Horoscopul săptămânii 18-24 noiembrie. Vezi ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

17 nov. 2013, 21:55
Horoscopul săptămânii 18-24 noiembrie. Vezi ce spun astrele!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Uite-te atent pe orice document pe care îl primeşti în acest început de săptămână. Nu este vorba că cineva încearcă să profite de tine, dar detaliile sunt importante şi ai face bine să nu le scapi. Încrederea şi energia emoţională de care dai dovadă te vor împinge să iei parte la o situaţie cu tentă romantică, întâlnire sau ceva ce să îţi aducă satisfacţie. În weekend ai grijă cum te porţi cu unele persoane care sunt mai sensibile decât de obicei.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Oamenii din jurul tău au probleme în acest început de săptămână, dar nu este ceva de speriat. Încearcă doar să îi înţelegi şi să le acorzi mai mult timp. Flexibilitatea ta va sparge gheaţa la mijlocul acestei săptămâni, dar ai grijă să porneşti pe drumul cel bun. Energia ta se manifestă prin devotamentul faţă de familie, prieteni sau iubit, aşa că bucură-te cât mai mult de ce se întâmplă în acest weekend.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Oamenii pe care îi întâlneşti în acest început de săptămână te vor enerva destul de mult prin incapacitatea lor de concentrare. Întoarce-ţi privirea şi ocupă-te de treburile tale. Miercuri şi joi atmosfera se va destinge şi îţi vei putea exprima convingerile mult mai direct. Weekend-ul acesta va fi unul plin de angajamente sociale, dar ai grijă să nu te extenuezi.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti foarte creativă în acest început de săptămână, şi ar trebui să te foloseşti de asta într-un mod pozitiv. Poţi explora arta sau poţi mai uşor să îţi faci iubitul să te ierte, este vorba despre orice care este în folosul tău. Nu lăsa problemele şi grijile să te domine, mai ales miercuri sau joi. În weekend, familia sau prietenii te împing într-o direcţie cu care nu eşti de acord.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Lucrurile sunt surprinzător de flexibile luni sau marţi, aşa că dacă îţi doreşti câteva schimbări în viaţa ta, începe să le faci. Oamenii ar putea fi puţin şocaţi, dar nu îi lăsa să te tragă înapoi. Poţi face faţă unor probleme emoţionale, ba chiar le poţi rezolva foarte ferm. În acest weekend, trebuie să te concentrezi pe ceva, chiar dacă vei ştii despre ce este vorba abia când vei fi pusă în faţa faptului împlinit.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Acordă-ţi primele zile ale acestei săptămâni doar ţie şi încearcă să te relaxezi cât de mult poţi. Este o perioadă bună pentru socializare, dar nu şi pentru decizii importante. Joi sau vineri trebuie să te hotărăşti să faci o schimbare, şi anume să nu mai permiţi trecutului să te tragă înapoi. Odată ce totul devine clar, weekend-ul va fi unul plin de acţiune şi de distracţie.

Citeşte mai mult pe eva.ro