Horoscopul săptămânii 16-22 noiembrie. Află previziunile pentru zodia ta

Horoscop: Nativa din Fecioară are şansa de a-şi îmbunătăţi situaţia fianciară doar dacă are mai multă încredere în ideile sale.

15 nov. 2015, 21:15
Horoscopul săptămânii 16-22 noiembrie. Află previziunile pentru zodia ta

SCORPION

Nu permite ca problemele externe să îţi afecteze relaţia, mai ales dacă ai mai avut antecedente. Iubitul tău nu are nicio vină că nu te înţelegi cu părinţii, de aceea nu ar trebui să îţi verşi nervii pe el. Există riscul ca acesta să nu îţi tolereze un astfel de comportament şi să iasă ceva destul de urât.

Nu vei avea parte de o săptămână prea uşoară, volumul de muncă şi stresul care vine odată cu acesta vor fi duble faţă de până acum. Trebuie să te organizezi mai bine şi să te impulsionezi singură, pentru că nimeni nu îţi promite bani mai mulţi sau laude. Acum îţi vei da seama dacă eşti mulţumită de ceea ce faci sau nu!

SĂGETĂTOR

Relaţia de cuplu traversează o perioadă mai liniştită şi în sfârşit poţi spune că tensiunile dintre tine şi iubit au dispărut. Cele mai mari probleme ale voastre au început de la bani şi nu aţi reuşit până acum să le gestionaţi cum trebuie. Dacă eşti singură, vei vrea ca şi în următoarea perioadă să rămâi la fel.

Un job suplimentar sau unele afaceri proprii îţi pot rotunji veniturile în această perioadă, şi asta doar datorită ţie. Eşti foarte muncitoare şi nu te laşi până nu îţi vezi ţelul atins. Cu toate acestea, ai grijă de sănătatea ta şi nu te forţa atunci când te simţi obosită! Ascultă de sfaturile celor dragi!

CAPRICORN

Spui absolut tot ce simţi şi tot ce gândeşti, iar asta îţi poate răni uneori partenerul. Chiar dacă eşti directă şi el ştie acest lucru, ar fi indicat ca din când în când să încerci să îl menajezi. Exclude jignirile din dialogurile voastre şi nici nu ridica tonul!

Este o perioadă bună pentru investiţii sau pentru a continua proiectele în care eşti implicată. Nu te întoarce tocmai acum din drum, eşti mult prea aproape de succes ca să renunţi! Munca în echipă este favorabilă, însă pentru asta trebuie să înveţi să iei în seamă şi ideile altora. Se anunţă veşti bune pe plan financiar!

VĂRSĂTOR

Un apel neaşteptat îţi va da mari emoţii în această perioadă, şi cel mai probabil este vorba de un fost iubit. Din fericire pentru tine, acesta nu îşi doreşte să îţi facă rău, ci din contră să îţi ceară iertare. Dacă eşti deja angajată într-o altă relaţie, ai grijă ce îi răspunzi şi cum scapi de el cât mai elegant posibil.

Relaţiile cu şefii se vor îmbunătăţi în această perioadă, însă asta nu înseamnă că ai şansa de a fi promovată în viitorul apropiat. Îţi trebuie multă răbdare şi multă dedicare, iar acest lucru se va întâmpla la un moment dat. Dacă eşti nemulţumită de jobul tău, nu ezita să îţi cauţi altceva în paralele, nu se ştie niciodată de unde sare iepurele!

PEŞTI

Iubitul tău îţi oferă câteva emoţii în această perioadă, însă vei reuşi să rămâi calmă în faţa lui. Cere toate detaliile care crezi că te pot ajută, şi dacă nu vrea să ţi le ofere, atunci începe tu investigaţia. Dacă îl bănuieşti de infidelitate, încearcă să îl monitorizezi mai atent!

Nu o duci prea bine cu banii în această perioadă, de aceea se recomandă mai multă responsabilitate din partea ta. Fii realistă şi încearcă să faci ceva în acest sens, până acum doar ai aşteptat ca banii să îţi pice din cer. Înscrie-te la diverse cursuri de perfeţionare şi apoi poţi să ocupi o funcţie mai bună!

Citeşte mai multe, pe eva.ro