Horoscopul săptămânii 16-22 decembrie. Vezi ce spun astrele pentru zodia ta!

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

15 dec. 2013, 20:30
Horoscopul săptămânii 16-22 decembrie. Vezi ce spun astrele pentru zodia ta!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti foarte ocupată în acest început de săptămână, dar fii conştiincioasă şi termină tot ceea ce ţi s-a cerut chiar dacă gândul îţi zboară la concediu. Acţiunile tale vorbesc de la sine, aşa că nu e nevoie să explici prea multe. Pune pe primul loc persoanele dragi ţie, măcar în această perioadă a anului. Viaţa ta pare fabuloasă în acest weekend, aşa că lasă distracţia să pună stăpânire pe tine.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Să gândeşti clar este cheia succesului în acest început de săptămână. De miercuri vei trăi unele senzaţii ciudate, pentru că cineva se va purta diferit faţă de tine. Chiar dacă nu ştii motivele, încerci să nu te enervezi pe acea persoană şi aştepţi ca totul să se aşeze de la sine. În weekend, fă-ţi un plan de bătaie pentru petrecerile de Sărbători.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Fii cu ochii pe telefon şi pe mail în acest început de săptămână, mai ales dacă aştepţi ca un bărbat să îţi dea un semn de viaţă. Găseşte modalităţi de a te ţine ocupată, altfel aşteptarea va fi una chinuitoare. Acel cineva are un cuvânt important de spus, iar înainte de Sărbători vrei cu nerăbdare să primeşti vestea cea mare. În weekend, lasă-ţi imaginaţia să zburde, învaţă, iubeşte şi trăieşte din plin.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

În acest început de săptămână ai nevoie să te gândeşti de două ori înainte de a spune da sau nu. De miercuri, însă, eşti gata de acţiune. Viaţa sentimentală poate să mai aştepte, acum eşti mult prea preocupată de carieră. Iniţiază ceva nou, energia te ajută. Acordă o atenţie deosebită sănătăţii tale în acest weekend, pentru că nu ţi-ai dori ca de Sărbători să fi nevoită să le dai tuturor planurile peste cap.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Eşti plină de entuziasm în acest început de săptămână şi eşti plină de idei bune. Chiar şi aşa, gândul îţi zboară numai acasă şi la patul cald care te aşteaptă. Fă-ţi un program strict şi nu te abate de la el, altfel rişti să nu îţi iasă nimic bine. În weekend vei fi extrem de romantică, lucru care îl bucură la maxim pe iubitul tău.

Citeşte mai mult pe eva.ro