Horoscopul săptămânii 17-23 august. Află previziunile pentru zodia ta

HOROSCOP. Nativa din Vărsător are șansa să se îndrăgostească prin prisma locului de muncă, însă dacă are deja un iubit ar trebui să refuze din start să flirteze.

17 aug. 2015, 09:41
Horoscopul săptămânii 17-23 august. Află previziunile pentru zodia ta

LEU

E posibil ca un motiv întemeiat să te țină departe de persoanele iubite, și vei face cu greu față dorului. Cu toate acestea trebuie să te liniștești gândindu-te că această perioadă nu va dura mult și veți intra pe făgașul normal. Planifică-ți concediul împreună cu iubitul ori familia! 

Doar spre sfârșitul acestei săptămâni vei reuși să faci rost de mai mulți bani, de fapt să îi câștigi prin propriile forțe. Chiar dacă nu mai sperai, veștile bune vor veni și pentru tine într-un final.
 
Ai o dispoziție destul de schimbătoare în această săptămână, însă nu vei întâmpina probleme de sănătate. Este în regulă dacă îți mai faci din când în când poftele, însă nu exagera atunci când vine vorba de mâncare nesănătoasă.
 
FECIOARĂ
 
Această săptămână va veni și cu bune, dar și cu rele. Ești obișnuită cu acest ritm, așa că nu ar trebui să fii deloc surprinsă. Faci față cu brio emoțiilor pe care ți le dă partenerul, ca mai apoi să te poți bucura de împăcări călduroase. Încearcă să îți reunești familia într-una din aceste zile!
 
Ai șansa de a câștiga mulți bani în această săptămână, însă nu trebuie să îi arunci pe lucruri inutile. Fii responsabilă și fă-ți o rezervă pentru zile negre, nu se știe niciodată ce se poate întâmpla. Dacă cineva la care ții îți cere ajutorul, nu ezita să i-l oferi.
 
Stai destul de bine la acest capitol și se poate spune că ești într-o formă de zile mari. Cel mai mult te vei bucura atunci când vei reuși să îi înveselești și pe cei din jurul tău și să le împarți din energia ta pozitivă.
 
BALANŢĂ
 
E posibil ca în această săptămână iubitul să îți aducă acuze cu privire la comportamentul tău față de el. Ar trebui să îl asculți mai mult atunci când acesta simte nevoia, altfel se va enerva și în caz extrem va căuta alinare și înțelegere în altă parte. Fii mai apropiată de el și nu fugi de responsabilități!
 
Chiar dacă o să câștigi mai mulți bani în această perioadă, vei fi nevoită să îi dai la fel de repede cum au și venit. Există însă o parte bună oricum, vei scăpa de datorii și vei putea sta mult mai relaxată în perioada imediat următoare.
 
Vei fi foarte bine dispusă și energică în această perioadă, dar din când în când tot mai ai nevoie de câteva momente de una singură. Este foarte important să-ți respecți atât sufletul, cât și corpul.
 
SCORPION
 
E posibil ca stresul să pună stăpânire pe tine în această săptămână, iar faptul că ești abătută mai tot timpul îl poate deranja pe iubitul tău. Încearcă să îi faci loc în viața ta, se poate dovedi a fi chiar un sprijin pentru tine! Dacă ești singură, cu siguranță te bucuri de libertate din plin!
 
Nu te poți concentra deloc la locul de muncă din cauza problemelor pe care le întâmpini în plan personal. Din această cauză nu vei reuși să obții mai mulți bani și poate chiar să nu îți duci sarcinile la bun sfârșit, însă nu vei fi luată în vizor!
 
Nu vei avea parte deloc de liniște în această săptămână, iar asta îți poate cauza dureri serioase de cap. Viața ta sentimentală te stoarce de orice energie, ba chiar devii mai rea de la zi la zi. Ia măsuri și nu te complace în această situație!
 
SĂGETĂTOR
 
Dacă ești singură deja de ceva vreme, iar situația te scoate din minți, săptămâna aceasta ar trebui să încerci să ieși mai mult. Acceptă toate invitațiile pe care le primești, mai multă socializare te poate ajuta să cunoțti persoane noi care te vor atrage! Fii mai sigură pe tine!
 
Nu este o perioadă bună pentru a încerca lucruri noi și nici pentru afaceri riscante. Încearcă să păstrezi constanța acțiunilor tale, dar mai ales a cheltuielilor. Nu este recomandat să faci investiții!
 
Începi săptămâna cu multă forță de muncă, însă aceasta dispare pe măsură ce zilele trec. Este ceva normal ai spune, însă dacă te simți rău fizic înseamnă că e mai mult decât atât. Dacă ești surprinsă de oboseală atunci când nu e cazul, mergi la doctor pentru investigații medicale!
 
CAPRICORN
 
Dacă ești angajată într-o relație care nu te mai satisface, atunci în aceste zile ar trebui să iei o decizie. Iubitul tău nu mai este așa cum a fost și și-a arătat adevărata față? Atunci spune-i acest lucru și în primă fază încercați să vă mai dați o șansă! Nu îți irosi timpul!
 
Ai toate șansele ca în aceste câteva zile să ieși atât de mult în evidență pentru devotamentul cu care muncești, astfel încât poți fi promovată. Concentrează-te pe siguranța viitorului tău și fă tot posibilul să câștigi mai mulți bani!
 
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă și nici nu se anunță unele prea curând. Cu toate că uneori îți place să te plângi inutil, ești conștientă de faptul că ai tot ce îți trebuie pentru a fi fericită.
 
Citiţi mai multe pe eva.ro