Horoscopul săptămânii 18-24 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

HOROSCOP: Nativa din Vărsător are nevoie de afecţiune mai mult decât de obicei, de aceea ar face orice pentru a obţine puţină atenţie din partea iubitului.

18 mai 2015, 07:46
Horoscopul săptămânii 18-24 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

TAUR

Traversezi o perioadă a schimbărilor, şi nu te vei abţine să faci modificări nici în viaţa ta sentimentală. Eşti mai hotărâtă ca oricând să nu mai accepţi nimic din ceea ce nu îţi convine şi îi vei spune acest lucru foarte clar partenerului tău!

Poţi obţine mai mulţi bani în această perioadă, însă trebuie să depui un efort considerabil în acest sens. Învaţă de la cei cu mai multă experienţă în afaceri şi fură-le tehnicile. Este foarte important să ai răbdare, nu vei obţine rezultate din prima!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă trebuie să lucrezi mai mult la încrederea în sine. Fă tot ce consideri că te-ar putea ajuta, schimbă-ţi look-ul sau poate chiar jobul. Ai nevoie de feţe noi care să te înconjoare!

GEMENI

E posibil ca trecutul amoros să nu îţi dea pace în această perioadă, de aceea trebuie să te forţezi să îi dai drumul. Nu te lăsa manipulată de vreun fost iubit, cu siguranţă acesta nu s-a schimbat. Încearcă să iei decizii bazate pe raţiune!

Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti o sumă de bani neaşteptată, aşa că ai motive de bucurie. Tot ce trebuie să faci este să nu o cheltui pe toată, ci să profiţi de situaţie pentru a-ţi pune ceva deoparte pentru un obiect pe care ţi-l doreşti de mai multă vreme.

În această săptămână trebuie să îţi faci timp să mergi la medic, fie că te doare ceva, fie că nu. Un control de rutină nu strică niciodată, mai ales că acest lucru este chiar recomandat o dată la o perioadă de timp. Poţi descoperi că ai ceva şi va fi mai simplu de tratat.

RAC

E posibil ca în această săptămână să nu o duci prea bine din punct de vedere amoros, însă ai alături de tine persoane care ştiu cum să te ajute. Bazează-te întotdeauna pe prietenii tăi în astfel de cazuri şi uită de griji prin multă distracţie!

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în această săptămână, acţiunile pe care le iniţiezi în această perioadă au reale şanse de succes. Viitorul sună bine, aşa că ocupă-te de detalii şi aşteaptă rezultatele fără să fii nerăbdătoare.

Stresul de la locul de muncă sau problemele pe care le întâmpini în ultima perioadă îşi vor pune amprenta asupra sănătăţii tale. Dacă sesizezi că este ceva în neregulă cu organismul tău, atunci ia de urgenţă măsuri. Elimină pe rând posibilele cauze!

LEU

Ai ocazia ca în această săptămână să cunoşti multe persoane, de aceea şansele de a-ţi face un iubit sunt tot mai mari. Este posibil să găseşti pe cineva chiar la locul de muncă sau într-un cadru care are legătură cu profesia ta. Încearcă să ai mai multă încredere în tine!

Nu doar banii sunt importanţi, şi ar trebui ca în această săptămână să îţi dai seama de asta. Încearcă să urci ierarhic şi să te gândeşti la promovare, de abia apoi poţi sta liniştită şi din punct de vedere financiar. Aceste două lucruri vin de cele mai multe ori la pachet!

Nu stai prea bine cu sănătatea şi pot apărea complicaţii ale unor afecţiuni mai vechi exact atunci când te aştepţi mai puţin. Nu e de mirare acest lucru, mai ales că duci un stil de viaţă dezorganizat şi nu reuşeşti niciodată să faci alegerile care trebuie!

FECIOARĂ

Încearcă pe cât posibil să faci unele compromisuri pentru binele relaţiei tale, în ultima perioadă aceasta a avut de suferit de pe urma influenţelor exterioare. Încearcă să găseşti cauza şi să o elimini, chiar dacă asta înseamnă să îţi treci peste orgoliu şi să fii nevoită să păstrezi aparenţele cu persoane pe care nu le agreezi.

Este foarte important ca în această săptămână să te ocupi de evoluţia ta profesională, fie prin cursuri de perfecţionare, fie prin schimburi de experienţe. Nu strică niciodată să afli lucruri noi, pentru că ele te vor ajuta la un moment dat! Situaţia financiară nu va suferi modificări!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă trebuie să te fereşti de excese. Profită de această situaţie pentru a rezolva cât mai multe din sarcinile cotidiene, nu se ştie niciodată când ai nevoie de o pauză! Cu cât scapi de ele, cu atât vei fi mai liniştită.

Citeşte mai mult pe eva.ro