Horoscopul săptămânii 16-22 iunie. Află ce spun astrele

Horoscopul săptămânii 16-22 iunie. Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

15 iun. 2014, 21:19
Horoscopul săptămânii 16-22 iunie. Află ce spun astrele

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Săptămâna aceasta va fi una plină din punct de vedere profesional, dar prietenii şi iubitul tău au grijă să te relaxeze şi să te binedispună aşa cum meriţi. Pentru tine relaţia în care eşti angajată înseamnă o pauză de la toată agitaţia pe care o trăieşti zi de zi şi un motiv în plus de a fi mai motivată.

Vei avea multe de învăţat în acest început de săptămână şi vei reuşi să accepţi şi să înţelegi o mare parte din transformările care au loc în mediul profesional. Schimbările te pot afecta pe plan personal, mai ales cu familia, însă banii vor fi mai mulţi.

Nu vei avea probleme de sănătate şi vei fi ferită de orice mică neplăcere legată de organismul tău. Dacă forma fizică este una bună, starea psihică are de suferit puţin. Te macină gândul că nu mai ai timp să te distrezi şi îţi este greu să te adaptezi noilor schimbări.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu le poţi avea pe toate în această săptămână, aşa că trebuie să înveţi să renunţi. Dacă te ocupi prea mult de muncă e posibil ca viaţa sentimentală să cunoască o decădere. Dictează-i inimii ce trebuie să facă, nu o lăsa pe ea să te controleze. Cea mai bună soluţie e să găseşti un echilibru şi să te mulţumeşti cu puţin din fiecare.

Banii sunt cei mai importanţi pentru tine în acest început de săptămână. Îţi va fi destul de greu să faci toate calculele pentru a vedea câţi ai exact, ce datorii ai, ce sumă ai de recuperat şi cu cât mai rămâi. Şi totuşi nu te laşi până nu te organizezi cum ţi-ai propus. E posibil ca motivul pentru care faci toate acestea să fie că nu îţi permiţi să achiziţionezi un lucru mult dorit.

E posibil ca în această săptămână să faci excese din cauza stresului pe care îl resimţi. Cea mai mare problemă îţi poate cauza alimentaţia, care nu va fi deloc moderată şi sănătoasă, mai ales în weekend. Încearcă să duci un stil de viaţă echilibrat, altfel vei ajunge pe mâna medicului.

Leu (22 iulie – 22 august)

E posibil ca în această săptămână să primeşti un sfat de la iubitul tău, lucru care te va surprinde plăcut. Dacă până acum nu se implica în problemele tale personale, acum situaţia se schimbă. Îţi va fi de un real folos, iar ideile pe care ţi le va da te vor ajuta atât în carieră, cât şi în dezvoltarea relaţiei voastre.

Nu lua nicio decizie care implică banii în această săptămână, chiar dacă ai încredere în propriile forţe. Evită investiţiile, împrumuturile sau achiziţiile, altfel vei face o gaură destul de mare în buget. Acceptă sfaturile familiei, mai ales a acelora care rar îşi dau cu părerea când vine vorba de viaţa ta personală.

Nu vor fi schimbări ale stilului tău de viaţă şi nici nu vei întâmpina probleme de sănătate. Tocmai pentru că trebuie să fii precaută, ar trebui să mergi la un control de rutină. O vizită la dentist te poate ajuta să îţi păstrezi frumuseţea naturală cât mai mult timp.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei avea unele discuţii serioase cu partenerul tău, însă acestea nu vor avea niciun rezultat concret. Trebuie să vă descărcaţi unul în faţa celuilalt pentru liniştea voastră sufletească, însă probleme or să reapară în viitorul apropiat. Deocamdată vă calmaţi şi vă mai daţi o şansă.

Nu lua decizii impulsive, e posibil să regreţi cânde deja e prea târziu. Ascultă sfaturile prietenilor, mai ales când vine vorba de finanţe. Vei progresa la locul de muncă, însă nu te simţi mulţumită cu ceea ce câştigi. Ambiţia de care dai dovadă te va ajuta să obţii şi acest lucru, dar trebuie să ai răbdare.

Eşti uşor deprimată şi vrei să ai parte măcar de un weekend liniştit. Acum este ocazia perfectă! Chiar dacă va fi o săptămână grea şi ai nevoie de odihnă, nu trebuie să stai acasă şi să îţi plângi de milă. Altfel nu vei reuşi decât să îţi agravezi starea psihică.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi una spectaculoasă, dar asta doar dacă eşti singură şi îţi cauţi pe cineva. Ai toate şansele să îţi întâlneşti alesul, aşa că nu ai scuze să dai înapoi. Totul depinde de tine şi poţi controla orice dacă îţi propui.

Modificări ale bugetului nu vor fi, dar vor fi unele schimbări în plan profesional. E posibil să fii avansată, sau cel puţin aşa vei fi tratată de cei din jurul tău. Toţi colegii tăi vor fi stresaţi, dar cum apari tu rezolvi tot! Nu ai nicio scuză să nu fii veselă!

Stai foarte bine la capitolul sănătate, dar asta nu înseamnă că poţi să îţi permiţi orice pentru că ai văzut că nu ţi se întâmplă nimic. Nu exagera cu mâncatul şi încearcă să faci mai mult efort fizic. Înlocuieşte maşina cu mersul pe jos!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

E posibil ca iubitul tău sau cel pe care îl placi să aibă nevoie de ajutorul tău în această perioadă, şi ai face bine să fii acolo pentru el. Poate fi acea dovadă clară că îl iubeşti, lucru care vă va întări relaţia sau va crea una nouă. 

Nu vrei să ai prea multe bătăi de cap la locul de muncă, aşa că eşti dispusă să negociezi orice pentru a sta relaxată. Chiar dacă nu totul iese exact aşa cum ai vrea, vei găsi o soluţie până ce săptămâna se termină. 

Pentru tine această săptămână va fi una lejeră, şi asta pentru că o faci tu să fie. Fă-ţi timp pentru tine şi corpul tău, înainte de a veni el cu surprize neplăcute. Axează-te pe mişcare şi renunţă la vicii!

Citeşte mai mult pe eva.ro