru a vă simți acasă în siguranță, pentru a vă găsi acolo confortul. Să îmbunătățiți toate astea înseamnă de fapt  îmbunătățirea lucrurilor tangibile din locuință sau îmbunătățirea relațiilor de familie. Părinții, dinamica familiei și stilul de viață sunt probleme importante în acest moment.

Taur

Aspectele astrale vor accentua nevoile intelectuale și de comunicare. Satisfacția este posibil să se realizeze prin învățare și predare. Multe conversații, multe drumuri, multe telefoane vă așteaptă acum, însă atrag atenția la veștile pe care le primiți de la oameni. Aceștia pot fi exagerat de optimiști și mai mult să promită decât să facă. 

Gemeni

Se pune accentul pe perspectivele financiare, pe statutul financiar și material. Veți încerca să găsiți variante pentru mărirea veniturilor prin extinderea resurselor. Faceți datorii mari în timp ce achiziționați diverse obiecte, ceea ce va satisface oricum ego-ul. Rezultatele eclipsei solare din cadrul celei de-a doua case ar putea varia de la prosperitate la ruină.

Citeşte continuarea pe clickpentrufemei.ro.