Horoscopul săptămânii 14-20 decembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

HOROSCOP: Nativa din Gemeni trebuie să înceteze să îşi mai plângă de milă şi să încerce să înceapă un nou capitol al vieţii ei.

14 dec. 2015, 04:20
Horoscopul săptămânii 14-20 decembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

SĂGETĂTOR

Nu reuşeşti să te bucuri de tot ce îţi oferă partenerul de viaţă sau familia ta, şi astfel ajungi la concluzia că eşti nefericită. Te axezi pe lucrurile negative care ţi se întâmplă şi le omiţi pe cele mărunte, dar importante. Încearcă să apreciezi mai mult ceea ce ai şi să oferi ceea ce primeşti!

Este o săptămână bună pentru afaceri, carieră sau examene. Ai energie suficientă şi avânt cât să obţii tot ce ţi-ai propus. Lasă-ţi ambiţia să îşi spună cuvântul şi nu te opune cursului firesc al vieţii. Se anunţă cheltuieli majore, de aceea trebuie să acorzi o mai mare atenţie gestionării banilor.

CAPRICORN

Vei fi destul de irascibilă în această perioadă, iar certurile pot porni chiar şi din cele mai banale motive. Învaţă să laşi mai mult de la tine şi să asculţi liniştită opiniile celorlalţi chiar dacă nu eşti de acord cu ele. Nu îi îndepărta pe cei dragi prin atitudinea ta, nu este vina lor pentru starea în care te afli!

Încearcă să îţi stabileşti ţinte clare şi realizabile pentru această săptămână, altfel rişti să fii dezamăgită. Echipa din care faci parte este foarte importantă pentru evoluţia ta, aşa că pune accent pe comunicare, dar nu lega prietenii. Oricine te poate trăda atunci când miza este mare, iar competiţia e strânsă.

VĂRSĂTOR

Cineva te va călca pe coadă în această săptămână şi nu vei reuşi să te abţii din a avea o reacţie. Chiar dacă ai dreptate, important este să spui lucrurile elegant şi să nu te cobori la nivelul celor cu care discuţi. Nu îţi pierde timpul încercând să le schimbi modul de gândire al celor dragi!

E posibil ca în această săptămână să pierzi o sumă mare de bani din cauza naivităţii tale. Cineva îţi cere o favoare şi îi sari în ajutor fără să te informezi înainte despre ce este vorba. Încrede-te doar în persoanele apropiate şi nu te lăsa manipulată de către colegi sau parteneri de afaceri.

PEŞTI

Nu extrage doar lucrurile rele şi nu te axa pe defectele partenerului de viaţă mai mult decât pe calităţile acestuia. Este important să ştii când să te opreşti, mai ales dacă intervin şi alte persoane în discuţiile voastre. Poate ai nevoie de o pauză, aşa că nu spune nu invitaţiilor pe care le primeşti de la prietenii tăi în acest weekend.

Banii şi actualul loc de muncă îţi vor crea probleme cu iubitul în această perioadă. Se pare că nemulţumirile sunt de mai demult, însă doar acum şi-a făcut curajul să îţi spună. Cheltuielile sunt din ce în ce mai mari, volumul de muncă a crescut, doar câştigurile rămân constante. Ia măsuri de urgenţă!

Citeşte mai mult pe eva.ro