Horoscopul săptămânii 14-20 martie 2016: Citiţi previziunile pentru fiecare zodie

HOROSCOP 14-20 MARTIE, citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie, conform revistamagazin.ro.

13 mart. 2016, 17:30
Horoscopul săptămânii 14-20 martie 2016: Citiţi previziunile pentru fiecare zodie

BERBEC 21.03-20.04: Incepeti un nou regim de viata si adoptati o dieta mai echilibrata, care va face sa va simtiti mai stabili. Spre sfarsitul saptamanii incepeti cateva discutii de negociere cu un nativ din zodia Gemeni. Mare atentie la toate datele si la corectitudinea cifrelor. Duminica iese la iveala visatorul din dumneavoastra.

TAUR 21.04-21.05: Feriti-va sa actionati impulsiv la cea mai mica discutie in contradictoriu. Mai bine inarmati-va cu rabdare. Urmeaza o perioada cu multe probleme de rezolvat si irascibilitatea nu face decat sa agraveze situatia. Weekendul va fi presarat cu vizite si veti avea placerea revederii unui prieten drag.

GEMENI 22.05-21.06: Parcurgeti o perioada cand sunteti destul de sensibili iar unele discutii vor putea provoca tensiuni intre membri familiei. Dornici sa va rezolvati anumite probleme comunicati mai mult cu prietenii si va ganditi chiar sa aplicati unele sugestii oferite de acestia. Mult succes!

RAC 22.06-21.07: Aveti capacitatea necesara de a intelege sensul ascuns al lucrurilor. Vi se pare ca nu sunteti intelesi si ca nici nu va aproba nimeni ideile. Aveti rabdarea necesara sa ii ascultati pe ceilalti. Asa veti intelege ca aparentele ne inseala uneori si ca apele nu sunt atat de tulburi.

LEU 22.07-22.08: Este bine sa nu faceti excese de niciun fel in aceste zile. Cautati sprijinul cuiva si nu il veti gasi nici macar la cei mai buni prieteni. Daca sunteti insa prea indispusi ati putea merge la cumparaturi. Ganditi-va bine inainte sa faceti unele achizitii. Stilul de viata risipitor chiar nu vi se potriveste.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti mult mai emotivi ca de obicei si va concentrati mai greu. Aveti si foarte multe probleme de rezolvat si tot ce trebuie sa faceti este sa cumpaniti bine. Cautati sa obtineti mai multe informatii si solutionati totul gradat. In weekend, un prieten are nevoie de ceva de la dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Visele dumnevoastra devin mai vii si mai realiste ca de obicei, desi simtiti mai multa nesiguranta. Prindeti curaj si va ganditi chiar sa investiti mai multe sentimente in relatia de cuplu. Si partenerul are nevoie de atentie. Trebuie sa simtiti asta, chiar daca nu v-o cere.

SCORPION 23.10-21.11: Zilele acestea va pregatiti de sarbatoare. Un eveniment va aduce alaturi de persoane dragi si deveniti un pic mai sensibili. Mare atentie la ce spuneti sau la ce sugerati. Evitati sa faceti ceva pentru care mai tarziu veti regreta. Weekendul aduce rezolvarea unei probleme de familie.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti in centrul atentiei insa nu trebuie sa profitati de asta pentru a va pune intr-o lumina defavorabila. Este momentul sa va comportati impecabil si sa discutati problemele inimii dumneavoastra cu persoana pe care o considerati cea mai capabila sa va inteleaga.

CAPRICORN 22.12-19.01: Nu actionati din impuls. Mai intelept ar fi sa va ganditi la actiunile dumneavoastra deoarece mai tarziu veti regreta. Discutii optimiste veti purta doar cu nativi din zodiile Berbec si Sagetator insa nu fortati nota. Nu toata lumea are atata rabdare.

VARSATOR 20.01-18.02: Inca de la inceputul saptamanii simtiti nevoia sa va rasfatati si va cumparati ceva care va doreati de ceva vreme. Oricum, meritati! Ati muncit cam mult in ultimul timp. Rasplata o veti primi abia in weekend, cand persoana iubita va face o surpriza de proportii.

PESTI 19.02-20.03: In centrul atentiei dumneavoastra se afla relatiile si asta scoate in evidenta sentimentele pe care este posibil sa fi fost ingropate de ceva vreme. Aveti nevoie de tact si diplomatie pentru a discuta problemele delicate.